Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 64 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Cisco новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123   >

Software: Cisco Webex добави опция за виртуален фон
Cisco новини В опит да бъде в крак с най-новите тенденции във функционалността на видеоконференциите, услугата Cisco Webex добави възможност за задаване на виртуални фонове по време на сесии.

Потребителите могат да приложат ефект на замаскиране на реалния фон чрез промяна на рязкостта на изображението или да изберат някое от предварително зададените фонови изображения, пояснява The Verge.

Публикувано 14 Юли, 2020 - 07:39 Още... 'Cisco Webex добави опция за виртуален фон' (629 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Cisco отпуска $225 млн. за борба с коронавируса
Cisco новини Производителят на мрежово оборудване Cisco отпусна 225 милиона долара за борба с пандемията от коронавирус Covid-19. Помощта се предоставя както директно – в брой, така и в продукти, които компанията ще осигури безплатно.

Освен това Cisco призова своите 77 хиляди служители по света да помогнат на онези, които са пряко ангажирани в борбата срещу пандемията, и на организации с нестопанска цел, които също участват в този процес.

Публикувано 26 Мар, 2020 - 11:00 Още... 'Cisco отпуска $225 млн. за борба с коронавируса' (709 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Cisco изоставя дейта центрове от грижа за екологията
Cisco новини Производителят на мрежово оборудване Cisco възнамерява да изостави собствените си центрове за данни, в които хоства своята ИТ инфраструктура, в полза на облачните услуги. Така американската корпорация показва загриженост за околната среда.

В разговор с Уол Стрийт Джъръл ИТ директорът на Cisco Жаклин Гихелаар заяви, че технологичните компании като Cisco винаги трябва да мислят за оптимизиране на потреблението на енергия.

Публикувано 26 Авг, 2019 - 11:10 Още... 'Cisco изоставя дейта центрове от грижа за екологията' (641 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Cisco твърди, че отнема дял от Huawei
Cisco новини Cisco успешно конкурира Huawei по целия свят и отнема дял от китайския производител на мрежово оборудване, заяви в интервю за CNBC главният изпълнителен директор на компанията Чък Робинс.

Подразделението на Cisco за работа с доставчици на услуги в Европа и Азия, където американската компания се конкурира с Hauwei, демонстрира позитивна динамика, подчертава Робинс.

Публикувано 18 Фев, 2019 - 12:21 Още... 'Cisco твърди, че отнема дял от Huawei' (665 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Cisco изтегли рекламите си от YouTube
Cisco новини Cisco Systems изтегли всичките си онлайн реклами от YouTube поради опасения, че посланията се появяват редом с „чувствително“ съдържание в платформата, обяви главният маркетинг директор Карън Уокър в блог публикация от сряда тази седмица.

Самият блог изглежда е бил премахнат от уеб сайта на Cisco в четвъртък, предаде Ройтерс. Публикацията в него гласеше, че компанията не би искала рекламите й „случайно да се окажат на грешното място, например на видео стрийминг с чувствително съдържание“.

Публикувано 11 Май, 2018 - 10:33 Още... 'Cisco изтегли рекламите си от YouTube' (717 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Cisco контролира пазара на корпоративни WLAN
Cisco новини Корпоративният пазар на оборудване за безжични локални мрежи (WLAN) продължава да расте, а лидерът Cisco държи близо 44% от продажбите, според анализ на IDC за четвъртото тримесечие и цялата 2017 г.

В периода октомври-декември продажбите на корпоративно WLAN оборудване са се увеличили с 6,5% на годишна база и достигат 1,5 млрд. долара в стойностно изражение. Като цяло за годината, сегментът бележи ръст от 5,7% и възлиза на 5,7 млрд. долара.

Публикувано 02 Мар, 2018 - 17:26 Още... 'Cisco контролира пазара на корпоративни WLAN' (696 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Cisco контролира пазара на рутери и суичове
Cisco новини Продажбите на Ethernet комутатори през третото тримесечие на годината са достигнали 6,75 млрд. долара, бележейки ръст от 7,4% спрямо същия период на миналата година, а при маршрутизаторите се наблюдава подем от 9,4% до 3,91 млрд. долара, сочи анализ на IDC.

Анализаторите отбелязват бързия растеж в продажбите на комутатори 100 GbE. Ако преди година техният дял в общата структура на продажбите е бил 3,6%, в момента този тип устройства заемат 9,0%. Измерени в брой, продажбите им възлизат на 1,2 млн. порта, а в стойностно изражение – 608 млн. долара.

Публикувано 04 Дек, 2017 - 16:02 Още... 'Cisco контролира пазара на рутери и суичове' (605 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Cisco купува BroadSoft за 1,9 млрд. долара
Cisco новини Мрежовият гигант Cisco обяви официално, че придобива разработчика на софтуер за телекомуникационни системи BroadSoft за сумата от 1,9 млрд. долара, или 55 долара за акция, което е с 2% по-скъпо от стойността на ценните книжа при затваряне на борсата на 20 октомври. В същия ден обаче акциите на BroadSoft се покачиха с 31% след появилите се слухове за сделка.

BroadSoft разработва т.нар. система за обединени комуникации, която обединява видео, глас, съобщения, съвместно използване на екрани, споделяне на файлове и конференциии в рамките на онлайн приложения. Компанията създава също софтуер за кол центрове и съвместна работа на групи, като оперира в 80 страни по света.

Публикувано 26 Окт, 2017 - 08:43 Още... 'Cisco купува BroadSoft за 1,9 млрд. долара' (822 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Cisco е недостижим при Ethernet комутаторите
Cisco новини Продажбите на Ethernet комутатори са нараснали като стойност с 3,3% през първото тримесечие на годината, достигайки 5,66 млрд. долара. При маршрутизаторите са наблюдава спад с 3,7%, до 3,35 млрд. долара, сочи анализ на IDC.

Най-голям доставчик на Ethernet комутатори е Cisco с 55,1% дял от пазара, в сравнение с 59,0% година по-рано. Второ място държи Huawei с дял от 6,3%, следван от HPE (6,0%), Arista (5,1%) и Juniper (4,3%).

Публикувано 12 Юни, 2017 - 08:20 Още... 'Cisco е недостижим при Ethernet комутаторите' (509 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Cisco развива IoT за различни индустрии
Cisco новини Мрежовият гигант Cisco Systems разработва специфично портфолио от продукти, което адресира нарастващия интерес към интернет на нещата, съобщи Пламен Жечев, мениджър Държавна администрация и корпоративни клиенти в българския офис на компанията, по време на IoT Forum 2017, организиран от IDC.

До момента компанията е инвестирала в разработката и производството на IoT решения 250 млн. долара, като голяма част от тях са вложени в новооткрити иновационни центрове. В тях Cisco работи заедно със стартъпи и големи компании по конкретни решения за дадена индустрия. Такива центрове има вече в Лондон, Рио де Жанейро, Берлин, Париж, Сонгдо, Торонто, Барселона и Токио.

Публикувано 26 Мар, 2017 - 08:53 Още... 'Cisco развива IoT за различни индустрии' (906 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.