Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 52 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789   >

GSM: Android 13 ще зарадва собствениците на тези Sony телефони
Android новини Смартфоните на Sony все още притежават специален чар, поради което толкова много хора се кълнат в тях. Техният 21:9 дисплей е такъв елемент, който не е особено имитиран от други производители на пазара, а подходът на Sony към Android се смята за един от най-добрите, запазвайки външния вид на своя интерфейс близък до стандартния за Android, като същевременно включва полезни допълнения.

Не мина много време, откакто Sony за последен път загатна, че актуализацията на Android 13 ще се появи на нейните смартфони, а сега изглежда виждаме как ъпдейтът вече си проправя път към устройствата на гиганта.

Публикувано 16 Дек, 2022 - 10:07 Още... 'Android 13 ще зарадва собствениците на тези Sony телефони' (1165 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android малуер краде пароли от 500 различни приложения
Android новини Изследователи по киберсигурност от Cyble и ESET наскоро откриха, че версия 2.0 на ERMAC се рекламира в тъмната мрежа за месечен абонамент от 5000 долара (в сравнение с 3000 долара на месец за по-ранната версия).

Скокът в цената на абонамента не се дължи само на инфлацията - това се дължи и на версия 2.0, която идва с много повече функции. Вече е в състояние да краде потребителски имена, пароли и други чувствителни данни от 467 приложения спрямо предишните 378.

Публикувано 01 Юни, 2022 - 10:16 Още... 'Android малуер краде пароли от 500 различни приложения' (1056 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 13 може да донесе по-висока производителност за мобилните игри
Android новини Геймърите, ползващи Android, може да очакват приятна изненада с Android 13, според новооткрития код в Android 13 Developer Preview.

Според него, последният преглед включва нов метод в GameManager API. Новият метод, наречен setGameState, ще позволи на играта да предаде на платформата своето състояние и дали в момента зарежда нещо. Това от своя страна може да помогне за ускоряване на зареждането на играта, като приоритизира използването на процесора и предлага по-добра цялостна производителност.

Software: LineageOS 18.1 ще зарадва модели на Samsung и Xiaomi
Android новини Проектът LineageOS се радва на огромна популярност. Той позволява да вземете почти всеки Android телефон, без значение колко е нов или стар, и да му дадете изчистена версия на най-новата ревизия на Android. Сега идва LineageOS 18.1, който става съвместим с поредица нови смартфони с марките Samsung и Xiaomi.

Ако притежавате Galaxy A5 или Galaxy A7 от 2017 г., както и Galaxy M20, вече може да ги освежите с LineageOS 18.1. На свой ред Xiaomi Mi 11 X, Redmi K30 Pro, Redmi K40, Poco F2 Pro, Росо F3 и Росо Х3 Pro вече също имат сови версии на LineageOS 18.1. Освен тези модели, ако случайно имате Fairphone 3, той също е поддържан.

Публикувано 03 Сеп, 2021 - 09:14 Още... 'LineageOS 18.1 ще зарадва модели на Samsung и Xiaomi ' (473 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android добавя цифрови карти за Covid ваксинация
Android новини Почти веднага след избухване на пандемията от Covid-19, големите ИТ компании започнаха да предлагат своята помощ в борбата със заразата. Така например, Apple и Google внедриха специални услуги за проследяване на болни хора в техните системи.

Сега интернет гигантът Google прави нова стъпка в усилията за контролиране на коронавирусната инфекция. Компанията планира да вгради пълноценни цифрови карти за ваксинация срещу Covid-19 в мобилната платформа Android, съобщи XDA-Developers.

Публикувано 01 Юли, 2021 - 14:25 Още... 'Android добавя цифрови карти за Covid ваксинация' (735 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 12 ще почиства дигиталния боклук, който приложенията оставят
Android новини Нов ден, нова функция в предстоящия Android 12. Този път става въпрос за автоматично изтриване на част от вашите приложения и всичката информация, която съдържат за вас и заемат на вашите устройства. Не се стряскайте обаче, причината за това е добра.

Освен че поставя приложението в състояние на дълбок сън, Android 12 ще премахва всички инсталационни и допълнителни файлове, които те заемат. Така на практика операционната система ще играе ролята на някой, който почиства вместо вас устройството ви. Разбира се, ако ползвате минимален брой приложения, няма да усетите полезността на тази функция, но тя ще се прояви, когато имате десетки инсталирани програми. Освен това новата опция ще бъде много полезна за бюджетни апарати, които имат малко налично място за съхранение.

Software: Android 11 превзе една пета от смартфоните и таблетите в САЩ
Android новини Операционната система Android 11 набира скорост. Според последни данни, всяко пето Android устройство – смартфон или таблет – в САЩ вече е актуализирано до най-новата версия на мобилната платформа на Google.

Услугата за анализ на уеб трафика StatCounter обобщи резултатите от февруари за Android версиите на смартфони и таблети, които показват, че версия 11 работи на около 20% от устройствата.

Software: Android 12 носи кодовото име Snow Cone
Android новини Както съобщава XDA, следващата версия на Android може да бъде наричана вътрешно като Android „Snow Cone“. Разбира се, Google вече не дава имената на десерти като официални имена на версиите на Android, но вътрешният код на всяка версия съдържа съкращения, които се отнасят до версията на Android.

Въпреки че Google не е потвърдил официално това име, сайтът XDA съобщава, че все още предстоящият сорс код за Android 12 често бива предшестван от sc, или Snow Cone. Android 11 беше вътрешно наричан rvc (за торта „Червено кадифе“), а някои предишни версии на Android имаха едно вътрешно име и второ официално име (като KitKat срещу Key Lime Pie).

Публикувано 18 Фев, 2021 - 08:31 Още... 'Android 12 носи кодовото име Snow Cone' (720 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 12 улеснява споделянето на Wi-Fi пароли
Android новини Мобилната платформа Android 12 ще предложи още едно удобство. Споделянето на пароли за Wi-Fi ще бъде по-лесно за потребителите на смартфони с тази версия на операционната система.

Докато Google подготвя за пускане финалната версия на Android 12, в интернет постоянно се появяват нови подробности за нейните възможности. Ентусиастите от общността на мобилните разработчици XDA Developers разкриха една интересна функция на системата в документацията за проекта AOSP.

Публикувано 22 Яну, 2021 - 10:14 Още... 'Android 12 улеснява споделянето на Wi-Fi пароли' (802 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 11 започва да блокира достъпа до някои Wi-Fi мрежи
Android новини Мобилната операционна система Android 11 вече няма да позволява на смартфоните под нейно управление да се свързват с някои корпоративни Wi-Fi мрежи, става ясно от публикации в специализирани сайтове.

Промяната е засечена от потребители на Google Pixel след актуализацията на сигурността от декември 2020 г. Това не е грешка, а по-скоро умишлена промяна, която Google въвежда в Android 11, и ще обхване всички смартфони, които ще получат актуализацията, съобщи XDA-Developers.

Публикувано 05 Яну, 2021 - 09:52 Още... 'Android 11 започва да блокира достъпа до някои Wi-Fi мрежи' (1214 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.