Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 25 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: BMW новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    1234   >

Cars: BMW сменя логото си!
BMW новини BMW представи ново лого като част от актуализация на своята брандова идентичност.

Новата плоска версия на познатия кръг е една от "първите стъпки" на актуализираната идентичност, твърди компанията. Логото бе разкрито с изображенията на автомобила BMW Concept i4 и представлява "поглед напред" към i4, който вече има планирана дата на производство - 2021.

Публикувано 18 Мар, 2020 - 08:48 Още... 'BMW сменя логото си!' (686 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3
BMW новини След като коронавирусът отмени автомобилното изложение в Женева, производителите се насочиха към виртуални премиери. Немският гигант BMW, например, представи впечатляващ електрически модел i4.

Автомобилът, чието серийно производство е планирано за 2021 г., е изграден на базата на нова платформа. Нейната гъвкавост ще позволи на BMW да пусне още тази година електрическа версия на популярния X3 SUV, както и футуристичния iNext.

Публикувано 04 Мар, 2020 - 13:25 Още... 'Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3' (489 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW интегрира Android Auto в автомобилите си
BMW новини BMW стана поредният голям производител на автомобили и един от последните в индустрията, който интегрира Android Auto в своите коли. В сряда компанията обяви официално, че ще осигури поддръжка на платформата в автомобилите си от юли 2020 г.

Безжичната свързаност на база Android Auto ще бъде налична в автомобилите BMW, оборудвани с версия 7.0 на фирмения софтуер iDrive и хардуер Live Cockpit Professional, във всички страни по света.

Публикувано 12 Дек, 2019 - 10:38 Още... 'BMW интегрира Android Auto в автомобилите си' (515 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Microsoft и BMW създават отворена облачна платформа
BMW новини Microsoft започва партньорство с автомобилния гигант BMW Group с цел създаване на отворена облачна платформа за производството. Очаква се Open Manufacturing Platform да стимулира иновациите в авто-индустрията и да ускори създаването на умни заводи, съобщи Ройтерс.

„Microsoft обединява усилия с BMW Group за преобразуване на ефективността на цифровото производство в цялата индустрия“, казва изпълнителният вицепрезидент на подразделението Microsoft Cloud + AI Group – Скот Гатри.

Публикувано 02 Апр, 2019 - 18:08 Още... 'Microsoft и BMW създават отворена облачна платформа' (604 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW, Intel и MobilEye ще разработят мащабируема архитектура за самоуправляващи се коли
BMW новини BMW, Intel и MobilEye представиха своята програма на CES 2017 за някои от плановете си за самостоятелно управляващи се автомобили. Триото очаква да стартира тестове на своите автономни автомобили някъде през втората половина на 2017 г. По пътищата ще бъдат пуснати около 40 модифицирани седани BMW 7-а серия, които ще кръстосват САЩ и Европа. С това ще трябва да се докаже колко успешно е това партньорство. И това е само началото!

Cars: BMW въвежда управление с жестове
BMW новини Луксозните автомобили BMW 7 модели 2016 ще се отличават от своите предшественици с много нововъведения, които нямат аналог на пазара. Едно от тях е системата за управление с жестове.

Така например, водачите ще могат с помощта на жестове да отговарят на телефонни позвънявания или да отклоняват повиквания, да увеличават и намаляват силата на звука от аудио системата.

Публикувано 22 Сеп, 2015 - 16:55 Още... 'BMW въвежда управление с жестове' (554 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW 3.0 CSL Hommage е нова впечатляваща концепция, вдъхновена от 70-те
BMW новини BMW ежегодно пуска концептуални автомобили, с които дизайнерският екип на компанията почита класическите модели. Миналата година беше M1 Hommage, от чиито дизайн се възползва BMW i8. Сега германският автомобилен гигант напомня за класическото си купе от 1970г. с изцяло новия 3.0 CSL Hommage.

Всичко в него - от големия заден спойлер, през монолитния бодикит вид, до "Golf Yellow" оцветяването - е за да зарадва традиционалистите. Но за разлика от i8, 3.0 CSL Hommag няма да стигне дори до ограничен производствен етап, макар че в един бъдещ момент определено може да видим някои елементи от него в реални модели на компанията.

Cars: BMW ще паркира по команда от смарт часовник
BMW новини Нова технология ще позволи на колите BMW да паркират сами с помощта на смарт часовник. Наречена Remote Valet Parking Assistant, системата вече е интегрирана в експериментален BMW i3.

Четири лазерни скенера съставят карта на окръжаващата среда и определят опасностите около автомобила. Събраната информация може да се използва от бордовия компютър за автоматично спиране, ако се наложи.

Публикувано 17 Дек, 2014 - 22:07 Още... 'BMW ще паркира по команда от смарт часовник' (696 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: BMW ще купи Lumia смартфони на всички служители
BMW новини Всички служители на немския автомобилен гигант BMW ще получат от компанията смартфони Lumia. Устройствата под управление на Windows Phone ще заменят остарелите Symbiam апарати на Nokia.

Публикувано 07 Дек, 2014 - 10:21 Още... 'BMW ще купи Lumia смартфони на всички служители' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla и BMW работят по бъдещето на електрическите автомобили
BMW новини Наскоро Елън Мъск направи една от най-големите стъпки в полза на електрическите автомобили. Всички патенти на Tesla вече са отворени, благодарение на което конкурентните компании могат да започнат да надграждат върху тях.

Вече знаем, че борбата на Елън Мъск не е просто да наложи Tesla, а да популяризира електрическите автмобили като цяло. Не малка част от закостенялата индустрия е срещу него, но изглежда BMW не е в тази група. Мъск споделя, че представители на високите постове на немския автоконцерн са посетили Tesla, обсъждайки варианти за споделяне на Supercharger мрежата.

    1234   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.