Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 50 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Теленор новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516171819202122   >

GSM: Теленор покри 57% от населението с 4G услуги
Теленор новини Теленор стартира предлагането на мобилни услуги от четвърто поколение (4G) по стандарта LTE във всички първоначално планирани градове преди обявения краен срок 15 декември. Операторът вече предлага 4G услуги на 56,73% от населението на страната.

В момента 4G услугите на Теленор са достъпни във всички регионални центрове и градове с над 20 000 жители, както и в най-популярните зимни курорти в страната на максимална скорост от 75 Мbps.

Публикувано 08 Дек, 2015 - 17:15 Още... 'Теленор покри 57% от населението с 4G услуги' (496 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Теленор пусна тихомълком и друга промоция на тарифен план "Резерв"
Теленор новини Вчера Теленор обяви нов тарифен план, носещ името "Резерв Стандарт", който се фокусира върху националните минути и е директен отговор на офертите на конкурентите Мтел и Виваком. Днес обаче телекомът пусна тихомълком и друга промоция - на "нормалния Резерв", който видяхме за първи път при ребрандирането на компанията към края на миналата година.

Промоцията включва намалена месечна такса и допълнителни минути към всички мрежи за някои от плановете.

Новите условия на "Резерв" са както следва:

GSM: Глобул обяви 20% ръст на печалбата
Теленор новини Печалбата на Глобул преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) за третото тримесечие на 2014 г. е нараснала с 19,6%, спрямо същия период на миналата година, достигайки 68,7 милиона лева, сочи финансовият отчет, публикуван вчера.

Общите приходи на телекома за периода юли-септември са намалели с 1,3% до 167,1 млн. лева. Спадът се дължи на по-ниските продажби на мобилни устройства и по-ниските приходи от входящ роуминг, в резултат от регулацията на цените за роуминг в Европейския съюз.

Публикувано 30 Окт, 2014 - 08:16 Още... 'Глобул обяви 20% ръст на печалбата' (1026 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Повече SMS-и и мобилен интернет трафик с новия промоционален допълнителен пакет от GLOBUL
Теленор новини От 1 септември потребителите на предплатените услуги на GLOBUL могат да се възползват от нов промоционален допълнителен пакет с повече включени МВ за мобилно интернет потребление и SMS съобщения, който лесно да добавят към своята b-connect тарифа.

С допълнителния пакет до края на септември потребителите получават всичко необходимо, за да общуват свободно - 250 минути за разговори в мрежата на GLOBUL, 250 SMS съобщения и 250 MB мобилен интернет трафик, валидни за период от 30 дни и на цена от само 6,90 лв.

GSM: DDB Sofia и Next-DC са новите обслужващи агенции на GLOBUL
Теленор новини След проведен конкурс, GLOBUL избра DDB Sofia за своя рекламна агенция, а Next-DC за дигитална агенция.

Критериите за оценка на кандидатите включваха цялостната им работа в стратегическо и креативно направление, както и представянето на екипите им в конкурса. DDB Sofia ще се грижи за рекламните комуникации на GLOBUL, а Next-DC ще отговаря за прилагането на дигиталната стратегия на компанията. Отскоро GLOBUL работи и с нова медийна агенция - PHD, която също като DDB е част от Omnicom Media Group.

Публикувано 09 Авг, 2014 - 10:10 Още... 'DDB Sofia и Next-DC са новите обслужващи агенции на GLOBUL' (961 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: GLOBUL и сп. Мениджър организират зелен бизнес форум
Теленор новини GLOBUL и сп. Мениджър организираха петото поредно издание на своя ежегоден зелен бизнес форум, който през тази година премина под надслов „Зелената реиндустриализация“.

Представители на водещи български компании, държавните институции и медиите, дипломати и експерти обсъдиха различни теми от областта на зеления бизнес, включително възможностите за въвеждане на т. нар. „кръгова“ икономика в България, възвращаемостта на зелените инвестициите, новостите в сферата на устойчивия бизнес и др.

Публикувано 13 Юли, 2014 - 10:48 Още... 'GLOBUL и сп. Мениджър организират зелен бизнес форум' (1017 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: GLOBUL пръв предлага хитовия таблет LENOVO YOGA 10.1" HD+
Теленор новини GLOBUL пръв предлага най-новия таблет от серията Lenovo Yoga на българския пазар и разширява портфолиото си с достъпните модели Revopad MM781 и Vonino Sirius QS.

Lenovo Yoga 10.1" HD+ впечатлява със своя революционен дизайн, осигуряващ максимално удобство с трите си режима на употреба. Потребителите на модела ще се наслаждават и на изключително визуално преживяване благодарение на 10,1-инчовия му Full HD мултитъч дисплей със 178-градусов зрителен ъгъл и вградена технология „Smart Display“ за автоматично адаптиране на яркостта и цвета към външната среда.

Публикувано 24 Май, 2014 - 22:36 Още... 'GLOBUL пръв предлага хитовия таблет LENOVO YOGA 10.1" HD+' (1652 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: GLOBUL започва обновяването на мрежата си от Перник
Теленор новини GLOBUL започва осъществяването на мащабния проект за пълно обновление на мрежата си със замяна и подобрения на съоръженията на компанията в Перник. Дейностите по проекта в града ще започнат на 24 април и се очаква да приключат до 6 май.

Работата в Перник е част от проекта за пълната подмяна на съществуващата 2G и 3G мрежа на GLOBUL, за обновяване и подобряване на достъпа и опорната транспортна мрежа, както и на опорната мрежа на компанията. Това ще позволи на GLOBUL да предложи на своите клиенти най-добрите мобилни услуги за пренос на данни в страната, още повече иновативни продукти и услуги, значително по-добро покритие, както и по-висок капацитет на мрежата.

Публикувано 25 Апр, 2014 - 09:00 Още... 'GLOBUL започва обновяването на мрежата си от Перник' (1618 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: 5000 минути в мрежата на GLOBUL за всички нови абонати на GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United
Теленор новини Новите клиенти на абонаментните програми GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United, които подпишат своя договор до края на април 2014 г., ще получат допълнително 5000 минути за разговори в мрежата на оператора на месец за целия срок на договора.

Предложението е валидно за абонаментни програми GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United с месечна такса от 16,99 лв. или повече и е валидно с двугодишен договор за всички нови абонати на GLOBUL, както и за съществуващите клиенти на оператора, които подновяват своя договор по Програма ЗАЕДНО.

GSM: GLOBUL избра Huawei за изпълнител на проект за обновяване на мрежата
Теленор новини GLOBUL избра водещия световен доставчик на информационни и телекомуникационни решения Huawei за изпълнител на предстоящия проект по обновяване на мрежата на оператора.

GLOBUL ще си партнира с Huawei за пълната подмяна на съществуващата 2G и 3G мрежа на компанията, за обновяване и подобряване на достъпа и опорната транспортна мрежа, както и на опорната мрежа на GLOBUL и доставката на свързаните с тези дейности услуги. Споразумението между двете компании е за петгодишен инвестиционен цикъл и осигуряване на поддръжка за осемгодишен период.

    12345678910111213141516171819202122   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.