Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 67 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Nokia новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161718   >

GSM: Излиза Nokia XR21 – модерна версия на култовия 3310
Nokia новини Нов смартфон Nokia XR21, еквивалент на култовия Nokia 3310, известен с устойчивостта си, излиза на пазара. Това е първият смартфон с бранда Nokia, който издържа на налягането на водна струя от 100 бара, съобщи производителят HMD Global при анонса на устройството.

Nokia XR21 е устойчив на изпускане, повреди и изтощаване, благодарение на сертифицираната си свръхиздръжливост и двудневен живот на батерията с едно зареждане. Компанията твърди, че моделът издържа на всичко – от изпадане от джоба на панталона и удар първо в екрана на земята до 72-часов планински поход под проливен дъжд.

Публикувано 05 Май, 2023 - 21:48 Още... 'Излиза Nokia XR21 – модерна версия на култовия 3310' (1138 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia пусна ултраевтин смартфон – C12 Pro струва само $85
Nokia новини На пазара излиза смартфон Nokia на безпрецедентно ниска цена от 85 долара. Освен че е ултраевтин, моделът Nokia C12 Pro предлага и едно позабравено удобство – сменяема батерия, което предполага дълъг експлоатационен живот на устройството.

Като се има предвид цената, не трябва да очаквате много от този смартфон. Nokia C12 Pro разполага с 2 GB RAM в базовата версия, но се предлага и по-скъп вариант с 3GB. Постоянната памет е 64 GB, от които 2 GB могат да се заделят за виртуална RAM.

Публикувано 24 Мар, 2023 - 10:18 Още... 'Nokia пусна ултраевтин смартфон – C12 Pro струва само $85' (1098 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Nokia разкри ново лого за първи път от 45 години
Nokia новини По време на Световния мобилен конгрес в Барселона телекомуникационната компания Nokia обяви обновяване на логото си, за да се дистанцира от това, с което е най-известна: производство на смартфони.

„В съзнанието на повечето хора ние все още сме успешна марка мобилни телефони, но това не е целта на Nokia“, казва Пека Лундмарк, президент и главен изпълнителен директор на Nokia в интервю за Bloomberg. „Искаме да стартираме нова марка, която е фокусирана много върху мрежите и индустриалната цифровизация, което е напълно различно нещо от по-старите мобилни телефони.“

Публикувано 03 Мар, 2023 - 14:50 Още... 'Nokia разкри ново лого за първи път от 45 години' (885 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Производството на смартфони Nokia се завръща в Европа
Nokia новини Легендарната марка смартфони Nokia отново ще се произвежда на територията на Европа. Финландската компания HMD Global, която през 2016 г. купи телефонния бизнес на Microsoft и възложи производството на тайванската Foxconn, обяви, че ще организира производство на Nokia устройства в Европа – там, където самата Nokia ги произвеждаше, преди да продаде бизнеса си на Microsoft.

Производството на смартфони е концентрирано в Азия, за да се намалят разходите. Но след пандемията, която наруши веригите за доставки, компаниите започнаха да мислят за локализиране на производството на електроника в западните страни, а напоследък и геополитически причини налагат подобни решения.

Публикувано 27 Фев, 2023 - 10:50 Още... 'Производството на смартфони Nokia се завръща в Европа' (515 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Новият телефон Nokia има скрито зарядно за слушалки
Nokia новини HMD обяви три нови функционални телефона на Nokia, включително Nokia 5710 XpressAudio, който има вграден калъф за зареждане за включен чифт истински безжични слушалки. Компанията далеч не е първата, която е имала тази идея (Servo R25 от 2019 г. е един скорошен пример), но е забележително да видите форм-фактора, опитан от по-утвърдена компания.

Nokia 5710 XpressAudio изглежда като обикновен функционален телефон в стил моноблок, с 2,4-инчов дисплей и класическа T9 клавиатура. Но отзад има отделение за зареждане, разкриващо се с плъзгащия се пластмасов капак. Устройството ще се продава на дребно за 69 евро и ще бъде налично в Обединеното кралство в края на юли, въпреки че няма информация за пускане в САЩ.

Публикувано 14 Юли, 2022 - 09:37 Още... 'Новият телефон Nokia има скрито зарядно за слушалки' (1084 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12
Nokia новини HMD Global обяви нов смартфон Nokia G11 Plus от успешната серия G, с емблематичните за бранда актуализации в продължение на няколко години, които гарантират дълголетие на устройството.

„С новия Nokia G11 Plus разработихме предложение, фокусирано именно върху осигуряване на потребителите на възможност да запазят телефона си за повече време: 3-дневна батерия, три години месечни актуализации на сигурността и три версии на Android”, заяви Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Публикувано 30 Юни, 2022 - 09:05 Още... 'Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12' (707 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Две нови смарт устройства от портфолиото на Nokia вече се предлагат във Vivacom
Nokia новини Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са достъпни за потребителите в търговски обекти и в онлайн магазина на Vivacom.

Nokia G11 е достъпен модел, който се откроява с изчистен скандинавски дизайн, богата функционалност и изключително издръжлива батерия, позволяваща използването му в продължение на три дни.

Hardware: Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд
Nokia новини HMD Global Финландската компания домът на телефоните Nokia, представи първия си таблет – Nokia T20. Моделът бележи началото на новата за бранда T-серия и със своите разнообрани функции и издръжлива батерия се позиционира като устройство и за работа, и за развлечения.

„Настъпи ренесанс в пазара на таблети. Последният ни доклад Connected Consumer Radar подчертава колко значима е станала тази категория, като от началото на пандемията 27% от потребителите виждат в таблетите си повече добавена стойност”, коментира възраждането на пазара за таблети Бен Ууд, главен анализатор в CCS Insight.

Публикувано 07 Окт, 2021 - 09:58 Още... 'Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд' (881 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда
Nokia новини Нов член от G-серията телефони Nokia се позиционира като най-достъпният 5G модел на бранда. Това е Nokia G50, представен днес от HMD Global – домът на телефоните Nokia.

„С Nokia G50 поставяме 5G в джоба на още повече хора… И не само докато телефонът е нов, но и за години напред, благодарение на редовните ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е изработен”, коментира новия продукт Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Публикувано 24 Сеп, 2021 - 11:20 Още... 'Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош
Nokia новини Новият смартфон Nokia XR20, представен днес от HMD Global, може да се справи с далеч по-сериозни предизвикателства от тези на ежедневието – включително падане от 1,8 м височина, престой под вода до един час и други подобни изпитания.

И въпреки очакванията за грубоват външен вид при подобни характеристики, свръхиздръжливият смартфон е с непреходно елегантен скандинавски дизайн. „Малко вероятно е да тествате устойчивостта на Nokia XR20 до краен предел, но можете да сте сигурни, че възможностите му надхвърлят очакванията”, казват от производителя.

Публикувано 28 Юли, 2021 - 15:39 Още... 'Свръхустойчив Nokia XR20 издържа удар от Роберто Карлош' (996 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161718   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.