Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 56 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: A1 новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415161727   >

GSM: А1 отчете рекорден трафик през изминалите празници
A1 новини Мобилната мрежа на А1 е посрещнала рекорден трафик по време на коледните и новогодишните празници, съобщиха от телекома. Най-голямо е било натоварването в деня след настъпването на Нова година (1 януари), когато през мрежата на А1 са преминали над 1 млн. GB данни и са изговорени над 45 млн. минути.

Тенденцията за нарастване на трафика се запазва, като в периода 31 декември – 01 януари той се е увеличил с 85% спрямо същия период на миналата година. Най-голямо е увеличението при 5G ULTRA мрежата, която е регистрирала над 600% ръст на потребителите и на трафика на данни. При 4G също се наблюдава ръст на трафика от 70%.

Публикувано 12 Яну, 2023 - 10:18 Още... 'А1 отчете рекорден трафик през изминалите празници' (849 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: А1 първи сред телекомите пусна VoLTE услуга в роуминг
A1 новини А1 стана първият телеком в страната, който предлага услугата за разговори по 4G/5G мрежа или VoLTE в роуминг. Тя вече е достъпна за клиентите, които са в роуминг в Австрия и ползват мрежата на А1 Австрия. Постепенно А1 ще добавя нови дестинации, а в началото на 2023 година ще предложи VoLTE роуминг и в САЩ, съобщиха от компанията.

VoLTE е съкращение на Voice over LTE („глас по LTE/4G”), което означава, че разговорът се осъществява по 4G или 5G мрежа чрез пакети от данни. По този начин се предава до 6 пъти повече информация в секунда в сравнение с 2G и 3G мрежите, които традиционно се използват за пренос на глас. За потребителите това означава, че могат да се свързват много по-бързо и да водят разговори с HD и HD+ качество, където разликата в отчетливостта на всяка дума е чувствителна.

Публикувано 22 Дек, 2022 - 09:50 Още... 'А1 първи сред телекомите пусна VoLTE услуга в роуминг' (976 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: А1 предложи смарт часовници с до 70% намаление
A1 новини Смарт часовници с до 70% намаление на цените предлага A1 България за коледните празници. Селекцията включва модели от различни класове и производители, съобщиха от телекома.

Флагманският модел Samsung Galaxy Watch5 Pro с титаниев корпус и безжично зареждане на батерията предлага измерване на основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, ЕКГ, както и NFC за лесни и сигурни плащания.

Публикувано 07 Дек, 2022 - 11:05 Още... 'А1 предложи смарт часовници с до 70% намаление' (1336 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: A1 обяви 50% отстъпка за 5G смартфони и планове Unlimited
A1 новини Една година с 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и неограничени мегабайти предлага A1 на новите си абонати, избрали плановете Unlimited, съобщи днес телекомът.

До края на 2022 г. абонатите ще имат и пълен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома за гигабитови скорости на сваляне на информация. Освен това ще могат да използват различни платформи с премиум видео, спортно, музикално или информационно съдържание.

Публикувано 15 Ное, 2022 - 18:06 Още... 'A1 обяви 50% отстъпка за 5G смартфони и планове Unlimited' (785 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: A1 Xplore TV вече и на устройства с Android TV
A1 новини Цифровата безкабелна телевизия A1 Xplore TV вече е достъпна и за притежателите на смарт устройства с операционна система Android TV. Приложението идва с всички функционалности, познати от версията му за другите масови платформи на пазара.

A1 Xplore TV за смарт устройства предлага достъп през интернет свързаност до над 230 канала в SD, HD и 4K качество в зависимост от избрания план и възможностите на хардуера, на който е инсталирана апликацията.

Публикувано 03 Ное, 2022 - 12:20 Още... 'A1 Xplore TV вече и на устройства с Android TV' (888 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: A1 отчете приходи от над 165 млн. евро за тримесечие
A1 новини Устойчив ръст по всички основни бизнес показатели и стабилно увеличение на приходите както във фиксирания, така и в мобилния сегмент обяви А1 България с финансовия си отчет за третото тримесечие на годината.

Общите приходи на компанията за тримесечието юли-септември се увеличават с 14,1% до 165,3 млн. евро спрямо същия период на 2021 година. 5,3 млн. евро от увеличението се дължат на придобиването на СТЕМО – един от най-големите български системни интегратори.

Публикувано 21 Окт, 2022 - 09:30 Още... 'A1 отчете приходи от над 165 млн. евро за тримесечие' (885 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: А1 пусна роуминг план Roaming Revolution без аналог на пазара у нас
A1 новини Нов роуминг план за частни и бизнес клиенти, без аналог на пазара у нас, предложи телеком операторът А1 България. Roaming Revolution позволява общуване в над 130 дестинации на 6 континента, вкл. популярни туристически кътчета и страни с голяма българска диаспора.

Roaming Revolution разделя света на 5 зони. Във всяка от тях потребителите получават най-добри възможности за разговори и използване на мобилен интернет, уточниха от компанията.

GSM: А1 финализира сделката за придобиване на СТЕМО
A1 новини A1 България официално приключи придобиването на 100% от дяловия капитал на един от най-големите български системни интегратори у нас – СТЕМО. Сделката беше обявена в края на май и е част от дългосрочната стратегия на А1 за развитие в областта на ИКТ и IoT бизнес услугите.

Придобиването предстои да бъде вписано и в Търговския регистър, след като в началото на юли получи одобрение от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). С това процесът по финализиране на сделката приключва успешно и двете компании ще продължат да работят поотделно за постигане на обща цел – дигитализация на бизнеса в страната. СТЕМО ще продължи да функционира като отделна компания, уточниха от А1.

Публикувано 11 Авг, 2022 - 09:45 Още... 'А1 финализира сделката за придобиване на СТЕМО' (923 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: A1 увеличава с 25% мегабайтите за роуминг в ЕС
A1 новини След като намали значително цените за мобилни разговори и интернет в държавите от Западните Балкани, Турция и останалия свят в Стандартната си роуминг тарифа, А1 България обяви, че увеличава включения мобилен интернет в рамките на ЕС.

Телекомът ще увеличи обема на мобилния интернет в роуминг в Европейския съюз (ЕС/ЕИЗ), който е включен в мобилните планове на клиентите. Промяната ще влезе в сила от 1 юли 2022 г. заедно с новия роуминг регламент и политика за справедливо ползване на ЕС.

Публикувано 01 Юли, 2022 - 09:42 Още... 'A1 увеличава с 25% мегабайтите за роуминг в ЕС' (1074 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Бизнес академия на А1 разкрива перспективи за студентите
A1 новини 54 студенти от Университета за национално и световно стопанство завършиха успешно А1 Бизнес академия, като показаха отлични резултати с над 85% успеваемост на тестовете след всяко от практическите обучения. Те получават сертификат за успешно завършване на програмата, организирана съвместно от А1 и УНСС.

Най-добре представилите се участници ще имат възможност да се включат в Лятната академия на А1, която ще стартира в следващите седмици своето четвърто издание. Чрез нея студентите ще получат още възможности да натрупат ценни знания и умения, като работят по приоритетни за компанията проекти под ръководството на ментор.

    123456789101112131415161727   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.