Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 49 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Google е реализирала 31 млрд. долара приходи и 22 млрд. печалба от Android
Пуснат 22 Яну, 2016 - 15:15

Android новини Адвокат на Oracle е разкрил колко пари изкарва Google от Android, информира Bloomberg. Компанията от Маунтин Вю, Калифорния, е реализирала приходи в размер на 31 млрд. щатски долара и печалба в размер на 22 млрд. щатски долара от мобилната си операционна система. Google казва, че информацията е поверителна и не е трябвало да бъде разкривана публично.

"Google не публикува разпределените доходи и печалба за Android отделно и отделно от общия бизнес на компанията", пишат адвокатите на Google. "Тази непублична финансова информация е много чувствителна и публичното й оповестяване би могло да има значително отрицателно въздействие върху бизнеса на Google."

Google 31 miliarda pechalba ot Android

Oracle не отговори какви методи са приложени, за да се получат данните за Android. Но ако общата сума от 31 милиарда е правилна, Google е спечелила по-малко пари от Android през цялото си съществуване, отколкото Apple е спечелила от продажби на iPhone за четвъртото тримесечие на 2015 г. (32.2 милиарда приходи).

Oracle заведе дело срещу Google през 2010 г. с обвинения за използване на модифицирана версия на Java, която е собственост на Oracle, за да се развива Android. Съдът отсъди в полза на Oracle, но Google обжалва. Миналата година Върховният съд отказа да чуе последната жалба на Google, оставяйки решението в полза на Oracle.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.