Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 39 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Symantec новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345   >

Software: McAfee обмисля сливане с бившата Symantec
Symantec новини Разработчикът на антивирусен софтуер McAfee обмисля да се слее с конкурента NortonLifeLock (преди Symantec), съобщи Уол Стрийт Джърнъл, позовавайки се на информирани източници.

McAfee планира да интегрира NortonLifeLock в своето потребителско подразделение. Все още не е ясно при какви условия може да бъде сключена сделка: дали McAfee ще действа като купувач или компаниите ще обединят активи. Засега няма официални коментари от двете страни.

Публикувано 11 Дек, 2019 - 10:45 Още... 'McAfee обмисля сливане с бившата Symantec' (679 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Norton 360 – всичко за сигурната работа на компютри и смартфони
Symantec новини Диапазонът на онлайн опасностите непрекъснато се разширява и за това всеки потребител на компютри и мобилни устройства има нужда от мощна система за сигурност. Norton 360 идва с набор от усъвършенствани инструменти и помощни средства, които работят заедно, за да се уверим, че компютърът или смартфонът ни са в безопасност и защитени по всяко време.

Norton 360 съчетава дефиниции и евристичен енджин с усъвършенствани техники за поведенчески анализ. Те гарантират защита в реално време, която държи компютъра ни чист, защитава поверителността и предотвратява достъпа на вируси към машината.

Software: Norton Power Eraser – открива пропуските на антивируса
Symantec новини Дори да имате класически антивирус, със защита в реално време, някои специфични заплахи за сигурността могат да останат скрити дълбоко в системата и да причинят щети. Тогава на помощ идват инструменти като Norton Power Eraser.

Това е лесен за ползване софтуер, който повишава сигурността на системата. Дори и начинаещи потребители няма да срещнат трудности при използване на Norton Power Eraser, благодарение на неговия интуитивен интерфейс.

Публикувано 18 Юни, 2019 - 13:38 Още... 'Norton Power Eraser – открива пропуските на антивируса' (1148 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec купува LifeLock за 2,3 млрд. долара
Symantec новини Лидерът в ИТ сигурността Symantec обяви, че купува доставчика на решения за защита от измами и кражби на персонални данни LifeLock за сумата от 2,3 млрд. долара, затвърждавайки тенденцията на консолидация в ИТ индустрията.

Сделката вече е одобрена от бордовете на директорите на двете компании и се очаква да бъде финализирана през първото тримесечие на 2017 г., когато получи одобрение също от акционерите и регулаторните органи.

Публикувано 23 Ное, 2016 - 08:05 Още... 'Symantec купува LifeLock за 2,3 млрд. долара' (469 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Norton Power Eraser – премахва скрити заплахи
Symantec новини Безплатният софтуерен инструмент Norton Power Eraser елиминира скрити дълбоко и трудни за проследяване заплахи, които традиционните антивируси не винаги откриват.

Това е лесно за използване Windows приложение, което добавя допълнителен слой за сигурност в системата, за да ви предпази от кибер заплахите. Дори и начинаещи потребители няма да срещнат проблеми при използване на програмата, благодарение на интуитивния интерфейс.

Публикувано 18 Сеп, 2016 - 09:45 Още... 'Norton Power Eraser – премахва скрити заплахи' (913 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec удържа първо място в ИТ сигурността
Symantec новини Пазарът на решения за ИТ сигурност е нараснал с 3,7% през миналата година и възлиза на 22,1 млрд. долара, сочи нов доклад на анализаторската компания Gartner.

Най-висока е динамиката в сегмента SIEM (системи за управление на информацията и събитията за сигурността), където е регистриран ръст от 15,8%. В същото време бизнесът със софтуерни средства за ИТ сигурност за крайни потребители бележи спад от 5,9%.

Лидер на пазара на софтуер за ИТ сигурност по отношение на приходите е Symantec, макар че компанията бележи спад за трета поредна година. Нещо повече, през 2015 г. е регистриран най-големият спад за тригодишен период.

Публикувано 17 Юли, 2016 - 10:03 Още... 'Symantec удържа първо място в ИТ сигурността' (1191 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec поглъща Blue Coat за 4,65 млрд. долара
Symantec новини ИТ компаниите Symantec и Blue Coat обявиха поредната голяма сделка в индустрията на високите технологии. Съгласно споразумението, Symantec ще придобие Blue Coat за сумата от 4,651 млрд. долара.

Сделката вече е одобрена от бордовете на директорите на двете компании. Очаква се поглъщането да приключи през третото тримесечие на настоящата година. Грег Кларк, главен изпълнителен директор на Blue Coat, ще оглави Symantec след сливането.

Публикувано 14 Юни, 2016 - 07:37 Още... 'Symantec поглъща Blue Coat за 4,65 млрд. долара' (581 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec продава Veritas за 8 млрд. долара
Symantec новини Symantec постигна споразумение с инвестиционния фонд The Carlyle Group за продажба на своя бизнес по управление на информацията, известен като Veritas, за сумата от 8 милиарда долара.

Сделката е одобрена единодушно от борда на директорите на Symantec и по план трябва да бъде финализирана на 1 януари 2016 г. В придобиването ще участва и GIC – инвестиционен фонд на сингапурското правителство.

Публикувано 12 Авг, 2015 - 11:27 Още... 'Symantec продава Veritas за 8 млрд. долара' (893 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Легендарният Norton Antivirus излиза от пазара
Symantec новини Symantec прекратява пускането на нови версии на своя легендарен продукт Norton Antivirus. Очакваното обновление през септември тази година няма да се състои, тъй като компанията има други планове за пазара на ИТ сигурност.

Първата версия на Norton Antivirus излезе през 1991 г. Днес, 23 години по-късно популярният антивирусен софтуер ще отстъпи място на Norton Security, в чийто състав ще влязат още два продукта на Symantec – Norton Internet Security и Norton 360, които също прекратяват съществуването си, съобщи CNET.

Публикувано 20 Авг, 2014 - 16:30 Още... 'Легендарният Norton Antivirus излиза от пазара' (1277 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Червей добива виртуална валута
Symantec новини Symantec засече нова версия на червея Linux.Darlloz, която прониква в устройства като компютри, рутери, приемници на цифрова телевизия и IP камери. Твърди се, че над 31 хиляди устройства са инфекстирани с червея, който е специализиран в добив (майнинг) на виртуална валута.

След като зарази компютъра, Linux.Darlloz инсталира на него програмата cpuminer за майнинг на виртуална валута. В резултат, компютърът започва да добива една от две криптовалути – Mincoin или Dogecoin.

Публикувано 30 Мар, 2014 - 07:58 Още... 'Червей добива виртуална валута' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.