Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 34 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Nintendo новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123   >

Games: Всички Nintendo 64 игри могат да се съберат на една дискета за Switch
Nintendo новини Когато на пазара излезе нова конзола, промените обикновено са малки: достатъчно, за да впечатляват, но не и да спрат дъха ни. Ето защо понякога трябва да сравните модерна конзола с нейния ретро предшественик, за да разберете колко много са пораснали игрите – понякога буквално.

Навремето Nintendo 64 предизвика противоречиви реакция заради това, че продължи да използва касетки като носител, но макар капацитетът им да е по-голям от тези за SNES, целият каталог за Nintendo 64 може да се побере на една единствена карта с игра за Nintendo Switch.

Games: Nintendo Switch изпреварва по продажби легендарна конзола по Коледа
Nintendo новини Към юни 2019 година от Nintendo Switch са продадени 36.8 милиона бройки. Хибридната конзола на Nintendo продължава да се радва на небивал успех, като от март насам от нея са продадени още 2.1 милиона бройки – при това в един от по-тихите периоди от годината.

Games: Nintendo иска да превърне вашия смартфон в Game Boy
Nintendo новини И сега може да откриете неофициални кейсове за смартфон, които превръщат гърба на телефона ви в неподобяващ класическата портативна конзола Game Boy. Но Nintendo иска да вземе нещата в свои ръце, след като регистрира патент за пластмасов кейс, който покрива изцяло телефона във формата на конзолата и ви дава чифт напълно функционални бутони.

Това вече очевидно е много повече от стандартен кейс, тъй като физическите бутони взаимодействат с тъчскрийн дисплея на телефона ви, за да отчитат командите и да ви дадат нормално управление.

Публикувано 07 Окт, 2018 - 11:26 Още... 'Nintendo иска да превърне вашия смартфон в Game Boy' (611 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Nintendo е най-богатата компания в цяла Япония
Nintendo новини Nintendo е име, което предизвиква усмивка на лицето и топло усещане у милиони геймъри от цял свят и всички възрасти. Но японският гигант е и нещо друго - най-богатата компания в своята родина.

Актуалната класация на специализираното бизнес издание Toyo Keizai постави The Big N на първо място сред 500-те най-богати компании в Страната на изгряващото слънце.

Публикувано 02 Дек, 2017 - 10:30 Още... 'Nintendo е най-богатата компания в цяла Япония' (607 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Nintendo Switch сред най-иновативните джаджи на 2017 г
Nintendo новини Списание Time е престижна медия и когато в края на годината то изготви своите класации, на тях по традиция се обръща доста внимание. Едно от имената, които ще срещнете там тази година е това на Nintendo Switch. Новата хибридна конзола намери място в престижната класация на 25-те най-добри изобретения за 2017 г.

Публикувано 21 Ное, 2017 - 09:05 Още... 'Nintendo Switch сред най-иновативните джаджи на 2017 г' (744 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Switch е най-успешната конзолна премиера на Nintendo от 1995
Nintendo новини Първата година на Nintendo Switch на пазара изглежда доста добра и японският ветеран отново си върна водещата позиция в конзолния бизнес. Все пак, подобни изказвания не са състоятелни без съответните обективни данни, но американската маркетингова компания NPD Group бързо ни идва на помощ.

По нейни данни меденият месец за Switch наистина е силен - от отличната премиера до последните два месеца, през които новата конзола е най-продаваната гейм система.

Публикувано 02 Окт, 2017 - 09:40 Още... 'Switch е най-успешната конзолна премиера на Nintendo от 1995' (857 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Контролерът за Nintendo Switch се изчерпа само за 30 минути
Nintendo новини Търсенето на Nintendo Switch се очаква да бъде голямо, тъй като е нова конзола и по традиция системите на компанията се намират много трудно при премиерата си. Това, което е интересно, е, че невероятният ентусиазъм се отнася и за т.нар. Pro Controller към конзолата.

Както при Wii и Wii U преди това, компанията планира да предлага допълнителен и по-традиционен геймпад, който да е алтернатива на стандартните Joy-Con контролери. Неговото пускане на пазара се забави малко, защото Nintendo очакваше разрешение от Федералната комисия по комуникации.

Публикувано 28 Яну, 2017 - 11:14 Още... 'Контролерът за Nintendo Switch се изчерпа само за 30 минути' (1077 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Nintendo Switch ще ви остави без дъх, обещава шефът на Nvidia
Nintendo новини Този четвъртък голяма част от мистерията около Nintendo Switch ще бъде разбулена, тъй като компанията ще има презентация, посветена на новата си конзола. Ако се съмнявате в качествата на системата, шефът на Nvidia Жен-Хсун Хуанг е тук, за да ви успокои и увери, че Switch е конзола като никоя друга.

Изпълнителният директор на известния производител на видеокарти е категоричен, че ще останем невероятно изненадани от това, какво е успяла да постигне Nintendo със собствените си умения.

Публикувано 10 Яну, 2017 - 14:52 Още... 'Nintendo Switch ще ви остави без дъх, обещава шефът на Nvidia' (831 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Pokemon Go ще бъде налична в 200 държави
Nintendo новини Pokemon Go вече е феномен, който грабна вниманието на милиони и повиши пазарната капитализация на Nintendo с почти 10 милиарда долара. Но играта за момента остава достъпна само в избрани страни. Експанзията продължава в Европа с още четири държави: Белгия, Италия, Португалия и Испания.

Добрата новина е, че главнцият изпълнителен директор на Niantic Labs, студиото зад Pokemon Go, обяви, че възнамерява да разшири приложението до над 200 страни в света "сравнително скоро."

Публикувано 16 Юли, 2016 - 09:21 Още... 'Pokemon Go ще бъде налична в 200 държави' (444 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: През 2016 година може да видим Mario мобилна игра, твърдят от Nintendo
Nintendo новини Всеизвестният игрален персонаж на Nintendo, Mario може да се появи на вашия смартфон по някое време тази година. В статия в японски вестник Mainichi Shimbun, президентът на Nintendo, Татсуми Кимишима, който бе назначен през септември 2015г., обяви плановете си да пусне смартфон приложения, с участието на известни герои на компанията до края на 2016 г. Но той не предостави подробности за самите игри.

Към днешна дата Nintendo е представила само една мобилна игра, безплатната Miitomo, която се очаква да стартира през март. Но тази игра не съдържа познати лица като Mario или Pikachu, вместо това тя акцентира върху Mii аватарите, които бяха популяризирани с оригиналната Wii конзола.

    123   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.