Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 25 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: BTK новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234567   >

Internet: БТК и vivatel се обединиха под ново име
BTK новини Vivacom e новото име на телекомуникационна компания, която обединява услугите и екипите на БТК и vivatel.

Това е последният етап от сливането на двaта телекома, които се превръщат в компания с единна визия, обединен екип и пълно портфолио от телекомуникационни услуги с обща корпоративна идентичност, стана ясно днес.

Публикувано 10 Сеп, 2009 - 22:11 Още... 'БТК и vivatel се обединиха под ново име' (1071 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: БТК избра основен дилър за услугите си в цялата страна
BTK новини Национална поща M&BM Express става основен дилър на БТК и ще предлага ексклузивно услугите на телекома в своите 34 офиса в страната.

Клиентите на БТК ще могат да плащат в брой сметките на фиксираните си телефони, да заявят ADSL пакет, да открият домашен или офис телефон, да активират или презаредят предплатен стартов пакет, както и да си купят фонокарти или електронни ваучери за предплатената услуга на БТК чрез търговската мрежа на M&BM Express.

Internet: Феновете на U2 печелят 4 билета за концерта на любимата група в Лондон от 4fun.bg
BTK новини Всички почитатели на легендарната ирландска банда U2 могат да спечелят билет за концерта от турнето „360°" в Лондон като участват в играта на 4fun и радиото Z-Rock. За да отидат на концерта на любимата си група в световната столица на рока, феновете трябва само да отговорят на въпроса „Колко от албумите на U2 можеш да свалиш абсолютно легално от най-големия музикален портал в България 4fun.bg?

Internet: БТК свали цената на ADSL до 10 лева на месец
BTK новини Нови клиенти на БТК ADSL, които се абонират до края на август, могат да получат услугата за достъп до интернет на цена от 10 лева на месец.

Абонатите ще ползват 50% намаление през първите три месеца за всички предлагани ADSL пакети при едногодишен договор и през първите шест месеца за услугите БТК ADSL MEGABIZ + 6 и БТК ADSL MEGABIZ + 12 с двугодишен договор.

Публикувано 09 Юли, 2009 - 22:09 Още... 'БТК свали цената на ADSL до 10 лева на месец' (765 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Компютър с БТК ADSL за 179 лв. предлага Jar
BTK новини Пакет от компютър и БТК ADSL е достъпен за 179 лева в магазините на Jar Computers. Изгодната цена е за интернет станция VIA C7 1GHz, с 1GB RAM, 4GB USB флаш, оптична мишка и клавиатура.

От предложението могат да се възползват нови клиенти, които сключат едногодишен договор за ползване на високоскоростния интернет БТК ADSL. Офертата е валидна за всички интернет пакети, предлагани от БТК на бизнес клиенти и домакинства.

Публикувано 22 Юни, 2009 - 17:07 Още... 'Компютър с БТК ADSL за 179 лв. предлага Jar' (570 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

БТК купува мобилната верига 2be
BTK новини БТК и собствениците на търговската марка 2be - фирма „Кимимпекс Търговия и Лизинг" ООД подписаха договор, според който БТК придобива 100% от водещата верига магазини за телекомуникационни услуги 2be. Сделката е одобрена от управителния съвет на БТК и е внесена за одобрение от Комисията за защита на конкуренцията. Процесът по интеграция се очаква да приключи до края на годината и предвижда ребрандиране, както и сливане на веригата магазини с търговската мрежа на БТК.

Публикувано 02 Май, 2009 - 18:22 Още... 'БТК купува мобилната верига 2be' (1063 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Безплатен телефон за всеки клиент на БТК
BTK новини По случай Великден всички клиенти на БТК имат възможност да спечелят като подарък нов телефонен апарат или мултифункционално офис устройство, включващо принтер, скенер и копир. Великденското предложение на телекома влиза в сила от днес и ще продължи до 10 юни.

Всеки нов домашен абонат на фиксираната услуга, който сключи договор за две години за някой от плановете БТК „У дома”, ще получи като бонус модерен безжичен DECT телефон Panasonic 1311. Настоящите клиенти на БТК също могат да се възползват от промоцията. Те ще получат същия подарък, ако преминат на по-висок абонаментен план „У Дома” (50, 150 или 250) с договор за две години.

Публикувано 21 Апр, 2009 - 02:52 Още... 'Безплатен телефон за всеки клиент на БТК' (1250 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: БТК открива нови магазини на ключови места
BTK новини БТК обновява визията на магазините си и отваря още търговски обекти на ключови места. Вчера главният изпълнителен директор Бернар Москени сам обслужи първите клиенти в новия магазин на бул. Витоша в столицата.

Москени направи показно на персонала, като продаде пакет от абонаментния план „Злато 60” на vivatel.

Предстои откриване на нови обекти на ключови локации като ул. „Раковски” и „Граф Игнатиев” в София, както и на централни места в Стара Загора, Бургас, Благоевград и в други областни градове.

Публикувано 09 Апр, 2009 - 22:15 Още... 'БТК открива нови магазини на ключови места' (750 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

БТК намали цените за хора с увреждания
BTK новини БТК въвежда два нови фиксирани тарифни плана за хора с увреждания. Потребителите на преференциалните услуги ще могат да използват безплатно до 300 минути в мрежата на оператора за селищни и междуселищни разговори.

Тарифният план с включени 160 безплатни минути за разговори в страната (80 импулса) е с месечен абонамент от 1,80 лв., съобщиха от БТК.

Публикувано 02 Апр, 2009 - 14:53 Още... 'БТК намали цените за хора с увреждания' (944 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Два пъти по-бърз интернет предлага нов пакет на БТК
BTK новини БТК разширява портфолиото си от комбинирани услуги за домашни клиенти с пакета „Хармония 12”, който включва високоскоростен ADSL интернет и мобилна телефония от vivatel.

Клиентите получават интернет със скорост 12 мегабита, безжичен модем и абонаментен план vivatel together с включени 500 минути и 100 SMS-а на месец за 29 лв. 500-те минути могат да бъдат ползвани за разговори към БТК и vivatel.

Публикувано 25 Мар, 2009 - 03:03 Още... 'Два пъти по-бърз интернет предлага нов пакет на БТК' (1145 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.