Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 28 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: HP новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789   >

Hardware: HP с малко пред Lenovo на пазара за лаптопи
HP новини HP успя да измести Lenovo от първото място на пазара за лаптопи през третото тримесечие на годината (юли-септември) по брой продадени устройства, сочи нов доклад на Strategy Analytics.

През разглеждания период HP е доставила на световния пазар 14,7 милиона преносими компютъра. Това е ръст от 43% спрямо третото тримесечие на миналата година, отбелязва Strategy Analytics.

Публикувано 19 Ное, 2020 - 10:17 Още... 'HP с малко пред Lenovo на пазара за лаптопи' (451 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP потвърди, че преговаря за сливане с Xerox
HP новини Новината, че Xerox се интересува от придобиване на американския производител на компютри и принтери HP Inc., бе потвърдена, като същевременно станаха известни подробности за потенциалната сделка.

В изявление на HP, публикувано от CRN, се казва, че компанията е водила преговори с Xerox „за възможна бизнес комбинация”. „Освен всичко друго, ние обмислихме какво е необходимо за сключване на сделка. Последната оферта получихме вчера [5 ноември 2019 г.]”, съобщават от HP с уточнението, че окончателно решение за сделката все още не е взето.

Публикувано 08 Ное, 2019 - 10:59 Още... 'HP потвърди, че преговаря за сливане с Xerox' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Ултралекият HP Elite Dragonfly издържа денонощие на батерия
HP новини HP Elite Dragonfly, новият ултралек премиум ноутбук за професионалисти в движение, излиза на българския пазар от 1-ви ноември, съобщиха от компанията на пресконференция днес.

Ултрабукът впечатлява с изящна изработка, висока производителност и повишена защита. Освен че е много лек и мощен, новият модел в бизнес серията компютри на HP се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24,5 часа, подчертаха от компанията.

Публикувано 31 Окт, 2019 - 09:57 Още... 'Ултралекият HP Elite Dragonfly издържа денонощие на батерия' (779 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP създаде лазерен принтер без касета
HP новини HP обяви два нови принтера с висок капацитет: HP Neverstop Laser, проектиран за собствениците на малки фирми на бързо развиващите се пазари, и следващо поколение HP Smart Tank за дома.

Моделът HP Neverstop Laser е изцяло нов, бързозареждащ се принтер, който помага на бизнеса да намали прекъсването на работния процес. С първата по рода си тонер система за зареждане, HP Neverstop позволява на потребителите да сменят тонера за секунди.

Публикувано 05 Юни, 2019 - 10:51 Още... 'HP създаде лазерен принтер без касета' (1353 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP OfficeJet Pro – смарт принтери за малкия бизнес
HP новини HP Inc. пусна нова серия Smart принтери за малкия бизнес. Моделите HP OfficeJet Pro идват с променен дизайн, повишена функционалност и смарт функции, наред с високата производителност.

Функциите за пестене на време премахват някои стъпки при повтарящи се задачи, благодарение на Smart Tasks – мобилно софтуерно решение, което автоматизира сканирането. Новите принтери организират документи 50% по-бързо, принтират автоматично двустранно и сканират към облак, имейл, телефон или принтер само с едно натискане, създавайки дори документи, които могат да се редактират и имат функция за търсене.

Публикувано 03 Май, 2019 - 10:33 Още... 'HP OfficeJet Pro – смарт принтери за малкия бизнес' (451 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP преоткрива персоналния компютър със Spectre Folio
HP новини В стремежа си да преоткрие всеки аспект на персоналния компютър, HP е създала устройство за истинска мобилност и оборудвано с всичко необходимо за лесна адаптация към ежедневните нужди – това е първият в света хибриден РС от естествена кожа Spectre Folio.

Новият продукт съчетава авангардни технологии и изкусна разработка, благодарение на които няма аналог на пазара, подчертават от американската компания. Spectre Folio надгражда традиционните лаптопи, 2-в-1 устройствата и хибридите, всеки от които е проектиран с фокус към определени задачи и сценарии. Резултатът е персонален компютър, който предлага спецификите и на трите типа устройства.

Публикувано 10 Окт, 2018 - 10:14 Още... 'HP преоткрива персоналния компютър със Spectre Folio' (689 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP Metal Jet ускорява прехода към Индустрия 4.0
HP новини HP обяви най-иновативната в света технология за 3D печат на метали за масова продукция, за да ускори четвъртата индустриална революция. Новият HP Metal Jet е до 50 пъти по-продуктивен, предоставя ниска цена и висококачествени части, съобщават от компанията.

HP Metal Jet се внедрява от производители като GKN Powder Metallurgy и Parmatech за производство на метални части. С технологията ще бъдат извършвани поръчки за компании като Volkswagen и Wilo и иновативните лидери във вертикалния пазар като Primo Medical Group и OKAY Industries.

Публикувано 15 Сеп, 2018 - 09:22 Още... 'HP Metal Jet ускорява прехода към Индустрия 4.0' (952 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP придобива доставчика на печатни услуги Apogee
HP новини HP Inc. сключи споразумение за придобиване на Apogee Corp., търговски посредник за офис оборудване, базиран в Обединеното кралство, и най-големия независим доставчик на печатни и аутсорсинг услуги, както и услуги за обработка на данни и процеси. Финалната стойност по сделката е £380 милиона.

Придобиването следва плановете на HP да се наложи на пазара на A3 печат, който се остойностява на близо 55 милиарда щатски долара, и да надгради стратегията си за печат, като разшири портфолиото от A3 и A4 устройства и изгради разнообразни решения и инструменти за предоставяне на печат като услуга (MPS).

Публикувано 13 Авг, 2018 - 11:23 Още... 'HP придобива доставчика на печатни услуги Apogee' (818 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Обновена HP Z4 идва с по-мощни процесори и графика
HP новини HP подсилва своите най-продавани мощни работни станции Z4 с възможност за избор между Intel Xeon W или Core X процесори и поддръжка на двойна екстремна графика, стана ясно на SolidWorks World 2018.

Обновената работна станция HP Z4, заедно с хедсет HP Windows Mixed Reality и последните решения за виртуална реалност ще трансформират начина, по който се развиват продуктите в различните индустрии, посочиха от американската компания.

Публикувано 11 Фев, 2018 - 10:47 Още... 'Обновена HP Z4 идва с по-мощни процесори и графика' (1039 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HP ZBook x2: за художниците на дигиталния свят
HP новини Не всеки ден за някой продукт се твърди, че е „най-мощната откачаща се работна станция“ и „продукт, създаден от дизайнери за дизайнери“. Но с точно тези думи ни беше представен новият HP ZBook x2 – откачащо се (detachable) PC, тествано през всеки етап на разработването си от дигитални художници, архитекти и графични и 3D дизайнери и специално оптимизирано за работа с програмите от Adobe CC. С мощен хардуер, поддръжка на ERM технологията на WACOM и специален, химически обработен матиран и фино текстуриран екран, ZBook x2 наистина звучи като мечта за всеки модерен артист в дигиталната ера.

Публикувано 20 Окт, 2017 - 08:34 Още... 'HP ZBook x2: за художниците на дигиталния свят' (2003 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.