Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 49 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: HP обяви нов безжичен принтер за дома
Пуснат 11 Мар, 2009 - 17:27

HP новини Нов безжичен принтер на НР от типа “всичко в едно” (All-in-One) позволява на семействата да правят повече неща за по-малко време.

Моделът HP Photosmart Premium Fax All-in-One осигурява на домашните потребители възможности за печат, сканиране, копиране и изпращане на факс, печат върху CD/DVD, както и чрез Bluetooth.

В допълнение, устройството притежава двустранна автоматична листоподаваща система, която позволява на потребителите да изпращат факсове, да копират и сканират документи със значителен обем.

HP Photosmart Premium Fax All-in-One поддържа безжични WiFi комуникации 802.11g/b. Всички в семейството могат да се свържат само към едно устройство, разположено в която и да е стая в дома. По този начин се избягва необходимостта от отделен принтер и скенер за всеки член на семейството.

Децата могат да се свържат от всеки компютър, поддържащ WiFi, и да отпечатват своите домашни. Възрастните могат да отпечатват черно-бели документи с професионално качество, цветни уеб страници, семейни снимки и фото проекти от мобилния си компютър.

Устройството разполага с 6,1-см цветен дисплей и слотове за карта памет, които правят печата лесен и интуитивен.

Потребителите могат да намалят с до 50% разходите си за хартия с автоматичния двустранен печат и приложенията на НР за спестяване на хартия, комбинирайки два документа на една страница.

Принтерът, който е одобрен по програмата Energy Star, предлага и приложението HP Smart Web Printing за лесен и предвидим печат от интернет. С негова помощ уеб страниците се коригират автоматично, за да се избегне изрязване на полета. Потребителите могат лесно да изберат и отпечатат единствено съдържанието, което искат, като по този начин пестят хартия, мастило и време.

HP Photosmart Premium Fax All-in-One може да бъде закупен от партньорската мрежа на НР на препоръчителна цена от около 317 евро с ДДС. Очаква се устройството да бъде налично на пазара от март 2009 г.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.