Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 21 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Apple новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516171819   >

Software: iOS 13.3 и iPadOS 13.3 вече са факт с редица подобрения и нови функции
Apple новини Ако имате iPad или iPhone модел, работещ iOS 13 или iPadOS 13, тогава новините за вас са добри! Очаква ви още по-нов и по-добър софтуер, тъй като Apple стартира разпространението новите iOS 13.3 и iPadOS 13.3.

Добавени са доста нови функции, като например допълнителен родителски контрол за времето на детето пред екрана на телефона, повече комуникационни ограничения за това, с кого вашите деца могат да разговарят, пишат или Face Time-ват. Родителите ще могат също да управляват контактите, които са на устройствата на техните деца.

Hardware: AirPods Pro са много добри, но не перфектни
Apple новини Новите слушалки AirPods Pro получиха радушен прием последния месец благодарение на подобренията в качеството на звука, шумоизолирането и др. Известната потребителска организация Consumer Reports излезе с пълното си ревю на AirPods Pro и изглежда, че всички тези подобрения не са достатъчни, за да бъде взета короната от Samsung.

Като цяло заключението на доклада е, че ако звукът е най-важният фактор за вас, може да намерите нещо по-добро от AirPods Pro. Това се отнася за сериозните аудиофили, за които Bluetooth връзката не е най-доброто решение.

Публикувано 19 Ное, 2019 - 08:43 Още... 'AirPods Pro са много добри, но не перфектни' (499 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Новата macOS Catalina поддържа iPad като втори монитор
Apple новини Apple пусна стабилна версия на операционна система macOS Catalina за потребителите на своите настолни и мобилни компютри, които ще получат някои интересни нови функции.

Системата е достъпна като безплатна актуализация в Mac App Store. Тя е съвместима с всички по-нови компютри на Apple, считано от MacBooks 2015, MacBook Air и MacBook Pro 2012, iMac 2012, iMac Pro 2017, Mac Pro 2013 и Mac mini 2012.

Публикувано 08 Окт, 2019 - 10:07 Още... 'Новата macOS Catalina поддържа iPad като втори монитор' (892 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: iPhone 11 може да излезе на 20 септември
Apple новини Apple разкрива тайните на новите си поколения iPhone устройства традиционно през септември, но важни неща като началото на продажбите и други подробности остават забулени до последно. И докато Apple обикновено държи всичко в тайна до началото на септември, изглежда, че президентът на Softbank случайно разкри деня, в който iPhone 11 ще излезе на пазара.

Говорейки на среща с инвеститори по-рано тази седмица, Кен Мяучи направи намек, че Apple може да пусне следващото поколение iPhone на 20 септември.

Публикувано 07 Авг, 2019 - 09:59 Още... 'iPhone 11 може да излезе на 20 септември' (607 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Премиера на iOS 13. Какви ще са подобренията?
Apple новини Вече знаем, че Apple ще проведе своето ежегодно събитие WorldWide Developer Conference (WWDC) в периода между 3 и 7 юни, но с днешна дата компанията започна да разпраща покани за конференцията. Последната ще стартира на 3 юни в Сан Хосе, Калифорния.

Големият акцент ще бъде iOS 13 – новостите, на които ще заложи американският технологичен гигант, дата за публична бета, както и такава за официалната премиера на новата версия на операционната система.

Публикувано 23 Май, 2019 - 14:07 Още... 'Премиера на iOS 13. Какви ще са подобренията?' (1069 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Apple съди Qualcomm за 30 млрд. долара
Apple новини Конфликтът между Apple и Qualcomm се изостря. В рамките на съдебното дело между двете компании, което започна вчера, Apple и нейни партньори поискаха от разработчика на чипове рекордно висока компенсация от 30 милиарда долара, съобщи 9to5mac.

На делото в Сан Диего Apple съди Qualcomm за нелоялни практики в начина, по който е наложил на производителя на iPhone да използва патентите й. Qualcomm отрича обвиненията и от своя страна иска от Apple не по-малко от 7 млрд. долара във вид на обратни плащания, в допълнение към компенсация за милиардни загуби.

Публикувано 16 Апр, 2019 - 11:18 Още... 'Apple съди Qualcomm за 30 млрд. долара' (777 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Apple TV+ ще конкурира Netflix във видео стрийминга
Apple новини Apple обяви официално вчера фирмената си услуга за видео стрийминг, с която компанията от Купертино влиза на пазар, доминиран от играчи като Netflix. Услугата се нарича Apple TV+ и се очаква да стане достъпна тази есен.

Шумният анонс, организиран от Apple, с участието на известни актьори и фигури от шоу бизнеса, съдържаше малко конкретика за самата услуга. Към момента няма яснота какво точно ще получат потребителите и на каква цена.

Публикувано 26 Мар, 2019 - 17:02 Още... 'Apple TV+ ще конкурира Netflix във видео стрийминга' (608 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Apple работи по обединяване на iOS и macOS приложенията
Apple новини До две години разработчиците на Apple софтуер ще получат възможност да обединят приложенията за iOS и macOS в единен продукт. Това предвижда нова инициатива, наречена Marzipan.

Още през миналата година Apple обяви, че ще даде на разработчиците инструмент за лесно „портиране“ на iOS приложения към десктоп платформата macOS. Очакванията бяха това да се случи през 2019 година, но доскоро липсваше яснота за проекта.

Публикувано 21 Фев, 2019 - 09:44 Още... 'Apple работи по обединяване на iOS и macOS приложенията' (594 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Епълският Mac компютър навърши 35 години
Apple новини „Преди 35 години Macintosh каза „здравей“. Промени начина, по който мислим за компютрите, и продължи да променя света. Обичаме Mac и днес ние сме горди, че го използват повече хора от всякога, за да следват своите страсти и да създават бъдеще“, каза Кук.

По този повод The Register публикува подробен обзор на историята на Mac. Конкурентът IBM беше пуснал Personal Computer XT по-малко от година преди това, през март 1983, с до 640KB RAM и мощен Intel 8088 процесор.

Публикувано 28 Яну, 2019 - 16:48 Още... 'Епълският Mac компютър навърши 35 години' (525 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Apple влага 1 млрд. долара в нов кампус
Apple новини Apple ще инвестира 1 млрд. долара в изграждане на нов кампус в Остин, щата Тексас, съобщи днес американската компания, като същевременно обяви амбициозни планове за откриване на нови работни места.

Офисният комплекс ще се разгърне на площ от 54 хектара и в перспектива в него ще работят около 15 хиляди служители. Първоначално персоналът в новия кампус ще наброява 5 хиляди души. И в момента Apple е най-големият работодател в града, с 6200 служители в съществуващите офис сгради.

Публикувано 18 Дек, 2018 - 11:10 Още... 'Apple влага 1 млрд. долара в нов кампус' (601 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516171819   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.