Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 20 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Facebook новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678   >

Internet: Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook
Facebook новини Доскоро приложението Facebook Messenger беше достъпно за ползване от всеки само срещу номер на мобилен телефон. Тази опция вече не е налична – новите потребители трябва да имат акаунт и във Facebook, съобщи Gizchina.

Междувременно, в официалния форум и в портала Reddit се появиха потвърждения, че и съществуващите потребители на Messenger не могат да влязат в акаунта си, ако нямат свързан акаунт във Facebook.

Публикувано 30 Дек, 2019 - 11:27 Още... 'Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook' (571 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта
Facebook новини Изминаха няколко месеца, откакто Facebook официално обяви своята криптовалутa Libra, която бе подкрепена от някои големи имена, включително Visa и Mastercard. От тогава до сега не сме научили много за нея освен за увеличаващия се контрол от страна на регулаторите, банкерите и политиците по целия свят, докато тези партньори тънеха в мълчание.

Публикувано 04 Окт, 2019 - 12:17 Още... 'Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта' (578 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook затяга правилата за политическа реклама
Facebook новини Нови правила в социалната мрежа Facebook влизат в сила за предстоящите през ноември 2020 г. президентски избори в САЩ. Компанията на Марк Зукърбърг затяга правилата си за политически реклами, изисквайки нови известия във Facebook и платформата за споделяне на снимки Instagram.

Гигантът на социалните медии въвежда етикет „потвърдена организация” за американски политически рекламодатели. Това е удостоверение, издавано от правителството на САЩ, с което рекламодателите ще демонстрират своята легитимност.

Публикувано 29 Авг, 2019 - 15:37 Още... 'Facebook затяга правилата за политическа реклама' (690 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Libra може да не види бял свят, предупреди Facebook
Facebook новини В последния си тримесечен доклад Facebook напомни на инвеститорите, че редица фактори могат да възпрепятстват пускането на дигиталната валута Libra през 2020 г. В секцията за рискови фактори в доклада компанията признава значението на въздействието от страна на законодателите и регулаторите след обявяване на проекта през юни, пише CNBC.

Libra е подложена на значителен контрол от правителствата и регулаторните органи в множество юрисдикции и Facebook очаква този контрол да продължи, казват от компанията в документите, подадени в Комисията за ценни книжа и борси.

Публикувано 31 Юли, 2019 - 09:41 Още... 'Libra може да не види бял свят, предупреди Facebook' (904 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook планира собствена валута, заобикаля банките
Facebook новини Facebook възнамерява да пусне собствена криптовалута и платежна система през първото тримесечие на следващата година, предаде Би Би Си. Очаква се компанията да разкрие подробности за проекта това лято, преди да започне тестове на криптовалутата, известна към момента като GlobalCoin.

Предполага се, че първоначално криптовалутата ще бъде достъпна за потребители от няколко страни, които ще могат да извършват сигурни плащания с нея, без да използват банкови сметки. Преди старта на GlobalCoin обаче Facebook трябва да реши редица технически и правни въпроси.

Публикувано 27 Май, 2019 - 10:40 Още... 'Facebook планира собствена валута, заобикаля банките' (733 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook преминава към олекотен дизайн
Facebook новини Социалната мрежа Facebook търпи промяна. Новият дизайн на уеб версията, наречен FB5, е олекотен и по-светъл, като същевременно компанията акцентира на сигурността и конфиденциалността.

Най-очевидната промяна е в цветовата гама. Facebook се отказва от синия квадрат с логото в полза на син кръг, а навигацията е изнесена в най-горния панел. Обновеният уеб дизайн ще стане достояние на всички потребители в близките няколко месеца, очаква се също редизайн на iOS и Android приложенията.

Публикувано 02 Май, 2019 - 16:10 Още... 'Facebook преминава към олекотен дизайн' (639 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook се отказа от шпионско приложение
Facebook новини Facebook e премахнала мобилното приложение Onavo VPN от онлайн магазина Google Play. То се използваше от самата социална мрежа за събиране на данни за потребителите срещу заплащане.

Платеното събиране на данни от социалната мрежа ще продължи, но Facebook ще направи всичко възможно потребителите да разберат ясно какви последствия може да има за тях участието им в подобни програми, съобщи TechCrunch.

Публикувано 25 Фев, 2019 - 08:58 Още... 'Facebook се отказа от шпионско приложение' (595 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Пропуски в сигурността грозят Facebook с рекордна глоба
Facebook новини Facebook може би ще трябва да плати най-голямата глоба, налагана някога от Федералната търговска комисия на САЩ за нарушения на неприкосновеността на личния живот, засягащи информацията на нейните 2,2 милиарда потребители.

Комисията обмисля да наложи на Facebook с наказание, което ще надхвърли предишния рекорд от 22,5 милиона долара, наложено на Google през 2012 г. за заобикаляне на контрола за поверителност в браузъра Safari на Apple, според „Вашингтон пост“.

Публикувано 20 Яну, 2019 - 13:57 Още... 'Пропуски в сигурността грозят Facebook с рекордна глоба' (544 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook разработва собствена криптовалута
Facebook новини Социалната мрежа Facebook разработва собствена криптовалута, с която потребителите на месинджъра WhatsApp ще могат да извършват парични преводи, съобщи Блумбърг, позовавайки се на информирани източници.

За разлика от други криптовалути, тази на Facebook ще бъде привързана към щатския долар с цел минимизиране на нейната волатилност. На първо време, от новата цифрова валута ще се възползват потребителите в Индия.

Публикувано 22 Дек, 2018 - 09:21 Още... 'Facebook разработва собствена криптовалута' (561 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Брюксел с ултиматум към Facebook и Twitter
Facebook новини Европейската комисия ще наложи санкции на Facebook и Twitter, ако до края на годината двете социални мрежи не приведат своята дейност в съответствие с изискванията за защита на правата на потребителите в ЕС, съобщи Ройтерс.

Facebook и Twitter попаднаха под прицела на регулаторите, заради доминиращото си положение, нарушения на правилата на конкуренцията и небрежно отношение към въпроси, свързани с конфиденциалността на потребителите.

Публикувано 21 Сеп, 2018 - 10:06 Още... 'Брюксел с ултиматум към Facebook и Twitter' (653 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.