Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 29 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Xiaomi новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345   >

Персоналът на Xiaomi набъбна с 60% за една година
Xiaomi новини Китайският производител Xiaomi настъпва във всички сегменти на пазара за потребителска електроника – смартфони, лаптопи, телевизори, носими устройства и други джаджи. Експанзията е свързана и със сериозно разрастване на персонала на компанията.

За една година екипът на Xiaomi е набъбнал с 60%, сочат актуални данни от компанията, огласени от главния изпълнителен директор Леи Джун. Към края на март 2018 г. за компанията са работили 14513 души, докато в края на февруари 2019 г. броят им вече е 23 000.

Публикувано 07 Мар, 2019 - 11:47 Още... 'Персоналът на Xiaomi набъбна с 60% за една година' (585 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner – почиства и измива пода
Xiaomi новини Роботите-прахосмукачки облекчиха в голяма степен домакинската работа по почистване на пода, освобождавайки време на своите стопани за други, по-приятни занимания. Тези устройства стават все по-умни и ефикасни, поради което търсенето им нараства постоянно в последните години.

Един от най-интересните почистващи роботи на пазара е Xiaomi Mijia Rock Household Mopper Smart Home Vacuum Cleaner, който подобрява във всички аспекти параметрите на своя предшественик, а в много ревюта е определян за най-добрия в класа си по отношение на възможности и цена. Устройството, налично в онлайн магазина Cafago за €374,52 в момента (с включени митнически такси и безплатна доставка), съчетава почистване и измиване, като добавянето на втората функция прави този модел особено привлекателен.

Публикувано 17 Дек, 2018 - 10:08 Още... 'Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner – почиства и измива пода' (929 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xiaomi се откъсва на пазара за носима електроника
Xiaomi новини Експанзия на международния пазар позволи на Xiaomi да се утвърди начело в продажбите на устройства от категорията носима електроника. Китайската компания изпреварва Apple и Fibit, по данни на IDC за третото тримесечие на годината.

В периода юли-септември Xiaomi е доставила на световния пазар 6,9 млн. носими устройства, което е с 91% повече, отколкото през третото тримесечие на миналата година. Пазарният дял на компанията е нараснал от 13,7% а до 21,5% в рамките на една година, сочи докладът на IDC.

Публикувано 06 Дек, 2018 - 17:45 Още... 'Xiaomi се откъсва на пазара за носима електроника' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Солитрон разширява вноса на Xiaomi продукти
Xiaomi новини Солитрон започва внос и дистрибуция на продукти от екосистемата на Xiaomi (Mi), обявиха от компанията на събитие в София. Гамата включва устройства като смарт гривни и часовници, електрически скутери, сглобяеми роботи, камери за видеонаблюдение и много други.

Партньорството между двете компании бе официализирано в началото на октомври миналата година основно за смартфоните на водещия китайски бранд и в Топ 5 на най-популярните в света. Сега Солитрон разширява дистрибуцията с продукти от 16 категории за дома и цифровото ежедневие.

Публикувано 19 Ное, 2018 - 09:53 Още... 'Солитрон разширява вноса на Xiaomi продукти' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xiaomi Mi Drone 4K – заснема фино всеки детайл
Xiaomi новини На пазара има много предложения за потребителски дронове – големи и малки, бързи и бавни, тежки и леки, с камери и множество двигатели, със и без светлини и т.н. Изборът е огромен и продължава да се разширява.

Представяме ви днес един от най-добрите, според експертните оценки, дронове в ценовата категория под 500 долара – това е моделът Xiaomi Mi Drone 4K, който може да се нарече още квадрокоптер, тъй като има четири витла. Устройството се предлага в глобалния онлайн магазин Tomtop на цена от EUR 357,11.

Публикувано 23 Окт, 2018 - 20:48 Още... 'Xiaomi Mi Drone 4K – заснема фино всеки детайл' (897 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Xiaomi Mi A2 Lite – модерен смартфон на разумна цена
Xiaomi новини Xiaomi и други китайски производители следват най-новите тенденции в дизайна на смартфоните, но обикновено цените на продуктите им са доста по-изгодни от флагманите на други брандове. Цените в онлайн магазини като efoxshop, които доставят продукти по целия свят, вкл. от европейски склад, са доста привлекателни за модели от рода Xiaomi Mi A2 Lite и MAZE ALPHA, представени по-долу, както и за редица други хай-тек продукти – напр. почистващ робот MIJIA S50, отново на Xiaomi.

Публикувано 12 Сеп, 2018 - 18:19 Още... 'Xiaomi Mi A2 Lite – модерен смартфон на разумна цена' (1151 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Xiaomi и Орро също работят по огъващи се смартфони
Xiaomi новини Китайските Xiaomi и Oppo в момента активно разработват сгъваеми смартфони с идеята да бъдат комерсиално достъпни в близко бъдеще. Първото поколение подобни телефони на двете компании до голяма степен ще разчита на панти и като концепция ще бъдат сходни с това, което предложи миналата година ZTE с нейния Axon M.

Все пак новите варианти ще бъдат по-изпипан прочит на формулата и ще използват единичен гъвкав екран вместо два отделни панела. Xiaomi и Oppo вече водят преговори с доставчици на дисплеи с цел придобиване на основните компоненти за техните телефони. Макар за момента и двете да обмислят да възложат поръчката на LG Display, по-вероятно е поръчките да отидат при китайски компании.

Публикувано 01 Авг, 2018 - 10:00 Още... 'Xiaomi и Орро също работят по огъващи се смартфони' (747 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xiaomi създаде масажен стол с изкуствен интелект
Xiaomi новини Xiaomi въвежда нов продукт на пазара, встрани от смартфоните, носимата електрониса и компютрите – масажен стол с изкуствен интелект, наречен „One-Dimensional AI Intelligent Massage Chair”.

Столът е разработен в партньорство с компанията LeFan Health Technology и е предназначен за младежката аудитория. Оборудван е с интелигентна система за триизмерен масаж, която се настройва в реално време към формата на гърба за постигане на максимален ефект.

Публикувано 25 Юли, 2018 - 19:12 Още... 'Xiaomi създаде масажен стол с изкуствен интелект' (631 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xiaomi започна продажби на ноутбуци в Европа
Xiaomi новини Експанзията на китайския производител Xiaomi на световните пазари продължава. От тази седмица компанията започна продажби на ноутбуци директно чрез свои магазини и онлайн канали в Европа.

Испания бе избрана от Xiaomi за европейския дебют на лаптопите. Моделът Xiaomi Mi Notebook Air вече е наличен в един от четирите фирмени магазина на компанията в Мадрид, в магазина в Барселона, на официалния сайт на Xiaomi и в други онлайн канали.

Публикувано 29 Юни, 2018 - 11:30 Още... 'Xiaomi започна продажби на ноутбуци в Европа' (620 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Eкранът на Xiaomi Redmi 6 чупи орехи
Xiaomi новини Видео, разпространено в YouTube, показва нагледно колко здрав е дисплеят на смартфона Xiaomi Redmi 6. Новото устройство на китайския производител чупи орехи!

По-рано подобни клипове пускаха само производителите на защитени смартфони, чиито корпуси и здрави защитни стъкла издържат на падане от голяма височина и на всевъзможни други физически въздействия.

Публикувано 13 Юни, 2018 - 08:51 Още... 'Eкранът на Xiaomi Redmi 6 чупи орехи' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.