Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 31 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: LG новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213   >

Cars: LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели
LG новини LG Electronics и Magna International обявиха в края на миналата година съвместно предприятие за производство на електрически двигатели, инвертори и зарядни устройства, a за някои автомобилни производители – свързани системи за електронно задвижване в подкрепа на глобалната промяна към електрификация на превозните средства.

Новата компания, наречена към момента LG Magna e-Powertrain, съчетава опита на Magna в системите за електрически задвижвания и автомобилната промишленост с експертизата на LG в разработването на компоненти за електронни двигатели и инвертори. Съвместното предприятие ще позволи на двете компании да разширяват предлаганите от тях продукти за електрически задвижвания.

Публикувано 06 Яну, 2021 - 09:34 Още... 'LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели' (768 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Хладилник на LG се отваря с глас, дезинфектира
LG новини Нова линия хладилници LG InstaView Door-in-Door за 2021 година идват с интересно нововъведение – вратите им могат да се отворят с гласова команда, което би било от полза при някои сценарии на използване.

Така например, гласовото управление е удобно, ако ръцете ви са мръсни или заети с храна, която трябва да поставите в хладилника. Освен това иновацията на LG се вписва в тенденциите, възникнали по време на пандемията – в частност, да не докосваме нищо около нас.

Публикувано 30 Дек, 2020 - 09:45 Още... 'Хладилник на LG се отваря с глас, дезинфектира' (506 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Автономен LG робот дезинфекцира с UV светлина
LG новини Ново попълнение в семейството роботи CLOi на LG ще помогне на хотели, училища, офиси, ресторанти и търговци да осигурят спокойствие сред посетителите си в условията на пандемия от коронавирус.

Устройството на LG съчетава компетенции в роботиката, изкуствения интелект и автономните превозни средства. Роботът ще използва ултравиолетова C (UV-C) светлина за дезинфекция на зони с голям поток от хора.

Публикувано 17 Дек, 2020 - 11:11 Още... 'Автономен LG робот дезинфекцира с UV светлина' (989 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Телевизор-ролка на LG излиза през октомври
LG новини На миналогодишния CES в Лас Вегас корейският производител LG показа уникален телевизор-ролка, наречен LG Signature OLED TV R. Сега, почти две години по-късно, моделът излиза на пазара.

Изящният навиващ се телевизор ще се продава от следващия месец, съобщи Business Korea. Очаква се LG да представи модела на събитие в средата на октомври, след което OLED TV R ще се появи на рафтовете в магазините.

Публикувано 02 Окт, 2020 - 12:43 Още... 'Телевизор-ролка на LG излиза през октомври' (511 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: NanoCell телевизор на LG превръща дома в кино
LG новини LG представи наскоро новия NanoCell телевизор 49NANO863NA LG 4K. 49-инчовият му екран пресъздава изключително реалистични картини, благодарение на истинската 4К разделителна способност. Технологията е създадена от чисти цветове и отговаря на стойността на СМ по международния стандарт. Допълнена от функциите на NanoCell, тя предлага кристално ясно зрителско изживяване и пренася киното у дома.

Впечатляващото качество на картината на новия NanoCell телевизор е постигнато чрез чистите RGB цветове. Функцията на наночастиците е да пречистят цветовете, като филтрират матовите. Така чистотата на RGB цветовия спектър се увеличава и позволява точното им и реалистично възпроизвеждане.

Публикувано 21 Авг, 2020 - 13:00 Още... 'NanoCell телевизор на LG превръща дома в кино' (1276 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: LG отчете добри резултати в лоши COVID-19 времена
LG новини Както при много други компании, финансовите резултати на LG Electronics за второто тримесечие на 2020 бяха силно повлияни от световната пандемия. Консолидираният приход от 12.83 трилиона корейски вона (10.51 милиарда щатски долара) е със 17.9% по-нисък за същия период през 2019. В същото време оперативната печалба от 495.4 милиарда корейски вона (405.65 милиона щатски долара) е с цели 24.1% по-ниска от рекордно високата печалба за второто тримесечие на 2019. Компанията все пак успя да адаптира веригата си за доставки и да устои на бурята, предизвикана от световната здравна и икономическа криза.

Подразделението LG Home Appliance & Air Solution докладва за приход от 5.16 трилиона корейска вона (4.22 милиарда щатски долара) през второто тримесечие на годината, което е с 15.5% по-ниско от същия период миналата година като резултат от по-ниското търсене по време на пандемията на глобално ниво. Оперативната печалба от 628 милиарда корейски вона (514.23 милиона щатски долара) е с 12.5% по-ниска от миналогодишната, въпреки че през 2019 маржът от 12.2% беше най-високият в историята на компанията за домакински уреди и климатични решения. Положителното в случая е, че продукти за по-здравословен начин на живот се търсят все повече и повече.

Публикувано 01 Авг, 2020 - 07:37 Още... 'LG отчете добри резултати в лоши COVID-19 времена' (1400 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: LG Xboom Go PK5 – безжична тонколона, която ще ви изненада с екстри
LG новини LG XBOOM Go PK5 е компактна Bluetooth колонка която е много практична, преносима и издръжлива. С автономно захранване. На пръв поглед дизайнът на PK5 изглежда самоцелно странен. Сякаш LG са възприели максимално нестандартен подход просто за да може да откроят продукта си на фона на десетките алтернативи, които обикновено са със скучна цилиндрична или правоъгълна форма.

Общата пикова мощност на PK5 е 20 вата, които са напълно достатъчни, за да озвучите средноголяма стая. Ако това не ви е достатъчно, LG са предвидили вариант за свързване на два Xboom говорителя едновременно посредством фирменото приложение Music Flow Bluetooth.

Hardware: OLED и NanoCell – LG стопяват разликите
LG новини Много хора мислят, че OLED технологията е ултимативният избор и всеки модел, използващ различен панел, е някаква форма на компромис. В действителност отговорът тук е доста по-комплексен и категоричен победител в състезанието на практика няма. Всяка от двете технологии има своите плюсове и минуси, а честно казано – при настоящото ниво на развитие, на което се намират масовите OLED и LCD панели, приликите са повече от разликите.

Едва ли има по-ярка демонстрация за това от моделите на един от водещите производители на тв пазара в момента – LG. От известно време насам компанията предлага както висококачествени OLED панели от най-висок клас, така и телевизори, разчитащи на фирмената NanoCell технология, която осигурява изключително близко до OLED качество на картината, но заедно с това и всички предимства на класическите LCD модели.

Публикувано 26 Окт, 2019 - 10:13 Още... 'OLED и NanoCell – LG стопяват разликите' (1799 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Сгъваемият смартфон LG Dual Screen получи още един дисплей
LG новини Усъвършенстван модел на сгъваемия смартфон с двоен екран LG Dual Screen показва корейската компанията на изложението IFA 2019 в Берлин. Устройството е проектирано за съвсем нов начин за мултитаскинг и ползване на съдържание.

Първият LG Dual Screen, представен на Световния мобилен конгрес (MWC) 2019 в Барселона, впечатли със своята иновативна форма и ниво на мултитаскинг. Новата версия отразява препоръките на потребителите и идва с редица подобрения.

Hardware: LG създава собствен чип с изкуствен интелект
LG новини Корейската компания LG разработи собствен чип с изкуствен интелект (AI Chip) и патентована технология LG Neural Engine, за да пресъздаде по-добре невронната мрежа на човешкия мозък и значително да подобри процесите, свързани с обучителните алгоритми.

AI Chip включва в себе си т.нар. визуална интелигентност за по-добро разпознаване и разграничаване на пространството, местоположението, обектите и потребителите. Гласовата интелигентност с точност разпознава гласове и шумови характеристики, а продуктовата подобрява възможностите на устройствата като открива физически и химически промени в заобикалящата среда.

Публикувано 19 Май, 2019 - 10:39 Още... 'LG създава собствен чип с изкуствен интелект' (1164 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.