Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 14 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Audi новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Cars: Ауди ще развива водородните автомобили
Audi новини Немският бранд Ауди планира да вложи солидни средства в разработка на водородни автомобили, съобщи директорът по развитие Стефан Книрш.

В розовия свят на електромобилите често се повдига въпросът за това необходими ли са въобще горивните елементи на база водород. Да, в определен момент ще се появи развита зарядна инфраструктура, а издръжливостта на батериите ще нарасне.

Но ръководството на Ауди – бранд в състава на концерна Фолксваген – не гледа на нещата в черно-бели краски. По думите на Книрш, цитиран от AutoNews.com, автомобилите с водородни горивни елементи имат няколко очевидни предимства.

Публикувано 15 Мар, 2016 - 12:42 Още... 'Ауди ще развива водородните автомобили' (969 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Audi ще пусне безпилотен автомобил през 2016 г.
Audi новини Автомобилният гигант Audi планира да пусне на пазара през 2016 г. първия си безпилотен модел, стана ясно тази седмица по време на наградите Urban Future Awards в Берлин.

Рупърт Штадлер, шеф на борда на директорите на компанията, заяви, че конкурентите изостават на 1-2 години в разработката на безпилотни коли. По неговите думи, Audi не се опасява, че конкурентите ще вземат някои нейни разработки, реализирани в дебютните автомобили.

Публикувано 25 Ное, 2014 - 12:29 Още... 'Audi ще пусне безпилотен автомобил през 2016 г.' (359 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Audi залага на Android в колите си
Audi новини Audi Group, част от немския автомобилен гигант Volkswagen, ще обедини усилия с Google за налагане на операционната система Android в колите. Очаква се инициативата да бъде обявена по време на изложението CES 2014 в Лас Вегас през януари, като в нея ще се включи и разработчикът на графични и мобилни процесори Nvidia.

В момента при операционните системи за автомобили доминират QNX и Windows. Все повече анализатори обаче прогнозират сериозен ръст в дела на Linux-базираните операционни системи.

Публикувано 31 Дек, 2013 - 08:30 Още... 'Audi залага на Android в колите си' (1979 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.