Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 20 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Msi новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Hardware: MSI GP65 Leopard - мощен звяр в елегантна опаковка
Msi новини В гърдите на новия MSI GP65 Леопард уверено тупка процесор от новата, 10-а серия на Intel. Шестядреният звяр i7 -10750H се представя чудесно както при обработката на текстове и таблици, така и при работа с тежки професионални програми. Лаптопът се държи на ниво както в най-новата версия на Call of Duty – Modern Warfare, така и в подреждането на изключително тежки сцени с много полигони в Unreal Engine 4.

Машината е стандартно екипирана с 16 GB DDR4 оперативна памет, като разполага с възможност за разширяването до 64 GB. За съхранение на данните са предвидени бърз NvME gen3 SSD с капацитет от 512 GB – напълно достатъчно пространство за съхранение на любимите ви програми, филми и снимки.

Публикувано 03 Юни, 2020 - 08:19 Още... 'MSI GP65 Leopard - мощен звяр в елегантна опаковка' (1089 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: CES2020: MSI представя първи по рода си лаптоп
Msi новини MSI се готви да разкрие нов уникален лаптоп за създаване на съдържание на CES: Creator 17. Моделът е първият в света лаптоп, който притежава нова революционна технология - Mini LED дисплей, осигуряващ върхова точност на цветопредаването за максимален реализъм.

HDR означава висок динамичен обхват и значително разширява параметрите на картината в две основни направления – контрастно съотношение и цветова точност. Mini LED дисплеят на MSI Creator 17 за момента е единственият панел в лаптоп, който може да постигне високия динамичен обхват (HDR) по стандарта 1000 и да постигне пикова яркост на белия цвят от 1000 нита.

Публикувано 08 Яну, 2020 - 09:54 Още... 'CES2020: MSI представя първи по рода си лаптоп' (1893 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Геймърски монитор MSI Optix MAG271CR
Msi новини Има една тенденция в последните години, и това е, че размерът на екрана непрекъснато расте. Това е валидно както за HD телевизорите, така и за смартфоните, а също и за мониторите. До неотдавна 24 инча беше максимумът, отвъд който производителите на РС монитори рядко имаха смелостта да прескочат. Все пак преди време хората играеха игри и работеха на екрани с диагонал от 15, 17 и 19 инча, така че 24 вече изглеждаше повече от достатъчно.

Публикувано 01 Окт, 2019 - 08:34 Още... 'Геймърски монитор MSI Optix MAG271CR' (1788 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: MSI ще представи ултра преносим настолен компютър Backpack PC
Msi новини MSI създаде Backpack PC, настолен компютър, който буквално прилича на раница и може да се носи на гръб. Може би си мислите "защо ми е да си нося компютъра на гръб?" Но MSI наистина имат интересна причина за проектирането на PC с този форм фактор - виртуалната реалност.

Hardware: Лаптоп на MSI се управлява с поглед
Msi новини Уникален лаптоп пусна на пазара тайванската компания MSI. Нейният нов модел GT72S G Tobii, предназначен за геймъри, предлага управление с поглед.

MSI представи GT72S G Tobii на изложението CES 2016 през януари в Лас Вегас. Системата за управление с поглед е разработена от шведската компания Tobii Technology.

Под екрана е разположен специален панел с три инфрачервени датчика, които проследяват посоката на погледа и в зависимост от нея инициират изпълнението на различни операции.

Публикувано 09 Фев, 2016 - 19:37 Още... 'Лаптоп на MSI се управлява с поглед' (906 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: CES 2015: чудовищен геймърски лаптоп с механична клавиатура от MSI
Msi новини Геймърските лаптопи не са предназначени за свободно транспортиране в раница, но все пак осигуряват доста по-лесна преносимост от пълна работна станция. Не сме сигурни, че това се отнася за MSI GT80 Titan.

Новият геймърски лаптоп на MSI разполага с 18.4-инчов екран, 350 W захранване, четириядрен процесор Intel Core i7, два видеоускорителя NVIDIA Geforce GTX980M и от 16 GB RAM памет.

Hardware: MSI пускат Z68 дъно с PCI-Express 3.0
Msi новини След като ASRock анонсираха подобен модел, към новата вълна дънни платки с PCI-Express 3.0 поддръжка се присъединяват и MSI. Техният модел Z68A-GD80 (G3) ще предложи уникална комбинация от LGA1155 цокъл, Intel Z68 чипсет, три PCI-Express x16 слота, предлагащи пикова пропускателна способност 32 GB/s, SLI или CrossFireX поддръжка (плюс Virtu технология) и Military Class II компоненти.

Публикувано 03 Юли, 2011 - 11:44 Още... 'MSI пускат Z68 дъно с PCI-Express 3.0' (392 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: MSI показа таблет с вграден проектор
Msi новини Компанията MSI показа интересен прототип на таблет. Това е таблетът Staging, който има вграден проектор. Продуктът беше показан на изложението CES 2011. Устройството е снабдено с 10-инчов сензорен екран, работещ под управлението на операционната система Windows 7 и базиран на процесор Intel. Въпреки това, MSI обмисля и възможност за създаването на аналог въз основа на други компоненти: софтуерна платформа Android и ARM чипове, ако пазарът наложи това като необходимост в бъдеще. Най-интересната особеност на този таблет е, че има вграден проектор, който се намира в горната част на устройството, над дисплея.

Публикувано 21 Яну, 2011 - 22:28 Още... 'MSI показа таблет с вграден проектор' (889 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.