Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 34 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: LG новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234567891011121314   >

Cars: LG придоби израелска фирма за автомобилна сигурност
LG новини Бордът на директорите на LG Electronics одобри придобиването на Cybellum – доставчик на решения за оценка на риска в автомобилната киберсигурност. Сделката ще помогне на LG да разработи по-сигурен автомобилен софтуер, ще подобри бизнеса с компоненти за превозни средства и ще позволи на Cybellum да разшири решенията за сигурност за глобални клиенти.

В резултат на сделката, LG ще поеме приблизително 64% дял от Cybellum на стойност 140 милиона щатски долара. Останалите акции ще бъдат придобити, когато бъдат потвърдени окончателната оценка и общата сума на инвестицията.

Публикувано 29 Сеп, 2021 - 09:47 Още... 'LG придоби израелска фирма за автомобилна сигурност' (797 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: QNED Mini LED телевизорите LG – близки до съвършенството
LG новини Представени за първи път на световното изложение CES в началото на тази година, новите QNED Mini LED телевизори на LG ни поднасят възможност да се насладим на качество, близко до това на висококласните OLED дисплеи – най-доброто в света на визуалната техника. С новата технология черното на екрана е истински черно, контрастът е пълноценен, а изображенията имат рязък и отчетлив контур.

Телевизорите в домовете и офисите ни съчетават две технологии за възпроизвеждане на изображения. В сърцевината си те имат панел, който излъчва светлина, произвеждана от светодиоди (LED) под въздействието на електричество. Светодиодите са няколкостотин на брой. В някои случаи се намират по ръба на панела и излъчват светлината в посока към средата на устройството, а друг път светят фронтално, право срещу лицето на зрителя. Това е т.нар. подсветка. Отгоре има слой с течни кристали (LCD) – тяхната задача е да модулират светлината. По този начин се формират множество светещи „точки”, които формират образа на екрана.

Публикувано 19 Сеп, 2021 - 09:34 Още... 'QNED Mini LED телевизорите LG – близки до съвършенството' (1533 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: LG и Magna създадоха съвместно предприятие
LG новини LG и канадската Magna подписаха споразумение за обявената по-рано сделка, с което се създава съвместно предприятие. Новата компания LG Magna e-Powertrain със седалище в Инчхън, Южна Корея ще се занимава с производство на двигатели и други системи за електрически превозни средства.

Главен изпълнителен директор на джойнт венчъра е Чонг Уон-Сук, 20-годишен ветеран на LG, който доскоро беше вицепрезидент и ръководител на „зеления” бизнес на компания за компоненти на LG. Преди това Чеонг се занимава близо десетилетие с научноизследователската и развойна дейност на Daewoo Motors.

Публикувано 30 Юли, 2021 - 15:47 Още... 'LG и Magna създадоха съвместно предприятие' (883 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: LG обяви рекордни тримесечни резултати
LG новини Корейският производител LG Electronics Inc. обяви най-високите си приходи за тримесечие, при рекордна оперативната печалба в историята на компанията, съгласно публикуваните финансови резултати.

Консолидираните продажби за първото тримесечие на 2021 г. са в размер на 18,81 трилиона южнокорейски вона (16,90 млрд. щатски долара), а оперативната печалба възлиза на 1,52 трилиона южнокорейски вона (1,36 млрд. щатски долара), или рекордните 8,1%.

Публикувано 13 Май, 2021 - 09:32 Още... 'LG обяви рекордни тримесечни резултати' (2889 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: LG може да закрие бизнеса с мобилни телефони
LG новини LG Electronics може да затвори бизнеса си с мобилни комуникации, вместо да го продава, съобщава DongA Ilbo, позовавайки се на анонимен източник от електронната индустрия.

Преговорите с германската Volkswagen AG и виетнамската Vingroup JSC за евентуална продажба на бизнеса със смартфони изглежда са неуспешни, според източника, на когото се позовава публикация на Bloomberg.

Публикувано 23 Мар, 2021 - 09:27 Още... 'LG може да закрие бизнеса с мобилни телефони' (430 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: LG отваря webOS и за други ТВ производители
LG новини LG Electronics (LG) отваря екосистемата на телевизионната си платформа webOS за други партньори на ТВ брандове, нарушавайки статуквото в индустрия, известна със собствени операционни системи на различни производители.

С този ход LG е на път да „прекрои” телевизионния бизнес както за доставчици на технологии, така и за съдържание, като същевременно увеличи присъствието и популярността си на световния пазар за забавления в дома.

Публикувано 28 Фев, 2021 - 10:26 Още... 'LG отваря webOS и за други ТВ производители' (684 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: LG добавя иновации и размери в новата си гама телевизори
LG новини LG Electronics обяви новата си гама телевизори за 2021 г., включваща модели OLED, QNED Mini LED и NanoCell с размери на екрана от най-компактните 43 инча до новите за пазара 83 инча и впечатляващите 88 инча.

Новите LG OLED телевизори за 2021 г. (серии Z1, G1, C1, B1, A1) имат самоосветяващи се панели и изключително тънък дизайн. Всички модели от серията G1 се отличават с новата OLED evo технология – следващата стъпка в еволюцията на OLED телевизорите, която осигурява по-добра осветеност за по-висока яркост и кристални, реалистични изображения.

Hardware: Новите QNED телевизори на LG имат 30 000 LED светлини
LG новини Първите по рода си QNED Mini LED телевизори са огромен скок напред в качеството на LCD картината, заявиха от LG Electronics. Корейската компания показа новите модели по-рано този месец на виртуалното изложение CES 2021.

Благодарение на квантовите точки и NanoCell технологиите с Mini LED като източник на светлина, яркостта и контрастът са далеч по-добри от тези на конвенционалните LCD телевизори, подчертаха от LG. Компанията позиционира QNED Mini LED като най-доброто си предложение сред премиум гамата LCD телевизори за годината, която включва 10 нови 4K и 8K модела с размери на екрана до 86 инча.

Публикувано 01 Фев, 2021 - 09:10 Още... 'Новите QNED телевизори на LG имат 30 000 LED светлини' (639 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: LG може да продаде смартфон бизнеса си на виетнамски конгломерат
LG новини LG Electronics отново е в новинарските заглавия със съобщения, че компанията планира да излезе от бизнеса със смартфони. Най-новата версия включва виетнамски конгломерат, с който LG води преговори за закупуване на бизнес със смартфони от LG Electronics.

Според BusinessKorea виетнамската Vingroup Co е дала най-атрактивното предложение за закупуване на бизнеса със смартфони на LG. Компанията представлява 14% от пазарната капитализация на виетнамските компании, регистрирани на борсата. Тя има разнообразно портфолио от бизнеси с ръце в различни индустрии, включително хотели, недвижими имоти, дистрибуция, автомобили, смартфони и землище. Компанията вече произвежда смартфони за LG по договор и е трети водещи производител на смартфони във Виетнам зад Oppo и Samsung.

Cars: LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели
LG новини LG Electronics и Magna International обявиха в края на миналата година съвместно предприятие за производство на електрически двигатели, инвертори и зарядни устройства, a за някои автомобилни производители – свързани системи за електронно задвижване в подкрепа на глобалната промяна към електрификация на превозните средства.

Новата компания, наречена към момента LG Magna e-Powertrain, съчетава опита на Magna в системите за електрически задвижвания и автомобилната промишленост с експертизата на LG в разработването на компоненти за електронни двигатели и инвертори. Съвместното предприятие ще позволи на двете компании да разширяват предлаганите от тях продукти за електрически задвижвания.

Публикувано 06 Яну, 2021 - 09:34 Още... 'LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели' (768 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.