Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 25 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Twitter новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Internet: Twitter добави възможност за превключване между акаунти
Twitter новини Twitter вече позволява превключване между пет акаунта едновременно. Преди въвеждане на новата функционалност потребителят трябваше да излезе от акаунта си, за да може да ползва друг акаунт.

Опцията за управление на множество акаунти от смартфони или компютри улеснява съществено потребителите. Достъпът до втори акаунт досега се извършваше с помощта на уеб браузър или от допълнителни приложения като TweetDeck или Hootsuite.

Internet: Twitter за първи път с над $1 млрд. за тримесечие
Twitter новини Тримесечните приходи на Twitter за първи път надхвърлиха 1 милиард долара. Компанията отчете $1,01 млрд. за периода октомври-декември 2019 г., което е увеличение с 11% на годишна база, докато Уолстрийт очакваше приходи от $966,7 млн.

Twitter постига нетна печалба за четвъртото тримесечие в размер на 118,8 милиона долара, но това е с 53% по-малко спрямо печалбата за същия период на 2018 година. Постъпленията на социалната мрежа нарастват, най-вече в Съединените щати – със 17%, а на международния пазар – с 3%.

Публикувано 07 Фев, 2020 - 14:51 Още... 'Twitter за първи път с над $1 млрд. за тримесечие' (609 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Рекламата изведе Twitter на солидна печалба
Twitter новини Доходоносно четвърто тримесечие и като цяло – силно печеливша 2018-та година отчете компанията Twitter, известна с едноименната социална мрежа. Загубите отстъпват място на печалбата, благодарение на постъпленията от реклама.

Приходите на Twitter за периода октомври-декември възлизат на 909 млн. долара, повечето от които – 791 млн. долара – идват от продажби на реклама. За сравнение, година по-рано компанията отчете приходи от 732 млн. долара за същия период, а рекламата генерира 644 млн. долара.

Публикувано 14 Фев, 2019 - 19:29 Още... 'Рекламата изведе Twitter на солидна печалба' (538 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter призова всички да си сменят паролите
Twitter новини Социалната мрежа Twitter прикани всички свои над 330 милиона потребители незабавно да променят паролите си, след като бъг в системата ги е направил достъпни във вид на обикновен, четим текст.

Разследването на Twitter показа, че няма данни за пробив или злоупотреба с паролите, но компанията все пак препоръчва на потребителите да сменят кодовете си за достъп, за да се презастраховат.

Публикувано 04 Май, 2018 - 14:00 Още... 'Twitter призова всички да си сменят паролите' (498 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter се обезцени с 10 процента
Twitter новини Акциите на социалната мрежа Twitter поевтиняха с 10%, след като тази седмица компанията публикува финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на 2016 г., които се оказаха по-лоши от прогнозираните.

Приходите на микроблогърската услуга са нараснали само с 1% и възлизат на $717,2 млн. за тримесечието, докато анализаторите очакваха постъпления в размер на $740 млн. По-голяма част от приходите – $638 млн. идват от реклама. За сравнение, за същия период година по-ранно Twitter отчете $641 млн. от реклама.

Публикувано 11 Фев, 2017 - 10:21 Още... 'Twitter се обезцени с 10 процента' (631 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Twitter купи компания за машинно обучение
Twitter новини Социалната мрежа Twitter придоби компанията Magic Pony, която се занимава с технологии за машинно обучение, насочени към обработка на визуална информация – предимно видео.

Според официалното съобщение, Twitter ще използва технологиите на новата си придобивка, за да подобри възможностите за видео и онлайн предавания.

Публикувано 23 Юни, 2016 - 06:28 Още... 'Twitter купи компания за машинно обучение' (556 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter позволява на iOS и Android потребителите да добавят описания към снимките
Twitter новини Twitter улеснява хората със зрителни увреждания да разбират, какво има на снимките качени в сайта. От днес хората, които използват iOS и Android приложения ще могат да добавят описания към изображенията, които публикуват в сайта.

Ще можете да използвате до 420 символа, за да опишете, какво има на снимките. Описанието след това ще бъде достъпно за хората с увредено зрение.

Internet: До 10 000 символа ще публикуваме в Twitter
Twitter новини През първото тримесечие на годината Twitter ще позволи на потребителите на социалната мрежа да публикуват текстове с дължина до 10 хиляди знака, съобщи Re/code, позовававайки се на няколко източника, запознати с делата на компанията.

Все още не е избрана датата за официално въвеждане на новата функционалност. За първи път в края на септември миналата година Re/code съобщи за подобни планове на Twitter. Социалната мрежа засега не е коментирала появилите се информации.

Публикувано 06 Яну, 2016 - 15:10 Още... 'До 10 000 символа ще публикуваме в Twitter' (1030 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter Polls е нова функция, позволяваща вграждане на анкети в туитове
Twitter новини Микроблогинг платформата Twitter пусна нова функция за гласуване за iOS, Android и уеб сайта. Сега потребителите могат да вграждат анкети в своите туитове. Всяка анкета ще е отворена за 24 часа и всички гласове са тайни, така че никой няма да разбере вашата самоличност, когато гласувате за нещо. А когато анкетата изтече, всеки, който е участвал, ще получи уведомление, за да види резултатите.

Internet: Twitter поевтиня под стойността на IPO-то си
Twitter новини Акциите на Twitter паднаха под нивото от момента на първичното публично предлагане (IPO) на борсата, което се състоя през ноември 2013 г., предаде Блумбърг.

Докато тогава една акция струваше $26, в края на борсовия ден вчера ценните книжа на социалната мрежа поевтиняха до $25,97. От началото на годината досега акциите на Twitter загубиха 28% от стойността си.

Публикувано 21 Авг, 2015 - 21:40 Още... 'Twitter поевтиня под стойността на IPO-то си' (425 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.