Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 13 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Amazon новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234   >

Internet: Технология на Amazon разпознава страх у човека
Amazon новини Софтуерът на Amazon за разпознаване на лица вече е способен да открива кога човек изпитва страх, съобщи CNBC в репортаж за напредъка в технологията, базирана на изкуствен интелект.

Rekognition е една от многото облачни услуги на Amazon Web Services (AWS), достъпни за разработчици. Тя може да се използва за анализ на лице или анализ на настроения, като идентифицира различни изражения на лицето и прогнозира емоциите на хората.

Публикувано 15 Авг, 2019 - 09:39 Още... 'Технология на Amazon разпознава страх у човека' (651 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon купи фирма за складови роботи
Amazon новини Гигантът в онлайн търговията Amazon съобщи, че е придобил Canvas Technology – млада фирма за роботи от Колорадо. Canvas е създател на модел автономни колички, които могат да местят стоки из големи складове.

Amazon не коментира цената на сделката, но подчертава, че компаниите „споделят обща визия за бъдещето, където хората работят заедно с роботите, за да подобрят безопасността и преживяванията на работното място“.

Публикувано 11 Апр, 2019 - 11:31 Още... 'Amazon купи фирма за складови роботи' (542 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon се подсили с 10 самолета Boeing 767
Amazon новини Подразделението на интернет търговеца Amazon за доставка на стоки със самолети – Amazon Air – попълни флотилията си с 10 нови машини Boeing 767-300, съобщиха от компанията в петък.

Създадено през 2016 г., подразделението Amazon Prime Air с парк от 40 самолета беше преименувано по-късно на Amazon Air. Сега компанията добавя още 10 товарни самолета Boeing 767-300 към съществуващата флотилия.

Публикувано 27 Дек, 2018 - 10:03 Още... 'Amazon се подсили с 10 самолета Boeing 767' (632 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon става директен партньор на Apple
Amazon новини Гигантът в онлайн търговията Amazon подписа договор с Apple, в рамките на който ще може да продава директно продуктите на компанията от Купертино, вкл. iPhone, в своята платформа. Продажбите ще започнат в близките седмици, съобщи CNET.

В момента клиентите на Amazon могат да купуват смартфони, таблети и друга техника на Apple само чрез посредници. Изключение правят ноутбуците MacBook и слушалките Beats. Но скоро Amazon ще започне да продава директно цялата гама продукти на Apple.

Публикувано 12 Ное, 2018 - 10:11 Още... 'Amazon става директен партньор на Apple' (655 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Alexa вече е добрият дух в над 20 000 устройства
Amazon новини Даниел Раух от Amazon използва сцената на IFA 2018 в Берлин, за да сподели някои наистина вълнуващи цифри за Alexa.

"Само тази година Alexa е пяла "Честит рожден ден" милиони пъти на потребителите и е разказала над 100 милиона шеги", казва той.


Може би гласовият асистент на Amazon все още не ви е пял на вас конкретно, но имайки предвид темповете на разпространение на технологията, доста вероятно е да сте поканени на следващото тържество.

Публикувано 03 Сеп, 2018 - 08:34 Още... 'Alexa вече е добрият дух в над 20 000 устройства' (994 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Alexa и Cortana вече могат да общуват помежду си
Amazon новини Microsoft и Amazon потвърдиха обявената по-рано възможност за съвместна работа на техните гласови асистенти Cortana и Alexa. Очакваната функционалност е достъпна в бета версия – на този етап само на територията на САЩ.

Съвместимостта да двете технологии означава, например, че потребителите на персонални компютри с Windows 10 ще могат с помощта на Cortana да извикват гласовия асистент Alexa, за да обновят списъка си с покупки.

Публикувано 16 Авг, 2018 - 15:14 Още... 'Alexa и Cortana вече могат да общуват помежду си' (652 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Amazon открива 2000 нови работни места във Франция
Amazon новини Големият онлайн-магазин Amazon заяви, че ще създаде 2000 постоянни работни позиции тази година във Франция. Страната е най-големият пазар в Европа след Великобритания и Германия.

Разгръщането ще увеличи френския екип на Amazon до 7500 души в рамките на 2018 г. От компанията поясниха, че ходът „отразява доверието към икономиката на страната“, в която компанията е инвестирала над 2 милиарда евро от 2010 г. насам.

По-рано този месец Amazon уреди продължителен спор с френските данъчни органи, които търсеха почти 200 милиона евро от онлайн търговеца.

Публикувано 15 Фев, 2018 - 17:49 Още... 'Amazon открива 2000 нови работни места във Франция' (733 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Amazon започва революция в магазинната търговия
Amazon новини Никой няма да чака на опашка и да минава на каса в новия хранителен магазин на Amazon. Купувачите влизат в Amazon Go чрез смартфон-приложение, взимат си храната, от която се нуждаят, а след това просто излизат.

Първият Amazon Go отвори врати в Сиатъл. Това е физически магазин за хранителни стоки с площ от 180 квадратни метра. Клиентите се регистрират при влизане чрез приложение на смартфоните си, после взимат каквито храни искат да купят, а накрая напускат магазина, без да се налага да чакат на опашка и да минават на каса.

Публикувано 24 Яну, 2018 - 16:22 Още... 'Amazon започва революция в магазинната търговия' (773 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon Echo и Amazon Music Unlimited вече са достъпни и в България
Amazon новини Днес Amazon обяви, че умният говорител Echo, както и музикалната стрийминг услуга Amazon Music Unlimited вече са достъпну в 28 нови държави, една от които е и България. Amazon Music Unlimited предлага малко повече от 40 милиона песни и хиляди плейлисти и станции.

Страните, в които става достъпна услугата и Amazon Echo са Белгия, България, Колумбия, Чехия, Финландия, Гърция, Исландия, Люксембург, Холандия, Перу, Полша, Португалия, Швеция и др.

Публикувано 10 Дек, 2017 - 08:43 Още... 'Amazon Echo и Amazon Music Unlimited вече са достъпни и в България' (533 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Amazon представи нова серия умни домашни устройства
Amazon новини Amazon анонсира поредица от нови Echo продукти. Самата колонка Echo, пусната още през 2014 г., определено се нуждаеше от ъпгрейд, а освен това видяхме още нова версия на Fire TV, при това само дни след като Apple пусна ъпдейтната Apple TV с 4К поддръжка. Интересно е, че основният акцент при новите анонси е тяхната все по-ниска цена. Това ни навежда на въпроса, дали пък по-евтините Echo джаджи няма да направят платформата по-достъпна, така че да дойде и в страни като България.

Ето и самите анонси:

Публикувано 29 Сеп, 2017 - 08:22 Още... 'Amazon представи нова серия умни домашни устройства' (2027 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234   >
Copyright© 2002-2019 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.