Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 80 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: OpenOffice новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123   >

Software: Излезе LibreOffice 5.1 с променен интерфейс
OpenOffice новини Нова версия на офис пакета с отворен код LibreOffice 5.1 е достъпна за потребителите на Windows, Mac и Linux, съобщиха от разработчика The Document Foundation.

Версия 5.1 идва с напълно реорганизиран интерфейс и редица подобрени характеристики, от които ще се възползват корпоративните потребители. Сред тях са по-добра поддръжка на ODF 1.2, интероперативност с частните документни формати и управление на файлове на отдалечени сървъри.

Публикувано 11 Фев, 2016 - 16:04 Още... 'Излезе LibreOffice 5.1 с променен интерфейс' (949 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice или Google Docs – плюсове и минуси
OpenOffice новини Ако нуждите на малкия бизнес се свеждат до работа с опростени документи, уеб базираното решение е напълно достатъчно

Голяма част от малките фирми не се нуждаят от всички функции на Microsoft Office или пък не могат да си позволят да плащат лицензни такси. Пред тях има няколко алтернативи, като две от най-популярните са OpenOffice.org и Google Docs. Кой от двата пакета е по-подходящ за едни или други цели?

Публикувано 26 Юли, 2013 - 08:47 Още... 'OpenOffice или Google Docs – плюсове и минуси' (5594 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Lotus Symphony се слива с OpenOffice
OpenOffice новини IBM и Apache започнаха планираната интеграция на офис пакетите Lotus Symphony и OpenOffice след подготовка, продължила около 10 месеца.

По-рано този месец компанията е подписала споразумение с фонда Apache, което отстранява и последните юридически пречки за сливането на двата проекта с отворен код.

Публикувано 25 Май, 2012 - 12:20 Още... 'Lotus Symphony се слива с OpenOffice' (1212 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice.org с призив за дарения
OpenOffice новини Ръководството на OpenOffice.org обяви кампания за събиране на средства, за да предотврати спиране на проекта с отворен код в навечерието на неговата 11-та годишнина.

От централата в Хамбург пуснаха уеб сайт, чрез който желаещите могат да направят дарения за OpenOffice.org. Екипът разработчици търси също основен инвеститор, който да обезпечи съществуването на проекта.

Публикувано 15 Окт, 2011 - 11:52 Още... 'OpenOffice.org с призив за дарения' (920 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice 3.2 борави и с ".docx" документи
OpenOffice новини OpenOffice 3.2 вече е достъпен за Windows, Mac и Linux и зарежда много по-бързо в сравнение с предишните версии. Но истинската новост тук е, че най-сетне офис-пакетът с отворен код предлага пълна съвместимост с Microsoft Office 2007.
Ако някога сте се опитвали да отворите .docx документ, знаете за какво става дума – кой ли не си е блъскал главата в стената, борейки се с теглене и инсталиране на плъгини или търсене на онлайн конвертори.

Публикувано 13 Фев, 2010 - 20:05 Още... 'OpenOffice 3.2 борави и с ".docx" документи' (1799 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice 3.1.0
OpenOffice новини Версия 3.1 на безплатния пакет офис приложения OpenOffice.org вече е достъпна за даунлоуд от сайта на разработчика. Новият продукт се отличава с подобрена графика и развити възможности за заключване на файлове в многопотребителски среди.
Подобно на предишните версии, и 3.1 работи на различни платформи, вкл. Windows, Linux, Solaris и Mac OS X.

Публикувано 08 Май, 2009 - 20:46 Още... 'OpenOffice 3.1.0' (1165 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice 3.0.1
OpenOffice новини OpenOffice.org е многоплатформен и многоезичен офиспакет и проект с отворен код. Съвместим с други значими офиспакети този продукт е свободен за изтегляне, използване и разпространение. Ако искате да подпомогнете изграждането на общността можете да се присъедините към този проект.

Изтеглете: OpenOffice.org 3.0.1

Публикувано 03 Апр, 2009 - 16:34 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice е сериозен конкурент за Microsoft
OpenOffice новини 5% от потребителите ползват пакета от приложения с отворен код OpenOffice, установи ново проучване на компанията ClickStream Technologies, проведено в САЩ сред аудитория над 18 години.

OpenOffice е по-популярен от Google Docs, разкрива изследването. Microsoft има дял от 51% потребители, които ползват само нейния Office, а на Google се падат 1%, твърди ClickStream Technologies.

Публикувано 18 Ное, 2008 - 23:23 Още... 'OpenOffice е сериозен конкурент за Microsoft' (934 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Финален OpenOffice 3.0 дебютира в Париж
OpenOffice новини Финалната версия на пакета офис приложения с отворен код OpenOffice 3.0 ще бъде представена днес в Париж. Разработчиците на продукта ще честват във френската столица осем години от началото на проекта.

Версия 3.0 е първата, която може да работи на компютри с Mac OS Х, без използване на системата Х11. В пакета са реализирани и редица други нововъведения, вкл. поддръжката на стандарта Open Document Format (ODF) версия 1.2. Осигурена е и съвместимост с документи, създадени в Microsoft Office 2007 и Office 2008 за Mac OS X (.docx, .xlsx, .pptx).


Публикувано 15 Окт, 2008 - 02:00 Още... 'Финален OpenOffice 3.0 дебютира в Париж' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: OpenOffice.org for Windows 3.0.0 RC1
OpenOffice новини Излезе поредната версия на безплатния аналог на Microsoft Office - OpenOffice 3.0.
Може да си свалите версията и от Български сървър - в случая този на Спектър - ftp://ftp.spnet.net/openoffice/contrib/rc/3.0.0rc1/

Публикувано 09 Сеп, 2008 - 16:25 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123   >
pinterest vkontakte instagram tiktokCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh