Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 76 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: A1 новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

Internet: А1 предложи безплатен достъп до дигитални услуги за 24 месеца
A1 новини А1 обнови своите мобилни планове Unlimited, които вече предлагат повече стойност за клиентите с широк избор от дигитални услуги за целия срок на договора, съобщиха от компанията.

Тарифите на телекомуникационния оператор остават четири – S, M, L и Ultra, като всички предлагат неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България (според Ooklа), както и достъп до 5G ULTRA.

Internet: Дигитална кампания на A1 осигури 150 000 лв. за педиатрично отделение
A1 новини С общо 150 000 лева коледната кампания на А1 ще подкрепи обновяването на педиатрично отделение по проект „Светулка”. Сумата, генерирана в края на 2023 г. от ползвателите на Моят А1, беше удвоена от компанията. Днес започна и обновяването на детското отделение в МБАЛ Карнобат, на което беше посветена коледната кампания на А1 през 2022 г.

Дигиталната кампания с кауза „Свързва ни доброто: Дари за децата, а А1 ще удвои сумата” генерира общо 150 000 лева в подкрепа на детското здравеопазване у нас. Със средствата ще бъде обновена физическата среда в едно детско болнично отделение по проект „Светулка”, съобщиха от компанията. Ще бъде подпомогнато лечението на пациентите и по-ефективната работа на медицинския персонал чрез по-приветлива среда и по-модерен процес на лечение, поставящ детето в центъра.

Hardware: KIVI Kids TV – детски телевизор с блокчета от конструктор
A1 новини А1 пусна на пазара новия смарт телевизор на KIVI, който е специално създаден за деца и пасва идеално на техните стаи. Моделът разполага със специален дизайн, като дава възможност на малчуганите да го моделират със строителни блокове от конструктори. Допълнителни екстри са нощна лампа и екран, който издържа на надраскване.

KIVI KIDS TV има 32-инчов Full HD екран, защитен от закалено стъкло. То е здраво и устойчиво на надраскване и осигурява оптимална защита на екрана: от удар на тежка играчка, книга и дори топка. Рамката, стойките и корпусът на телевизора позволяват моделиране с пластмасови строителни блокове на различни конструктори, включително Lego, чрез които детето може да покаже творческите си способности и да украси телевизора по свой вкус.

GSM: А1 обнови мрежовата инфраструктура на УНСС
A1 новини Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) извършва мащабна дигитална трансформация. В рамките на проекта А1 България значително обнови и повиши капацитета на корпоративната мрежа на висшето учебно заведение.

Мащабният проект ще даде възможност на студентите, преподавателите и администрацията на УНСС да се възползват от съвременни дигитални услуги, виртуална софтуерна централа, умни решения за управление на сградата и др., стана ясно днес на официално събитие по повод успешното приключване и въвеждане в експлоатация на обновената мрежова инфраструктура.

Публикувано 25 Ное, 2023 - 10:28 Още... 'А1 обнови мрежовата инфраструктура на УНСС' (594 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: A1 Alpha Eco – нов смартфон с марката на А1
A1 новини Телеком операторът A1 България пусна на пазара нов смартфон със собствена марка. Това е моделът A1 Alpha Eco, който компанията позиционира на пазара като устройство, създадено с мисъл за природата и конкурентно съотношение между цена и качество.

Четвъртото поколение на A1 Alpha предлага иновативни функции на камерата за творчески настроените потребители. Има 50 MP тройна основна камера с изкуствен интелект, а селфи камерата е 8 МР с допълнителни функции за разкрасяване на снимките.

Публикувано 28 Сеп, 2023 - 09:55 Още... 'A1 Alpha Eco – нов смартфон с марката на А1' (827 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: A1 пусна устройства на изплащане с 0% оскъпяване
A1 новини Избрани смартфони, смарт часовници и телевизор от водещи марки ще се предлагат на изплащане без оскъпяване до края на септември от А1 България с мобилните планове Unlimited, съобщиха от телекома.

До 30 септември клиентите на А1 могат да закупят четири 5G смартфона и два смарт часовника онлайн или в магазините на оператора на изплащане с 0% лихва и мобилни планове Unlimited. Сред избраните телефони са iPhone 14, Samsung Galaxy A34 5G, Xiaomi 13 Lite и TCL 40R 5G, както и два смарт часовника от Samsung – Galaxy Watch5 Pro и Watch5.

Публикувано 03 Сеп, 2023 - 08:46 Още... 'A1 пусна устройства на изплащане с 0% оскъпяване' (1473 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Нова услуга A1 Cloud PBX подобрява бизнес комуникациите
A1 новини Телеком операторът А1 Българи пусна нова облачна услуга, която ще осигури на бизнеса повече гъвкавост, мобилност и ефективни комуникации, без риск от пропускане на обаждания.

A1 Cloud PBX представлява съвкупност от софтуерно-базирана телефонна централа, разположена в център за данни на А1, IP телефонни апарати от различен клас според изискванията на потребителя и приложение за разговори от мобилен телефон или компютър.

Публикувано 16 Авг, 2023 - 10:00 Още... 'Нова услуга A1 Cloud PBX подобрява бизнес комуникациите' (581 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: А1 пусна домашен интернет за 9,99 лв. на месец
A1 новини А1 обяви специална лятна оферта за високоскоростен и неограничен домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец за първите 24 месеца от договора. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 г., а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домашен интернет по фиксирана мрежа с план А1 Нет 75 е с максимална скорост на сваляне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лева на месец е включено и цялото нужно оборудване за използване на услугата, поддръжка и подмяна при повреда.

Публикувано 08 Авг, 2023 - 12:45 Още... 'А1 пусна домашен интернет за 9,99 лв. на месец' (850 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: 100 000 устройства имат достъп до безкабелна телевизия от А1
A1 новини Безкабелната телевизия на А1 вече работи на над 100 000 устройства, съобщиха от телекома. Приложението Xplore TV за смарт телевизор става все по-популярно – потребителите могат да го ползват на широк набор от устройства и операционни системи, за да гледат интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страна и без значение кой е доставчикът на интернет на услугата.

С помощта на приложението Xplore TV за смарт телевизор А1 предоставя на абонатите си нов начин за гледане на телевизия, без кабели, допълнителни устройства и второ дистанционно. Смарт телевизорите могат да използват както Wi-Fi, така и стандартна интернет свързаност през кабел, а приложението замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Hardware: А1 предлага комплект от смартфон и телевизор с марката TCL
A1 новини Телеком операторът А1 България предложи комбинация от 5G смартфона 40R и 40-инчов смарт телевизор на TCL на много достъпна цена – 17,99 лева на месец или 369,99 лева с план Unlimited Ultra. Офертата е налична в магазините на компанията и на A1.bg.

Смартфонът TCL 40R 5G предлага 6,6-инчов дисплей с резолюция 1612х720 пиксела, който се опреснява със скорост от 90Hz. Моделът разполага с 8MP селфи камера и тройна основна камера, която включва 50MP основен сензор, 2MP макро сензор и 2MP сензор за дълбочина за боке ефект. Максималната резолюция при видеозаснемане е 1080p.

    123456789101112131415161727   >
pinterest vkontakte instagram tiktokCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh