Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 51 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Sony новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516   >

Games: Цели 79% от PS5 и PS4 игрите, продадени през последното тримесечие на Sony, са дигитални
Sony новини Sony Interactive Entertainment разкри по време на последните си финансови резултати, че зашеметяващите 79% от игрите за PS5 и PS4, продадени през тримесечието, са били цифрови стоки, а не физически копия.

Дигиталните продажби постепенно се увеличават през последните няколко години и през първото тримесечие на 2021 г. дигиталните покупки бяха 71%. Тази цифра спадна до 62% през следващото тримесечие, преди да скочи отново до 71% през четвъртото.

Games: PS5 се превърна в свръхтънка конзола с водно охлаждане
Sony новини C размери от 390 x 260 x 104 мм (92 мм при дигиталната версия) PlayStation 5 е една от най-големите конзоли, правени някога от Sony. Докато компанията обикновено пуска тънък вариант на своите конзоли три или четири години по-късно, Мат от канала DIY Perks създаде своята версия на PlayStation 5 Slim. И като черешката на тортата той дори добави персонализирана система за течно охлаждане, за да подобри топлинните характеристики.

Дигиталното издание на PlayStation 5 е с дебелина 92 мм, а амбициозната цел на Мат беше да намали дебелината на конзолата до 20 мм, което е впечатляващото намаление от 78%. За сравнение конвенционалната кутия за DVD с един диск е 15 мм, така че предвидената PlayStation 5 Slim ще бъде само малко по-дебела. Логично, това означава, че Мат трябва да изхвърли всичко от корпуса до радиаторите, за да постигне целта си за дебелина. За съжаление единственият компонент, който той спаси от оригиналната PlayStation 5, беше дънната платка.

Games: Всяка втора PlayStation игра скоро с РС и мобилна версия
Sony новини Sony планира приблизително половината от издадените игри на гиганта да бъдат налични за компютър или мобилни устройства до 2025 г., според годишната презентация пред инвеститорите. Диаграма, показана по време на презентацията, предполага, че това би било значително увеличение в сравнение с текущата ситуация, при която около една четвърт от игрите на компанията ще бъдат достъпни за компютър и мобилни устройства, а останалата част е разделена между нейните конзоли PlayStation 4 и PlayStation 5.

„Разширявайки се до персонални компютри и мобилни устройства, и трябва да се каже… също и до онлайн услуги и игри, имаме възможност да преминем от ситуация на присъствие в много тесен сегмент на цялостния пазар на софтуер за игри, към присъствие почти навсякъде“, казва президентът на Sony Interactive Entertainment Джим Райън.

Публикувано 30 Май, 2022 - 09:55 Още... 'Всяка втора PlayStation игра скоро с РС и мобилна версия' (1187 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Sony прави още PlayStation 4 конзоли заради недостига на PS5
Sony новини Говорител на Sony отговори на доклада с потвърждение, че PS4 ще продължи да се произвежда тази година, въпреки че компанията не потвърди публично доклада за по-ранния си план за спиране на производството.

Повече от 116 милиона PS4 конзоли вече са продадени по целия свят, което я прави една от най-успешните конзоли на всички времена. PS2, която е най-продаваната конзола някога, има 155 милиона бройки.

Публикувано 14 Яну, 2022 - 11:04 Още... 'Sony прави още PlayStation 4 конзоли заради недостига на PS5' (468 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Sony погълна разработчика на игри Valkyrie
Sony новини Sony придоби разработчикa на игри Valkyrie Entertainment. Финансовите условия на сделката не се съобщават. Основана през 2002 г. в Сиатъл, Valkyrie е известна с предоставянето на услуги за съвместна разработка на други студиa за игри.

В миналото Valkyrie е работила със Sony, Microsoft и Riot, за да помогне за успеха на заглавия като God of War, Halo Infinite и Valorant, припомня Engadget в репортаж за сделката.

Публикувано 11 Дек, 2021 - 17:25 Още... 'Sony погълна разработчика на игри Valkyrie' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony обяви Bravia телевизори с логото Perfect For PS5
Sony новини Sony Electronics повдигна завесата над редица телевизори BRAVIA XR, които се продават като „Перфектни за PS5“. Измина доста време, откакто Sony направи подобно нещо: преди десетилетие компанията се опита да лансира PS3 заедно с най-новата си гама 3D телевизори.

„С оптимизираното ниво на картографиране на HDR тонове спрямо спецификациите на дисплея на BRAVIA на клиентите те ще виждат и най-дребните детайли и цветове дори при сцени с висок контраст. Например потребителите ще получат добавяне на подробни обекти на пистата в Gran Turismo 7, така че да знаят как да направят следващия си ход в надпреварата.“

Публикувано 12 Окт, 2021 - 10:48 Още... 'Sony обяви Bravia телевизори с логото Perfect For PS5' (641 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Sony въвежда иновации с три нови смартфона Xperia
Sony новини Sony обяви три нови модела смартфони – Xperia 1 III, Xperia 5 III и Xperia 10 III. Устройствата се очакват на пазара в началото на лятото, цените все още не са известни.

Xperia 10 III е първият модел от серията Xperia 10, който предлага 5G връзка. Смартфонът е от средния ценови диапазон, идва с пълен пакет забавления, батерия с дълъг живот и водоустойчив дизайн.

Публикувано 15 Апр, 2021 - 10:13 Още... 'Sony въвежда иновации с три нови смартфона Xperia' (849 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: PlayStation 4 е първата жертва на PlayStation 5 - производството спира
Sony новини PlayStation 4 имаше дълга и успешна история, откакто се появи през 2013 г., преминавайки през няколко ревизии, но с появата на PlayStation 5 часовникът започна да отброява последните мигове на старата конзола. Според една японска търговска верига PlayStation 4 вече няма да се произвежда и след като сегашните запаси бъдат изчерпани, Sony няма да зареди с нови.

Новината сама по себе си не е изненадваща, но изглежда малко преждевременна, имайки предвид, че PlayStation 5 е на пазара едва от два месеца. За сравнение PlayStation 3 бе спрян официално едва през 2017 г., или цели четири години след дебюта на PlayStation 4.

Hardware: Sony влиза амбициозно в бизнеса с дронове
Sony новини Sony иска парче от пазара на дронове. Днес японският гигант представи проект, наречен Airpeak, който ще „подкрепи креативността на създателите на видео в пълна степен”, се казва в загадъчно съобщение за пресата.

Звучи така, сякаш Sony иска да конкурира производителите на потребителски безпилотни апарати като DJI, Parrot и Skydio, коментира Engadget. Това има смисъл, предвид опита на Sony на пазара за компактни и пълнокадрови безогледални камери.

Публикувано 10 Ное, 2020 - 10:01 Още... 'Sony влиза амбициозно в бизнеса с дронове' (1082 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony пуска първите в света карти памет CFexpress Type-A
Sony новини Едновременно с представяне на пълнокадровата безогледална камера a7S III, японската компания Sony обяви и първите в света карти памет CFexpress Type A. Новият фотоапарат има два слота, всеки от които поддържа карти SDXC/SDHC и CFexpress Type A.

Sony въвежда на пазара два модела CFexpress Type A карти – с капацитет съответно 80 GB и 160 GB, които идват с наименования CEA-G80T и CEA-G160T. Картите се отличават с много високи скорости. В режим на записи те достигат 700 MB/s, а при четене – поддържаната скорост е 800 MB/s.

Публикувано 29 Юли, 2020 - 16:51 Още... 'Sony пуска първите в света карти памет CFexpress Type-A' (757 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.