Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 16 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Amazon новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345   >

Hardware: ИТ гиганти създават единен стандарт за умния дом
Amazon новини Три от най-големите ИТ компании, наред с други имена от индустрията, обединяват сили за създаване на единен стандарт за умния дом. Алиансът Zigbee ще управлява работната група Connected Home over IP.

Развитието на пазара на решения за умния дом е ограничено от липсата на единен стандарт. Потребителите трябва да разберат дали отделните компоненти и домакински уреди могат да работят съвместно, за да образуват цялостна екосистема.

Публикувано 19 Дек, 2019 - 11:47 Още... 'ИТ гиганти създават единен стандарт за умния дом' (856 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Amazon вече знае бъдещето на Lord of the Rings още преди дебюта на сериала
Amazon новини Докато първи сезон на телевизионния сериал Lord of the Rings на Amazon все още не е започнал да се снима, Deadline съобщава, че вече има планове за втори сезон. Всъщност от специализираното издание съобщават, че в момента планът е да се заснемат първите няколко епизода от първи сезон, след което да си направите „почивка от четири до пет месеца“, докато създателите на шоуто разработват сценарии и подходите за останалите два сезона.

Hardware: Amazon пуска Fire HD 10 таблет, два пъти по-евтин от iPad
Amazon новини За потребители, които не се нуждаят от функциите на универсалните таблети на Apple или многобройните опции на Android устройствата, Amazon предлага доста евтино решение – таблетите Fire.

Всъщност Fire се явява портал за медийните услуги на Amazon, вкл. електронни книги, филми и телевизионни предавания, адаптирани игри и други приложения. И, разбира се, таблетите на Amazon поддържат работа с гласовия асистент Alexa.

Публикувано 09 Окт, 2019 - 08:57 Още... 'Amazon пуска Fire HD 10 таблет, два пъти по-евтин от iPad' (942 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon купува 100 000 електрически микробуса
Amazon новини Amazon планира да стане въглеродна неутрална компания до 2040 г., заяви главният изпълнителен директор на гиганта в онлайн търговията Джеф Безос, цитиран от Ройтерс.

В рамките на „зелената” стратегия компанията ще премине към използване на електрически превозни средства за доставка на поръчките. Най-големият онлайн магазин планира да купи 100 000 електрически микробуса от млада компания, в която наскоро Amazon инвестира сериозно.

Публикувано 21 Сеп, 2019 - 11:23 Още... 'Amazon купува 100 000 електрически микробуса' (585 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Технология на Amazon разпознава страх у човека
Amazon новини Софтуерът на Amazon за разпознаване на лица вече е способен да открива кога човек изпитва страх, съобщи CNBC в репортаж за напредъка в технологията, базирана на изкуствен интелект.

Rekognition е една от многото облачни услуги на Amazon Web Services (AWS), достъпни за разработчици. Тя може да се използва за анализ на лице или анализ на настроения, като идентифицира различни изражения на лицето и прогнозира емоциите на хората.

Публикувано 15 Авг, 2019 - 09:39 Още... 'Технология на Amazon разпознава страх у човека' (651 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon купи фирма за складови роботи
Amazon новини Гигантът в онлайн търговията Amazon съобщи, че е придобил Canvas Technology – млада фирма за роботи от Колорадо. Canvas е създател на модел автономни колички, които могат да местят стоки из големи складове.

Amazon не коментира цената на сделката, но подчертава, че компаниите „споделят обща визия за бъдещето, където хората работят заедно с роботите, за да подобрят безопасността и преживяванията на работното място“.

Публикувано 11 Апр, 2019 - 11:31 Още... 'Amazon купи фирма за складови роботи' (542 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon се подсили с 10 самолета Boeing 767
Amazon новини Подразделението на интернет търговеца Amazon за доставка на стоки със самолети – Amazon Air – попълни флотилията си с 10 нови машини Boeing 767-300, съобщиха от компанията в петък.

Създадено през 2016 г., подразделението Amazon Prime Air с парк от 40 самолета беше преименувано по-късно на Amazon Air. Сега компанията добавя още 10 товарни самолета Boeing 767-300 към съществуващата флотилия.

Публикувано 27 Дек, 2018 - 10:03 Още... 'Amazon се подсили с 10 самолета Boeing 767' (632 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon става директен партньор на Apple
Amazon новини Гигантът в онлайн търговията Amazon подписа договор с Apple, в рамките на който ще може да продава директно продуктите на компанията от Купертино, вкл. iPhone, в своята платформа. Продажбите ще започнат в близките седмици, съобщи CNET.

В момента клиентите на Amazon могат да купуват смартфони, таблети и друга техника на Apple само чрез посредници. Изключение правят ноутбуците MacBook и слушалките Beats. Но скоро Amazon ще започне да продава директно цялата гама продукти на Apple.

Публикувано 12 Ное, 2018 - 10:11 Още... 'Amazon става директен партньор на Apple' (655 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Alexa вече е добрият дух в над 20 000 устройства
Amazon новини Даниел Раух от Amazon използва сцената на IFA 2018 в Берлин, за да сподели някои наистина вълнуващи цифри за Alexa.

"Само тази година Alexa е пяла "Честит рожден ден" милиони пъти на потребителите и е разказала над 100 милиона шеги", казва той.


Може би гласовият асистент на Amazon все още не ви е пял на вас конкретно, но имайки предвид темповете на разпространение на технологията, доста вероятно е да сте поканени на следващото тържество.

Публикувано 03 Сеп, 2018 - 08:34 Още... 'Alexa вече е добрият дух в над 20 000 устройства' (994 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Alexa и Cortana вече могат да общуват помежду си
Amazon новини Microsoft и Amazon потвърдиха обявената по-рано възможност за съвместна работа на техните гласови асистенти Cortana и Alexa. Очакваната функционалност е достъпна в бета версия – на този етап само на територията на САЩ.

Съвместимостта да двете технологии означава, например, че потребителите на персонални компютри с Windows 10 ще могат с помощта на Cortana да извикват гласовия асистент Alexa, за да обновят списъка си с покупки.

Публикувано 16 Авг, 2018 - 15:14 Още... 'Alexa и Cortana вече могат да общуват помежду си' (652 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.