Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 23 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Facebook новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789   >

Internet: Криптовалутата Facebook Libra излиза през януари
Facebook новини Сериозно раздвижване около проекта за криптовалута на Facebook се наблюдава в края на годината. Според неофициално потвърдени информации, Facebook Libra ще стане достъпна на пазара през януари 2021 г.

Подготовката за старта на Libra е съпътствана от продължително съгласуване с регулаторните органи, за да бъдат спазени изискванията на законодателствата в редица страни, съобщи Файненшъл таймс, позовавайки се на анонимни източници.

Публикувано 30 Ное, 2020 - 16:48 Още... 'Криптовалутата Facebook Libra излиза през януари' (556 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook с полезна функция за скриване на стари публикации
Facebook новини Facebook въвежда нова функция, която несъмнено ще бъде полезна за много потребители. Ще можем да скриваме стари публикации и статуси, които вече не са актуални, но не бихме искали да ги изтриваме.

Функцията се нарича „Управление на активността” (Manage Activity) и позволява определени публикации във Facebook да се направят достъпни само за техния автор, вместо да се изпращат директно в кошчето.

Internet: Facebook разреши дистанционна работа до края на годината
Facebook новини Социалната мрежа Facebook обяви, че ще позволи на своите служители да работят отдалечено до края на текущата година, съобщи Ройтерс. Подобни мерки бяха възприети и от други компании.

Решението на Facebook е в унисон с ограничителните мерки, които правителствата по света въведоха, за да ограничат разпространението на коронавируса COVID-19. Според говорител на компанията, повечето офиси на Facebook ще останат затворени до 6 юли.

Internet: Facebook скочи на Zoom с Messenger Rooms
Facebook новини Facebook отправи предизвикателство към Zoom в борбата за доминация при видеочатовете. Социалната мрежа обяви новите Messenger Rooms: сериозно допълнение към функцията за групови чатове, което прави приложението на Facebook много по-конкурентно на Zoom.

C Messenger Rooms потребителите на Facebook ще могат да създават групови чатове до 50 души, към които всеки може да се присъедини. Вместо да канят хората поотделно, Facebook потребителите могат да постнат линка в група или техния новинарски поток. Освен това, за разлика от сегашните видеочатове в Messenger, сега участниците дори не се нуждаят от приложението или дори от Facebook акаунт, за да влязат в чат стаята. Когато такава се създаде, всеки може да се присъедини през браузъра, макар че създателят на стаята може да я заключи за външни лица.

Публикувано 28 Апр, 2020 - 08:15 Още... 'Facebook скочи на Zoom с Messenger Rooms' (567 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook придоби контролен пакет акции в Jio
Facebook новини Facebook вече е най-големият миноритарен акционер в Jio – водещ играч на пазара за смартфони в Индия, съобщиха от социалната мрежа. Дейвид Фишер, главен директор по приходите във Facebook, заяви, че сътрудничеството с Jio ще помогне за ускоряването на цифровата трансформация в Индия.

„Днес ние обявяваме инвестиция в Jio Platforms Limited, част от Reliance Industries Limited, в размер на 5,7 милиарда долара, което прави Facebook най-големият миноритарен акционер. Тази инвестиция подчертава нашия ангажимент към Индия… и драматичната трансформация, която Jio предизвиква в страната”, коментира Фишер в официално изявление.

Публикувано 24 Апр, 2020 - 14:36 Още... 'Facebook придоби контролен пакет акции в Jio' (966 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook
Facebook новини Доскоро приложението Facebook Messenger беше достъпно за ползване от всеки само срещу номер на мобилен телефон. Тази опция вече не е налична – новите потребители трябва да имат акаунт и във Facebook, съобщи Gizchina.

Междувременно, в официалния форум и в портала Reddit се появиха потвърждения, че и съществуващите потребители на Messenger не могат да влязат в акаунта си, ако нямат свързан акаунт във Facebook.

Публикувано 30 Дек, 2019 - 11:27 Още... 'Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook' (571 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта
Facebook новини Изминаха няколко месеца, откакто Facebook официално обяви своята криптовалутa Libra, която бе подкрепена от някои големи имена, включително Visa и Mastercard. От тогава до сега не сме научили много за нея освен за увеличаващия се контрол от страна на регулаторите, банкерите и политиците по целия свят, докато тези партньори тънеха в мълчание.

Публикувано 04 Окт, 2019 - 12:17 Още... 'Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта' (578 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook затяга правилата за политическа реклама
Facebook новини Нови правила в социалната мрежа Facebook влизат в сила за предстоящите през ноември 2020 г. президентски избори в САЩ. Компанията на Марк Зукърбърг затяга правилата си за политически реклами, изисквайки нови известия във Facebook и платформата за споделяне на снимки Instagram.

Гигантът на социалните медии въвежда етикет „потвърдена организация” за американски политически рекламодатели. Това е удостоверение, издавано от правителството на САЩ, с което рекламодателите ще демонстрират своята легитимност.

Публикувано 29 Авг, 2019 - 15:37 Още... 'Facebook затяга правилата за политическа реклама' (690 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Libra може да не види бял свят, предупреди Facebook
Facebook новини В последния си тримесечен доклад Facebook напомни на инвеститорите, че редица фактори могат да възпрепятстват пускането на дигиталната валута Libra през 2020 г. В секцията за рискови фактори в доклада компанията признава значението на въздействието от страна на законодателите и регулаторите след обявяване на проекта през юни, пише CNBC.

Libra е подложена на значителен контрол от правителствата и регулаторните органи в множество юрисдикции и Facebook очаква този контрол да продължи, казват от компанията в документите, подадени в Комисията за ценни книжа и борси.

Публикувано 31 Юли, 2019 - 09:41 Още... 'Libra може да не види бял свят, предупреди Facebook' (904 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook планира собствена валута, заобикаля банките
Facebook новини Facebook възнамерява да пусне собствена криптовалута и платежна система през първото тримесечие на следващата година, предаде Би Би Си. Очаква се компанията да разкрие подробности за проекта това лято, преди да започне тестове на криптовалутата, известна към момента като GlobalCoin.

Предполага се, че първоначално криптовалутата ще бъде достъпна за потребители от няколко страни, които ще могат да извършват сигурни плащания с нея, без да използват банкови сметки. Преди старта на GlobalCoin обаче Facebook трябва да реши редица технически и правни въпроси.

Публикувано 27 Май, 2019 - 10:40 Още... 'Facebook планира собствена валута, заобикаля банките' (733 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.