Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 34 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Vivacom новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234567891011121314151617181920212223242526   >

Games: PlayStation®5 се предлага в магазините на VIVACOM на страхотна цена
Vivacom новини Най-новата игрова конзола PlayStation®5 вече се предлага във VIVACOM на страхотна цена. Тя разкрива пред феновете нови неподозирани гейминг възможности, още по-реалистично гейминг преживяване и изцяло ново поколение PlayStation® игри. Всички клиенти на VIVACOM могат да се възползват от специалната цена на конзолата в магазините и да зарадват своите близки с подранил коледен подарък на цялото семейство.

GSM: Виваком стартира 5G мрежата си в областните центрове
Vivacom новини Виваком обяви, че стартира своята 5G мрежа еднoвременно във всички 27 областни центъра на страната. Всеки абонат на оператора със съвместимо 5G устройство може да тества услугата безплатно до края на годината.

Телекомът подарява на съществуващи и нови клиенти на мобилни услуги с 5G устройство по 30 000 МВ месечно интернет трафик на максимална скорост, в допълнение към настоящия им тарифен план. Мегабайтите ще бъдат добавени автоматично за всички абонати с 5G устройство.

Публикувано 23 Сеп, 2020 - 12:53 Още... 'Виваком стартира 5G мрежата си в областните центрове' (999 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Виваком пуска иновативната услуга eSIM
Vivacom новини Частни и бизнес клиенти на абонаментни планове от Виваком могат да ползван от днес мобилни услуги с eSIM, съобщиха от оператора. Предимства на eSIM пред физическите SIM карти са лесната активация чрез QR код, възможността за ползване на повече от един профил в смартфона и оптимизираният дизайн на мобилните устройства.

Новото поколение вградени карти могат да се използват по няколко начина: като единствена и основна карта в телефона, заедно с Nano SIM карта с друг мобилен номер за Dual SIM устройствата, поддържащи eSIM, а също и като допълнителна карта, свалена в устройството, която може да се включва и използва в определени случаи.

Публикувано 31 Авг, 2020 - 10:38 Още... 'Виваком пуска иновативната услуга eSIM' (798 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици
Vivacom новини От днес потребителите у нас могат да ползват интерактивна телевизия (IPTV) от Виваком, дори ако са свързани към друг интернет доставчик, съобщиха от телекома. Това е възможно с нова услуга VIVA IPTV GO, която изисква единствено интернет свързаност.

VIVA IPTV GO позволява използване на до 2 приемника едновременно, а до края на август услугата е без активационна такса. С интерактивна телевизия от Виваком в чужда интернет мрежа потребителите получават достъп до пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и възможност да активират допълнително съдържание според интересите си.

Публикувано 03 Авг, 2020 - 14:24 Още... 'Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици' (878 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Виваком става официален партньор на Apple
Vivacom новини От днес Виваком започва да предлага устройства на Apple в магазините си и онлайн на промоционални цени с избрани тарифни планове в качеството си на официален партньор на американската компания у нас.

Телекомът добавя към портфолиото си най-новите смартфони на марката – iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и iPhone SE, а също и актуалните модели iPhone Xr, iPhone 8 Plus и iPhone 7.

Публикувано 17 Юли, 2020 - 09:48 Още... 'Виваком става официален партньор на Apple' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM
Vivacom новини По случай Денят на детето, специално за малчуганите VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък преносима батерия Emoji или слушалки Emoji.

Слушалките Emoji Flip’n’Switch идват в комплект с четири сменяеми диска, подходящи за различните настроения на децата. Те имат вграден микрофон и ограничение на силата на звука, така че да няма опасност от прекалено висока музика. А преносимата батерия Emoji е с голяма капацитет 4000 mAh и свети при зареждане.

Internet: Виваком въвежда услуга IPTV мобилност
Vivacom новини Виваком пуска нова услуга „IPTV мобилност” (IPTV Mobility), която дава възможност на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми и извън дома, като вземат със себе си своя приемник.

Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност, която не е необходимо да се предоставя от Виваком, поясниха от телеком оператора.

Публикувано 19 Май, 2020 - 17:00 Още... 'Виваком въвежда услуга IPTV мобилност' (525 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Виваком вдига скоростта на оптичния интернет до 500 Mbps
Vivacom новини Виваком увеличава скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps за всички клиенти на услугата FiberNet, предлагана от компанията. Така дори потребителите на планове с по-ниска скорост ще могат да ползват по-бърза връзка с глобалната мрежа за работа и обучение от вкъщи, при наличие на техническа възможност.

Увеличаването на скоростта ще стане автоматично, без нужда потребителите да го заявяват или да предприемат някакви действия. То ще обхване всичките 27 града, в които компанията има оптична мрежа.

Hardware: Виваком даде 500 таблета на МОН за е-обучение
Vivacom новини Телеком операторът Виваком обяви, че дарява 500 таблета за дистанционно обучение на Министерството на образованието и науката, което е един от партньорите на компанията в инициативата „Образование 4.0” – тя стартира през 2018 г. с основна цел въвеждане на дигитално образование в училищата.

С дарението Виваком ще съдейства за приобщаване на ученици и учители към дистанционното онлайн обучение, което се налага от извънредното положение в страната, поради пандемията от коронавирус.

Публикувано 19 Мар, 2020 - 09:57 Още... 'Виваком даде 500 таблета на МОН за е-обучение' (635 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Мобилната мрежа на Виваком е най-бърза според Speedtest
Vivacom новини Виваком е телекомът с най-бързата мобилна мрежа в България през четвъртото тримесечие на 2019 г., според потребителски тестове за даунлоуд с приложението Speedtest на Ookla, съобщиха от компанията.

В периода октомври-декември са направени близо 70 000 теста от почти 27 000 уникални устройства в мрежите на трите големи оператора у нас. Резултатите са базирани на анализ на Ookla, основан на данните от Speedtest Intelligence за средна скорост на изтегляне в мобилната мрежа.

Публикувано 15 Фев, 2020 - 14:20 Още... 'Мобилната мрежа на Виваком е най-бърза според Speedtest' (550 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314151617181920212223242526   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.