Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 29 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Lenovo новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678    

Hardware: Lenovo се извисява на пазара за ноутбуци
Lenovo новини Възход на пазара за ноутбуци бележи тази година Lenovo. Един от водещите производители в света ще достигне продажби от 13 милиона броя, според източници от тайванската индустрия, на които се позовава digitimes.com.

Публикувано 13 Дек, 2009 - 20:30 Още... 'Lenovo се извисява на пазара за ноутбуци' (504 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo въвежда 20-инчов моноблок
Lenovo новини Все повече производители предлагат десктопи от типа “всичко в едно”, при които мониторът и системният блок са в един корпус. Поредното ново предложение идва от Lenovo.

Моноблокът IdeaCentre C300 предоставя 20-инчов екран в съотношение 16:9 и е проектиран на основата на процесор Intel Atom 230 с тактова честота 1,6 GHz.

Публикувано 26 Май, 2009 - 22:39 Още... 'Lenovo въвежда 20-инчов моноблок' (693 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo пусна бюджетни десктопи за бизнеса
Lenovo новини Lenovo, играч от Топ 5 на световния компютърен пазар, обяви нови модели работни станции за бизнеса на атрактивни цени, съобщиха от българското представителство на компанията.

Моделът ThinkCentre A58 е насочен към потребители от малкия и среден бизнес, а ThinkCentre M58е се отличава със завишени екологични характеристики и е позициониран на пазара за средни и големи предприятия. Работните станции са във варианти “tower” и “small form factor”.

Публикувано 16 Мар, 2009 - 00:43 Още... 'Lenovo пусна бюджетни десктопи за бизнеса' (2549 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo ще се фокусира на китайския пазар
Lenovo новини След като миналата седмица назначи китаец за CEO, производителят на компютри Lenovo разкри планове за по-голямо внимание към пазара в най-многолюдната страна на света.
Според публикация в Уолстрийт Джърнъл, компанията ще се фокусира върху Китай и други развиващи се пазари.

Lenovo отчете $97 милиона загуба за последното тримесечие и незабавно замени досегашния CEO Бил Амелио с Ян Юанджин, който вече има опит като изпълнителен директор на компанията.

Публикувано 10 Фев, 2009 - 16:59 Още... 'Lenovo ще се фокусира на китайския пазар' (758 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo надвиши изискванията на Energy Star 5.0
Lenovo новини Компютри и монитори от продуктовата линия на Lenovo надхвърлят изискванията на новия критерий за енергийна ефективност Energy Star 5.0, съобщи партньорът на компанията у нас – IBS България.

Последните монитори ThinkVision не само покриват, но и превишават изискванията на критерия Energy Star 5.0, предложен от aмериканската Агенция за защита на околната среда (EPA), девет месеца преди този критерий да влезе в сила от октомври 2009.

Публикувано 30 Яну, 2009 - 17:17 Още... 'Lenovo надвиши изискванията на Energy Star 5.0' (1593 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo показа бюджетни нетбуци
Lenovo новини От Lenovo официално представиха новите бюджетни ултрапреносими компютри S9e и S10e от серията IdeaPad. Те са предназначени за потребителите, които се нуждаят от компактни, леки и достатъчно производителни решения на добра цена за ефективна работа в интернет.

Публикувано 27 Ное, 2008 - 21:58 Още... 'Lenovo показа бюджетни нетбуци' (618 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Печалбите на Lenovo падат със 78%
Lenovo новини Със 78% са паднали печалбите на Lenovo за третото тримесечие на годината, пише AP. Икономическата криза е ударила най-силно продажбите на китайската компания, която е и четвъртият по големина производител на компютри в света след HP, Dell и Acer. За това и положителният й финансов резултат за трите месеца, приключили на 30 септември, е стигнал 23 млн. USD при 105 млн. USD година по-рано. Продажбите на гиганта са скочили само с 0.4%.

Публикувано 10 Ное, 2008 - 00:39 Още... 'Печалбите на Lenovo падат със 78%' (337 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Lenovo и Солитрон с нов промоционален сайт
Lenovo новини Паралелно с приключването на играта на Солитрон и Fujitsu Siemens Computers, стартира нова промоция, този път преди всичко с информативна насоченост.
На www.play4laptop.com посетителите могат да намерят актуалните модели преносими компютри на Lenovo от серията ThinkPad и аксесоари за тях. Притежателите на ThinkPad, закупен от търговската мрежа на Солитрон, могат да регистрират своя ноутбук си със сериен номер, с което ще получат шанс да спечелят 20-инчов монитор Lenovo ThinkVision и други награди от Lenovo.

Публикувано 01 Ное, 2008 - 17:02 Още... 'Lenovo и Солитрон с нов промоционален сайт' (640 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678    
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.