Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 19 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Yahoo новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456   >

Internet: Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта
Yahoo новини Бивш инженер на Yahoo е осъден на 5-годишен пробен период и домашен арест за проникване в лични акаунти на повече от 6000 мейл потребители с цел търсене на сексуално съдържание.

Даниел Руис Рейес на 34 години от Трейси, Калифорния, ще може да напуска дома си единствено по работа, религиозни дейности, медицински прегледи или за изпълнение на съдебни задължения.

Публикувано 08 Юли, 2020 - 09:10 Още... 'Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Yahoo пенсионира 20-годишен месинджър
Yahoo новини Интернет компанията Yahoo ще закрие едно от своите приложения, изпреварили времето си. 20-годишният Yahoo Messenger ще престане да функционира от следващия месец, съобщават от компанията.

Yahoo Messenger дебютира на 9 март 1998 г. и е достъпно за платформи Windows, Mac OS X, iOS, Android и BlackBerry. На сайта си Yahoo информира, че ще прекрати поддръжката на приложението на 19 юли 2018 г. След тази дата ползването на месинджъра ще стане невъзможно.

Публикувано 11 Юни, 2018 - 08:33 Още... 'Yahoo пенсионира 20-годишен месинджър' (626 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Yahoo става Altaba след сделката с Verizon
Yahoo новини Интернет компанията Yahoo планира да смени името си след приключване на сделката с Verizon. В бъдеще пионерът в интернет ще се нарича Altaba Inc., съгласно документи, подадени в Комисията по ценни книжа и борси на САЩ.

Според някои източници обаче, под новото име ще оперира единствено холдинговата компания, а брандът Yahoo ще продължи да съществува.

С приключване на сделката с телеком гиганта Verizon, който придобива интернет бизнеса на Yahoo, компанията ще напуснат главният изпълнителен директор Мариса Майер и още петима членове на борда на директорите, вкл. съоснователят на Yahoo Дейвид Фило, а за нов шеф ще бъде избран Ерик Бранд.

Публикувано 12 Яну, 2017 - 10:06 Още... 'Yahoo става Altaba след сделката с Verizon' (861 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Хакери откраднали данни на 1 млрд. потребители на Yahoo
Yahoo новини Данните на над 1 милиард потребители на услуги на Yahoo са били компрометирани в резултат на кибер атака през август 2013 г., съобщиха от интернет компанията. Това е вторият мащабен пробив, след като по-рано тази година Yahoo призна за хакерски достъп до данните на 500 млн. потребители.

Атакуващите са поличили достъп до имената на потребителите, техните имейл адреси, телефонни номера, дати на раждане и пароли, а в някои случаи – и до секретните въпроси и отговори, уточняват от Yahoo. Пробита е системата за съхранение на информация за банкови карти и финансови операции на потребителите.

Публикувано 15 Дек, 2016 - 10:47 Още... 'Хакери откраднали данни на 1 млрд. потребители на Yahoo' (580 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Yahoo продава основния си бизнес
Yahoo новини Yahoo пристъпи към продажба на основния си бизнес. На „тезгяха” са поставени сайтовете, които носят приходи от реклама – Yahoo.com, електронната поща, сайтът за борсови котировки и др., предаде Ройтерс.

Миналия месец Yahoo неформално потвърди плановете си за продажба, коментирайки финансовите резултати. По-рано, през декември 2015 г., Уол Стрийт Джърнъл съобщи за вероятността Yahoo да бъде продадена, отбелязвайки интерес от страна на частни инвестиционни фондове.

Публикувано 22 Фев, 2016 - 20:07 Още... 'Yahoo продава основния си бизнес' (670 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Yahoo възнамерява да продаде своя интернет бизнес?
Yahoo новини Yahoo възнамерява да обяви себе си или своя основен бизнес за продажба, твърдят източници на The Wall Street Journal. Това може да бъде поставено за обсъждане в поредица от заседания на управителния съвет в края на тази седмица.

Съобщава се, че вариантите включват разпродажба на интернет бизнеса на Yahoo, отделянето на акциите на Alibaba, или и двете. Налице са постоянни притеснения за бъдещето на Yahoo, макар че борда на директорите е дал няколко години време на Мариса Майер да работи върху компанията. Въпреки това най-яркият актив на Yahoo остава дела в Alibaba, от която тя притежава 15 на сто.

Публикувано 03 Дек, 2015 - 18:27 Още... 'Yahoo възнамерява да продаде своя интернет бизнес?' (385 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Търсенето на снимки в Yahoo вече включва и резултати от Flickr
Yahoo новини Yahoo актуализира своя енджин за търсене на изображения, за да включи снимки от Flickr. За да получавате персонализирани резултати от Flickr, ще трябва да сте влезли в профила си в Yahoo. Резултатите ще включват както някои ваши изображения от Flickr, така и изображения от други хора.

В допълнение, Yahoo търсачката на снимки включва нов бутон "Още снимки" (More images). Той се появява в категориите на снимките от Flickr и показва линкове, които ще ви препратят към Flickr за още снимки.

Hardware: Yahoo предлага идентифициране по ушите
Yahoo новини Yahoo предлага идентифициране на мобилните потребители по ушите. Технологията вече е тествана успешно в рамките на компанията, съобщи BBC.

Вместо да въвеждат PIN код или да слагат пръст на скенера за пръстови отпечатъци, потребителите просто приближават смартфона до ухото си и така се идентифицират.

Публикувано 01 Май, 2015 - 14:26 Още... 'Yahoo предлага идентифициране по ушите' (771 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Yahoo става търсачка по подразбиране във Firefox
Yahoo новини Yahoo ще стане търсачка по подразбиране в бразуъра Firefox от декември тази година в САЩ, а от началото на 2015 г. – за всички останали потребители, гласи споразумение между интернет компанията и Mozilla.

Новината бе съобщена в блога на Yahoo от главния изпълнителен директор Мариса Майер. Стойността на сделката не се съобщава, но е известно, че договорът е с продължителност пет години и важи за десктоп и мобилните версии.

Публикувано 21 Ное, 2014 - 08:49 Още... 'Yahoo става търсачка по подразбиране във Firefox' (1044 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Yahoo придоби стартиращата компания MessegeMe
Yahoo новини Yahoo придоби мобилното приложение за изпращане на кратки съобщения MessageMe за 11,9 милиона щатски долара. Екипът на стартиращата компания MessageMe започва работа още днес.

Стартиращата компания получи 10 милиона долара финансиране в началото на 2013г. от Greylock Partners, водена от бившия изпълнителен директор на Mozilla Джон Лили. Други инвеститори в компанията са True Ventures, First Round Capital, Google Ventures, SVAngel, Resolut.vc, Andreessen Horowitz, Social+Capital Partnership и други.

Публикувано 06 Окт, 2014 - 08:55 Още... 'Yahoo придоби стартиращата компания MessegeMe' (999 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.