Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 51 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Nokia новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234567891011121314151617   >

GSM: Новият телефон Nokia има скрито зарядно за слушалки
Nokia новини HMD обяви три нови функционални телефона на Nokia, включително Nokia 5710 XpressAudio, който има вграден калъф за зареждане за включен чифт истински безжични слушалки. Компанията далеч не е първата, която е имала тази идея (Servo R25 от 2019 г. е един скорошен пример), но е забележително да видите форм-фактора, опитан от по-утвърдена компания.

Nokia 5710 XpressAudio изглежда като обикновен функционален телефон в стил моноблок, с 2,4-инчов дисплей и класическа T9 клавиатура. Но отзад има отделение за зареждане, разкриващо се с плъзгащия се пластмасов капак. Устройството ще се продава на дребно за 69 евро и ще бъде налично в Обединеното кралство в края на юли, въпреки че няма информация за пускане в САЩ.

Публикувано 14 Юли, 2022 - 09:37 Още... 'Новият телефон Nokia има скрито зарядно за слушалки' (1084 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12
Nokia новини HMD Global обяви нов смартфон Nokia G11 Plus от успешната серия G, с емблематичните за бранда актуализации в продължение на няколко години, които гарантират дълголетие на устройството.

„С новия Nokia G11 Plus разработихме предложение, фокусирано именно върху осигуряване на потребителите на възможност да запазят телефона си за повече време: 3-дневна батерия, три години месечни актуализации на сигурността и три версии на Android”, заяви Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Публикувано 30 Юни, 2022 - 09:05 Още... 'Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12' (707 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Две нови смарт устройства от портфолиото на Nokia вече се предлагат във Vivacom
Nokia новини Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са достъпни за потребителите в търговски обекти и в онлайн магазина на Vivacom.

Nokia G11 е достъпен модел, който се откроява с изчистен скандинавски дизайн, богата функционалност и изключително издръжлива батерия, позволяваща използването му в продължение на три дни.

Hardware: Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд
Nokia новини HMD Global Финландската компания домът на телефоните Nokia, представи първия си таблет – Nokia T20. Моделът бележи началото на новата за бранда T-серия и със своите разнообрани функции и издръжлива батерия се позиционира като устройство и за работа, и за развлечения.

„Настъпи ренесанс в пазара на таблети. Последният ни доклад Connected Consumer Radar подчертава колко значима е станала тази категория, като от началото на пандемията 27% от потребителите виждат в таблетите си повече добавена стойност”, коментира възраждането на пазара за таблети Бен Ууд, главен анализатор в CCS Insight.

Публикувано 07 Окт, 2021 - 09:58 Още... 'Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд' (881 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда
Nokia новини Нов член от G-серията телефони Nokia се позиционира като най-достъпният 5G модел на бранда. Това е Nokia G50, представен днес от HMD Global – домът на телефоните Nokia.

„С Nokia G50 поставяме 5G в джоба на още повече хора… И не само докато телефонът е нов, но и за години напред, благодарение на редовните ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е изработен”, коментира новия продукт Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Публикувано 24 Сеп, 2021 - 11:20 Още... 'Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош
Nokia новини Новият смартфон Nokia XR20, представен днес от HMD Global, може да се справи с далеч по-сериозни предизвикателства от тези на ежедневието – включително падане от 1,8 м височина, престой под вода до един час и други подобни изпитания.

И въпреки очакванията за грубоват външен вид при подобни характеристики, свръхиздръжливият смартфон е с непреходно елегантен скандинавски дизайн. „Малко вероятно е да тествате устойчивостта на Nokia XR20 до краен предел, но можете да сте сигурни, че възможностите му надхвърлят очакванията”, казват от производителя.

Публикувано 28 Юли, 2021 - 15:39 Още... 'Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош' (996 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G20 с батерия за три дни излиза на пазара у нас
Nokia новини Финландската компания HMD Global пуска на пазара у нас поредния нов смартфон със скандинавски корени. Nokia G20 е модел от среден клас, който предлага най-дългия живот на батерията сред смартфоните Nokia до момента.

Nokia G20 е истински надежден мобилен телефон с тридневен живот на батерията, което означава, че не е нужно да бъдете зависими от кабела за зареждане”, коментира новия модел Стивън Тейлър, главен маркетинг директор на HMD Global.

Публикувано 25 Май, 2021 - 11:52 Още... 'Nokia G20 с батерия за три дни излиза на пазара у нас' (641 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia започва „вълнуващо приключение” в 5G/6G мрежите
Nokia новини Nokia обяви петгодишно сътрудничество с Техническия университет в Сидни (UTS) за изграждане и управление на 5G лаборатория за иновации в кампуса на учебното заведение. Новата лаборатория предвижда Nokia и UTS да изпробват различни приложения на 5G за под слогана „Индустрия 4.0, IoT и интелигентни градове”.

Инсталацията обхваща 5G лаборатория и 5G демонстрационна зона за проиграване на различни сценарии на използване, казват от Nokia. Лабораторията ще изгради „5G покритие в целия кампус”, за да позволи разработването и тестването на различни сценарии на използване на промишлени IoT.

Публикувано 05 Мар, 2021 - 08:38 Още... 'Nokia започва „вълнуващо приключение” в 5G/6G мрежите' (633 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Nokia настъпва на лаптоп пазара с PureBook X14
Nokia новини Първият лаптоп на Nokia от серията PureBook идва в черен цвят, с пълноразмерна клавиатура и голям тъчпад. Моделът PureBook X14 излиза първоначално на пазара в Индия.

Поне един вариант на PureBook X14 разчита на процесор Intel Core i5 и включва Dolby Atmos, както и Dolby Vision технологии. Лаптопът се отличава със „свръхлека” конструкция и тежи само 1,1 килограма. Налични са USB 3.0 и HDMI портове.

Публикувано 14 Дек, 2020 - 11:20 Още... 'Nokia настъпва на лаптоп пазара с PureBook X14' (579 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4
Nokia новини HMD Global обяви две нови попълнения към семейството си бюджетни смартфони – Nokia 3.4 и Nokia 2.4, нова гама мобилни аксесоари и услугата HMD Connect Pro за сигурен глобален роуминг на данни за бизнеса.

Новият Nokia 2.4 предлага подобрени AI изображения, специален нощен режим и портретен редактор, двудневен живот на батерията и голям 6,5-инчов HD+ екран. Удобният сензор за пръстови отпечатъци и AI лицево разпознаване осигуряват лесен достъп до телефона и допълнителна защита.

Публикувано 24 Сеп, 2020 - 09:02 Още... 'Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4' (883 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314151617   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.