Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 57 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда
Пуснат 24 Сеп, 2021 - 11:20

Nokia новини Нов член от G-серията телефони Nokia се позиционира като най-достъпният 5G модел на бранда. Това е Nokia G50, представен днес от HMD Global – домът на телефоните Nokia.

„С Nokia G50 поставяме 5G в джоба на още повече хора… И не само докато телефонът е нов, но и за години напред, благодарение на редовните ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е изработен”, коментира новия продукт Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.Предвид прогнозите, че 5G мрежите ще покрият 40% от света до 2024 г. и ще обработват 25% от всички мобилни данни, Nokia G50 е телефон, подготвен за 5G ерата. С процесор Qualcomm Snapdragon 480 MP, който е проектиран да оптимизира бъдещите технологии, смартфонът предлага 5G връзка на цена, която няма да изпразни банковата сметка на купувачите – 459 лева.

Nokia G50 ще бъде ъпдейтнат с най-новия софтуер както сега, така и след две години, увериха от компанията. Той вече е готов за Android 12 и следващите версии, така че потребителите винаги ще имат достъп до най-новите и модерни функции.
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.