Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 35 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Nokia новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234567891011121314151617   >

Hardware: Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд
Nokia новини HMD Global Финландската компания домът на телефоните Nokia, представи първия си таблет – Nokia T20. Моделът бележи началото на новата за бранда T-серия и със своите разнообрани функции и издръжлива батерия се позиционира като устройство и за работа, и за развлечения.

„Настъпи ренесанс в пазара на таблети. Последният ни доклад Connected Consumer Radar подчертава колко значима е станала тази категория, като от началото на пандемията 27% от потребителите виждат в таблетите си повече добавена стойност”, коментира възраждането на пазара за таблети Бен Ууд, главен анализатор в CCS Insight.

Публикувано 07 Окт, 2021 - 09:58 Още... 'Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд' (881 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда
Nokia новини Нов член от G-серията телефони Nokia се позиционира като най-достъпният 5G модел на бранда. Това е Nokia G50, представен днес от HMD Global – домът на телефоните Nokia.

„С Nokia G50 поставяме 5G в джоба на още повече хора… И не само докато телефонът е нов, но и за години напред, благодарение на редовните ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е изработен”, коментира новия продукт Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Публикувано 24 Сеп, 2021 - 11:20 Още... 'Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош
Nokia новини Новият смартфон Nokia XR20, представен днес от HMD Global, може да се справи с далеч по-сериозни предизвикателства от тези на ежедневието – включително падане от 1,8 м височина, престой под вода до един час и други подобни изпитания.

И въпреки очакванията за грубоват външен вид при подобни характеристики, свръхиздръжливият смартфон е с непреходно елегантен скандинавски дизайн. „Малко вероятно е да тествате устойчивостта на Nokia XR20 до краен предел, но можете да сте сигурни, че възможностите му надхвърлят очакванията”, казват от производителя.

Публикувано 28 Юли, 2021 - 15:39 Още... 'Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош' (996 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G20 с батерия за три дни излиза на пазара у нас
Nokia новини Финландската компания HMD Global пуска на пазара у нас поредния нов смартфон със скандинавски корени. Nokia G20 е модел от среден клас, който предлага най-дългия живот на батерията сред смартфоните Nokia до момента.

Nokia G20 е истински надежден мобилен телефон с тридневен живот на батерията, което означава, че не е нужно да бъдете зависими от кабела за зареждане”, коментира новия модел Стивън Тейлър, главен маркетинг директор на HMD Global.

Публикувано 25 Май, 2021 - 11:52 Още... 'Nokia G20 с батерия за три дни излиза на пазара у нас' (641 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia започва „вълнуващо приключение” в 5G/6G мрежите
Nokia новини Nokia обяви петгодишно сътрудничество с Техническия университет в Сидни (UTS) за изграждане и управление на 5G лаборатория за иновации в кампуса на учебното заведение. Новата лаборатория предвижда Nokia и UTS да изпробват различни приложения на 5G за под слогана „Индустрия 4.0, IoT и интелигентни градове”.

Инсталацията обхваща 5G лаборатория и 5G демонстрационна зона за проиграване на различни сценарии на използване, казват от Nokia. Лабораторията ще изгради „5G покритие в целия кампус”, за да позволи разработването и тестването на различни сценарии на използване на промишлени IoT.

Публикувано 05 Мар, 2021 - 08:38 Още... 'Nokia започва „вълнуващо приключение” в 5G/6G мрежите' (633 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Nokia настъпва на лаптоп пазара с PureBook X14
Nokia новини Първият лаптоп на Nokia от серията PureBook идва в черен цвят, с пълноразмерна клавиатура и голям тъчпад. Моделът PureBook X14 излиза първоначално на пазара в Индия.

Поне един вариант на PureBook X14 разчита на процесор Intel Core i5 и включва Dolby Atmos, както и Dolby Vision технологии. Лаптопът се отличава със „свръхлека” конструкция и тежи само 1,1 килограма. Налични са USB 3.0 и HDMI портове.

Публикувано 14 Дек, 2020 - 11:20 Още... 'Nokia настъпва на лаптоп пазара с PureBook X14' (579 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4
Nokia новини HMD Global обяви две нови попълнения към семейството си бюджетни смартфони – Nokia 3.4 и Nokia 2.4, нова гама мобилни аксесоари и услугата HMD Connect Pro за сигурен глобален роуминг на данни за бизнеса.

Новият Nokia 2.4 предлага подобрени AI изображения, специален нощен режим и портретен редактор, двудневен живот на батерията и голям 6,5-инчов HD+ екран. Удобният сензор за пръстови отпечатъци и AI лицево разпознаване осигуряват лесен достъп до телефона и допълнителна защита.

Публикувано 24 Сеп, 2020 - 09:02 Още... 'Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4' (883 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10
Nokia новини HMD Global обяви, че Nokia 7.1 е следващият от смартфоните на Nokia, който ще получи Android 10. Това е третият модел на марката, който получава най-новата операционна система Android след официалното ѝ пускане, и то съвсем скоро след Nokia 9 PureView.

HMD Global се справи с обещанието си да актуализира три устройства с Android 10 през третото тримесечие на 2019 г. и е на път да увеличи броя им в началото на 2020 г.

Hardware: Nokia пуска на пазара смарт телевизор
Nokia новини В мрежата се появи информация, че Nokia ще пусне собствен 55-инчов 4K Ultra HD смарт телевизор. Компанията вече се е договорила с индийския онлайн магазин Flipkart, който ексклузивно ще разпространява продукта в Индия. За момента не е известно дали телевизорът изобщо ще се предлага извън страната.


Публикувано 14 Ное, 2019 - 09:53 Още... 'Nokia пуска на пазара смарт телевизор' (715 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Започна обновяване на Nokia смартфоните до Android 10
Nokia новини HMD Global обяви, че от днес започва ъпдейтването до Android 10 на смартфона Nokia 8.1 за България. Това е първият смартфон на бранда, както и първият телефон с процесор Qualcomm Snapdragon 710, който получава най-новата версия на операционната система Android.

В резултат на обновяването, Nokia 8.1 ще се ползва с предимства в изкуствения интелект като по-улеснен достъп, интуитивно управление и повече контрол върху личните данни, подчертаха от компанията, която притежава правата върху легендарния бранд за мобилни телефони.

Публикувано 16 Окт, 2019 - 15:24 Още... 'Започна обновяване на Nokia смартфоните до Android 10' (795 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314151617   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.