Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 74 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Symantec новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345   >

Software: Популярен антивирус копае криптовалута
Symantec новини Един от най-старите и популярни антивируси в света активира модул за копаене на криптовалута с ресурсите на клиентските компютри. Това е Norton 360, а според публикация във форума Reddit, криптомайнерът се активира без разрешението на потребителите. Всъщност не е съвсем така…

Темата, повдигната в Reddit от потребител с име Pvt_Hudson, провокира над 500 коментара от други членове на общността само за един ден от момента на публикуване. Точният брой потребители, засегнати от скритото копаене в Norton 360, не е установен, но е известно, че самата марка Norton е най-разпознаваемата в света на антивирусите, а нейният разработчик (NortonLifeLock) държи най-голям дял от световния пазар.

Публикувано 10 Яну, 2022 - 09:13 Още... 'Популярен антивирус копае криптовалута' (987 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: NortonLifeLock и Avast може да се слеят
Symantec новини Интересно сливане на пазара за антивирусен софтуер може да стане факт скоро. Два популярни антивируса предстои да се обединят в един нов продукт, според информирани източници.

Американската компания NortonLifeLock е започнала преговори с чешката Avast, твърди публикация на Уол Стрийт Джърнъл. Предполагаемата сделка е на стойност над 7 милиарда долара.

Публикувано 16 Юли, 2021 - 11:22 Още... 'NortonLifeLock и Avast може да се слеят' (773 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: McAfee обмисля сливане с бившата Symantec
Symantec новини Разработчикът на антивирусен софтуер McAfee обмисля да се слее с конкурента NortonLifeLock (преди Symantec), съобщи Уол Стрийт Джърнъл, позовавайки се на информирани източници.

McAfee планира да интегрира NortonLifeLock в своето потребителско подразделение. Все още не е ясно при какви условия може да бъде сключена сделка: дали McAfee ще действа като купувач или компаниите ще обединят активи. Засега няма официални коментари от двете страни.

Публикувано 11 Дек, 2019 - 10:45 Още... 'McAfee обмисля сливане с бившата Symantec' (679 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Norton 360 – всичко за сигурната работа на компютри и смартфони
Symantec новини Диапазонът на онлайн опасностите непрекъснато се разширява и за това всеки потребител на компютри и мобилни устройства има нужда от мощна система за сигурност. Norton 360 идва с набор от усъвършенствани инструменти и помощни средства, които работят заедно, за да се уверим, че компютърът или смартфонът ни са в безопасност и защитени по всяко време.

Norton 360 съчетава дефиниции и евристичен енджин с усъвършенствани техники за поведенчески анализ. Те гарантират защита в реално време, която държи компютъра ни чист, защитава поверителността и предотвратява достъпа на вируси към машината.

Software: Norton Power Eraser – открива пропуските на антивируса
Symantec новини Дори да имате класически антивирус, със защита в реално време, някои специфични заплахи за сигурността могат да останат скрити дълбоко в системата и да причинят щети. Тогава на помощ идват инструменти като Norton Power Eraser.

Това е лесен за ползване софтуер, който повишава сигурността на системата. Дори и начинаещи потребители няма да срещнат трудности при използване на Norton Power Eraser, благодарение на неговия интуитивен интерфейс.

Публикувано 18 Юни, 2019 - 13:38 Още... 'Norton Power Eraser – открива пропуските на антивируса' (1148 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec купува LifeLock за 2,3 млрд. долара
Symantec новини Лидерът в ИТ сигурността Symantec обяви, че купува доставчика на решения за защита от измами и кражби на персонални данни LifeLock за сумата от 2,3 млрд. долара, затвърждавайки тенденцията на консолидация в ИТ индустрията.

Сделката вече е одобрена от бордовете на директорите на двете компании и се очаква да бъде финализирана през първото тримесечие на 2017 г., когато получи одобрение също от акционерите и регулаторните органи.

Публикувано 23 Ное, 2016 - 08:05 Още... 'Symantec купува LifeLock за 2,3 млрд. долара' (469 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Norton Power Eraser – премахва скрити заплахи
Symantec новини Безплатният софтуерен инструмент Norton Power Eraser елиминира скрити дълбоко и трудни за проследяване заплахи, които традиционните антивируси не винаги откриват.

Това е лесно за използване Windows приложение, което добавя допълнителен слой за сигурност в системата, за да ви предпази от кибер заплахите. Дори и начинаещи потребители няма да срещнат проблеми при използване на програмата, благодарение на интуитивния интерфейс.

Публикувано 18 Сеп, 2016 - 09:45 Още... 'Norton Power Eraser – премахва скрити заплахи' (913 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec удържа първо място в ИТ сигурността
Symantec новини Пазарът на решения за ИТ сигурност е нараснал с 3,7% през миналата година и възлиза на 22,1 млрд. долара, сочи нов доклад на анализаторската компания Gartner.

Най-висока е динамиката в сегмента SIEM (системи за управление на информацията и събитията за сигурността), където е регистриран ръст от 15,8%. В същото време бизнесът със софтуерни средства за ИТ сигурност за крайни потребители бележи спад от 5,9%.

Лидер на пазара на софтуер за ИТ сигурност по отношение на приходите е Symantec, макар че компанията бележи спад за трета поредна година. Нещо повече, през 2015 г. е регистриран най-големият спад за тригодишен период.

Публикувано 17 Юли, 2016 - 10:03 Още... 'Symantec удържа първо място в ИТ сигурността' (1191 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec поглъща Blue Coat за 4,65 млрд. долара
Symantec новини ИТ компаниите Symantec и Blue Coat обявиха поредната голяма сделка в индустрията на високите технологии. Съгласно споразумението, Symantec ще придобие Blue Coat за сумата от 4,651 млрд. долара.

Сделката вече е одобрена от бордовете на директорите на двете компании. Очаква се поглъщането да приключи през третото тримесечие на настоящата година. Грег Кларк, главен изпълнителен директор на Blue Coat, ще оглави Symantec след сливането.

Публикувано 14 Юни, 2016 - 07:37 Още... 'Symantec поглъща Blue Coat за 4,65 млрд. долара' (581 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Symantec продава Veritas за 8 млрд. долара
Symantec новини Symantec постигна споразумение с инвестиционния фонд The Carlyle Group за продажба на своя бизнес по управление на информацията, известен като Veritas, за сумата от 8 милиарда долара.

Сделката е одобрена единодушно от борда на директорите на Symantec и по план трябва да бъде финализирана на 1 януари 2016 г. В придобиването ще участва и GIC – инвестиционен фонд на сингапурското правителство.

Публикувано 12 Авг, 2015 - 11:27 Още... 'Symantec продава Veritas за 8 млрд. долара' (893 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345   >
pinterest vkontakte instagram tiktokCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh