Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 32 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Acer новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345   >

Hardware: Predator Helios 700 – новият геймърски звяр на Acer
Acer новини Лаптоп за игри с мощта на десктоп компютър и с някои уникални функции показа Acer на най-значимото за компанията събитие тази година – Next@Acer в Ню Йорк, чието продължение се очаква по-късно в Берлин.

Очаквано, геймингът бе един от ключовите акценти в шоуто, организирано от тайванския производител, наред с хромбуците за образованието и корпоративния сектор, тънките и леки бизнес ноутбуци и новата линия продукти ConceptD.

Публикувано 12 Апр, 2019 - 09:49 Още... 'Predator Helios 700 – новият геймърски звяр на Acer' (931 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer планира нов бранд и нова линия продукти
Acer новини Тайванският производител Acer планира да пусне на пазара нов бранд и нова линия продукти, съобщи главният изпълнителен директор и председател на борда на директорите на компанията Джейсън Чен, цитиран от Digitimes.

На специално събитие през април в Ню Йорк Acer ще представи новите продукти и бранда, с които компанията се надява да смекчи негативния ефект от спада на световния пазар за компютри – според анализаторите, рецесията ще продължи и тази година.

Публикувано 14 Мар, 2019 - 14:17 Още... 'Acer планира нов бранд и нова линия продукти' (624 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer приключи годината с ръст на приходите
Acer новини Продажбите на Acer са нараснали с 4,1% в последния месец на миналата година, достигайки 709 млн. щатски долара, съобщи Digitimes, позовавайки се на финансов отчет на тайванската компания.

Като цяло за 2018 година производителят на РС и друга електроника бележи ръст на приходите от 2,2% – постъпленията на компанията възлизат на 7,88 млрд. щатски долара.

Публикувано 11 Яну, 2019 - 09:32 Още... 'Acer приключи годината с ръст на приходите' (733 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer Swift 7 идва с претенция за най-тънкия и най-лек ноутбук
Acer новини Acer обяви нов модел ноутбук от линията Swift, по-лек и по-тънък от своите предшественици и нещо повече – недостижим по тези показатели на световния пазар към момента.

Моделът Acer Swift 7 направи своя дебют на мащабна пресконференция в навечерието на IFA 2018 в Берлин. Разликата в размерите между новото и старото поколение Swift е значителна – представеният вчера модел е с около 15% по-компактен.

Hardware: Acer с най-голяма печалба от 8 години насам
Acer новини Тайванският производител на компютри Acer отчете през второто тримесечие на 2018 г. най-голямата си чиста печалба за последните 8 години. Нетният доход на компанията за периода април-юни е 881 млн. тайвански долара (28,8 млн. щатски долара), което е с 24% повече от резултата за първото тримесечие.

Печалбата на Acer през тримесечието се е увеличила с 261%, спрямо същия период на миналата година. Компанията подчертава, че това е най-високият й резултат от второто тримесечие на 2011 г. насам.

Публикувано 09 Авг, 2018 - 14:25 Още... 'Acer с най-голяма печалба от 8 години насам' (681 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer Predator Orion 5000 и 3000 – мощни десктопи за игри
Acer новини Новите геймърски десктопи Predator Orion 5000, представени наскоро от Acer, са насочени към потребители, които се нуждаят от безкомпромисна производителност и адаптивни шасита за бъдещ ъпгрейд. Компанията пусна също десктопи от среден клас Predator Orion 3000, както и разширен набор от аксесоари Predator, които ще помагат на геймърите да се справят с предизвикателствата по време на игра.

„Десктопите Predator Orion предлагат на геймърите всеобхватен избор, със зашеметяващото си шаси, специално вградената охлаждаща система, възможностите за ъпгрейд, както и с високо оцененият от всички софтуер, който свързва всичко това в едно”, сподели Джеф Лий, изпълнителен директор на направлението за настолни компютри в Acer.

Публикувано 07 Юни, 2018 - 10:56 Още... 'Acer Predator Orion 5000 и 3000 – мощни десктопи за игри' (988 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer извежда на борсата нови бизнеси
Acer новини В близките месеци Acer ще изведе на борсата някои от новите си подразделения, за да им даде допълнителен импулс и да поддържа растеж, съобщи тайванското издание Taipei Times.

„В последните няколко години извършихме коренна корпоративна трансформация. Настъпи време да преминем към нов етап и да постигнем устойчивост”, заяви на скорошна пресконференция шефът на компанията Джейсън Чен.

Публикувано 26 Дек, 2017 - 11:45 Още... 'Acer извежда на борсата нови бизнеси' (917 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer с рекордна печалба за последните 7 години
Acer новини Силното търсене на геймърски продукти и бизнес ноутбуци доведе до ръст на приходите и рекордна печалба за последните седем години на тайванския производител Acer, сочат финансовите резултати на компанията за третото тримесечие на 2017 г.

В периода юли-септември приходите на Acer възлизат на 60,58 млрд. тайвански долара (2 млрд. щатски долара), което е ръст от 13% спрямо предходното тримесечие и 3,4% на годишна база, отбелязва Digitimes.com.

Публикувано 13 Ное, 2017 - 09:08 Още... 'Acer с рекордна печалба за последните 7 години' (829 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Acer бележи 168% ръст в геймърския бизнес
Acer новини Приходите на тайванския производител Acer през третотото тримесечие са нараснали с 8,3% спрямо същия период на предходната година и възлизат 2 млрд. долара, сочи публикуваният тази седмица финансов отчет на компанията.

Успешно се развива геймърският бизнес на Acer. Приходите от продажба на продукти за игри са се увеличили със 168% през тримесечието, като делът им възлиза на над 10% от общите постъпления на компанията.

Публикувано 13 Окт, 2017 - 10:54 Още... 'Acer бележи 168% ръст в геймърския бизнес' (621 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer удвои продажбите на геймърски монитори
Acer новини Доставките на геймърски монитори с бранда Acer са нараснали със 103% през първата половина на 2017 г., а приходите на тайванския производител от този бизнес са се увеличили с 50%, съобщи DigiTimes.com, позовавайки се на източници от компанията.

Успехът на Acer при геймърските монитори се дължи на изместването на фокуса към моделите от средна ценова категория, пояснява Виктор Чиен, президент на подразделението за монитори и проектори. Компанията очаква същия ръст и през второто полугодие, а като цяло за 2017 г. Acer ще удвои доставките на монитори за геймърския сегмент от пазара.

Публикувано 16 Сеп, 2017 - 10:42 Още... 'Acer удвои продажбите на геймърски монитори' (950 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.