Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 44 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: По телефоните ще ги познаете
Пуснат 27 Окт, 2011 - 12:06

A1 новини Дни преди вечното футболно дерби Левски-ЦСКА всички фенове на сините могат да бъдат разпознати. Най-запалените почитатели на един от най-старите професионални футболни клубове у нас ще имат възможност да се сдобият със смарт телефон, лаптоп и USB модем с логото на любимия им отбор и специално Android приложение, за да са в течение с най-новото около Левски. Серията е лимитирана и е уникална с това, че за първи път с лого на футболен отбор се брандира смарт телефон. Приложението за операционната система Android също е първото, създадено за футболен отбор у нас. На левскарския Sony Ericsson Xperia X8 то е инсталирано безплатно, а за всички останали смартфони ще бъде достъпно след изчерпване на лимитираната серия. Чрез него потребителите ще имат достъп до най-новото около ПФК Левски, снимки и видео репортажи, програма, резултати на живо и статистики от мачовете. Освен с компактен размер и стилен дизайн, вградена 3 MP камера и 3“ сензорен дисплей, брандираният Sony Ericsson Xperia X8 е на специална цена. Феновете могат да го получат срещу 9,14 лева на месец или 209,90 лева в брой. Само с него ще се предлага и абонаментния план M-Tel SURF Levski с месечна такса от 5 лева с ДДС и включен неограничен интернет достъп.

В серията „Левски” има и лек и удобен нетбук с 10,1“ дисплей, инсталиран Windows 7, процесор Intel Atom 1.66 GHz, HDD 160 GB и 1 GB RAM. С нетбука на специална цена от 19,14 лева на месец може да се комбинира и безплатния Левски USB модем. С тях феновете могат да сърфират неограничено за 9,90 лева на месец.

Първият фен, който получи комплект-подарък лично от главния изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер, беше актьорът, режисьор и продуцент Влади Въргала, известен и като един от най-големите запалянковци на футболния клуб. Освен него, по време на специално събитие, брандирани джаджи получиха президентът на клуба Тодор Батков, спортният директор Георги Иванов – Гонзо, изпълнителният директор по финансовите въпроси Константин Баждеков, както и футболистите Владимир Гаджев и Дарко Тасевски.

За всички дами, почитателки на Левски, М-Тел организира и конкурс в социалната мрежа Facebook. В инициативата „Стани най-популярната фенка на Левски“ участничките трябва да докажат, че наистина са запалени по отбора и да качат своя снимка в специалното приложение на страницата на М-Тел в социалната мрежа. Наградата е повече от примамлива - вечеря с любимия футболист на победителката и фотосесия в списание „EVA”, както и комплект от брандираните устройства.
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.