Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 40 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516172737   >

Hardware: Windows лаптопи с MediaTek се очакват на пазара
Microsoft новини Близо една година откакто Apple представи чипа M1, първия си ARM процесор за настолни компютри и лаптопи, в света на Windows устройствата също задуха вятъра на промяната.

Както е известно, Microsoft има споразумение с Qualcomm, което дава на чипмейкъра изключително право да доставя ARM решения за лаптопи, базирани на Windows. Но много скоро това ще се промени.

Публикувано 25 Ное, 2021 - 10:35 Още... 'Windows лаптопи с MediaTek се очакват на пазара' (544 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft най-накрая подменят Windows Media Player
Microsoft новини Технологичният гигант Microsoft е решил да не ни причинява повече неприятни емоции, а да се опита да ребрандира програмата като Media Player. Да, признаваме си, не особено удачен избор на име, но все пак новото приложение е с по-минималистичен дизайн и изцяло ще замести старото приложение, както и това на Groove Music.

Публикувано 21 Ное, 2021 - 12:00 Още... 'Microsoft най-накрая подменят Windows Media Player' (372 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Forza Horizon 5 официално е най-голямата Xbox премиера в историята
Microsoft новини Няколко дни след премиерата си, новата Forza Horizon 5 официално стана най-успешната игра на Microsoft в историята. Аркадният рейсър на Playground Studios се изиграе от 4.5 милиона играчи на Xbox конзоли, РС и облачната стрийминг услуга.

Според шефа на Xbox Фил Спенсър, това означава, че премиерата на Forza Horizon 5 е най-голямата за заглавие под шапката на Xbox Games Studios и че броят едновременни играчи във Forza Horizon 5 е три пъти по-голям от този при дебюта на Forza Horizon 4.

Software: Microsoft разширява достъпа до Android приложения в Windows 11
Microsoft новини Microsoft разшири програмата за тестване на подсистемата на Windows за Android (WSA), която бе въведена с операционната система Windows 11 и позволява на потребителите да пускат Android приложения на компютрите си.

По-рано тази полезна функция беше достъпна само за участниците в програмата Windows Insider – в бета канала, но сега достъп до нея имат и разработчиците от Dev канала, съобщи Gizchina.

Публикувано 08 Ное, 2021 - 22:03 Още... 'Microsoft разширява достъпа до Android приложения в Windows 11' (556 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10
Microsoft новини Instagram е една от най-завладяващите социални медии, тъй като позволява на своите потребители да споделят всичко от ежедневието си, най-красивите места в света и вълнуващи моменти. И всичко това може да стане още по-приятно за окото с помощта на множество лесни за използване филтри.

Независимо какъв телефон имате, Instagram ще работи еднакво добре. Що се отнася до използването на настолни компютри, можете да изберете уеб приложението, което обаче не предлага пълна функционалност.

Публикувано 08 Окт, 2021 - 09:50 Още... 'Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10' (466 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: На Windows 10 вече вървят и конзолни игри
Microsoft новини Microsoft направи актуализация за компютри с Windows 10, която ще зарадва собствениците на игрови конзоли Xbox. Те ще могат да пускат любимите си игри на десктопа.

Обновеното приложение Xbox за Windows представя две важни нововъведения. Първо, то поддържа игри от Xbox Game Pass през облака. Второ, на компютъра вече е възможно да се пускат игри директно от конзолата с помощта на функцията Remote Play – дистанционно, от домашна мрежа или чрез интернет, съобщи TechRadar.

Публикувано 17 Сеп, 2021 - 09:22 Още... 'На Windows 10 вече вървят и конзолни игри' (692 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft пусна първите ISO файлове за Windows 11
Microsoft новини Първите ISO изображения за инсталиране на Windows 11 вече са публикувани на уебсайта на Microsoft. Потребителите могат да ги изтеглят безплатно и да тестват новата операционна система.

ISO файловете са достъпни в секцията Windows Insider Preview Downloads за членовете на програмата Windows Insider. Те включват компилацията Windows 11 Insider Preview Build 22000.132, който се инсталира на чисто, от нулата, съобщи Gizchina.

Публикувано 24 Авг, 2021 - 10:02 Още... 'Microsoft пусна първите ISO файлове за Windows 11' (714 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft разработи система за борба с пиратско съдържание
Microsoft новини Антипиратска система, базирана на блокчейн Ethereum, е създала Microsoft. Потребителите ще могат анонимно да съобщават за незаконни програми, снимки и музика, както и да получават награда за това.

Системата е съвместен проект на Microsoft, Alibaba и Университета Карнеги Мелън. Нарича се Argus. Тя позволява проследяване на първоначалния източник на пиратско съдържание, разчитайки на специален алгоритъм за цифров воден знак.

Software: Microsoft вече тествала версия Windows 12
Microsoft новини Преди месец Microsoft представи Windows 11, а потребителска версия на новата операционна система се очаква да излезе още тази есен (вероятно през октомври). Но в интернет плъзнаха слухове, че компанията вече подготвя следваща версия на най-популярната десктоп платформа.

Съдейки по екранна снимка, разпространена в мрежата, Microsoft работи върху Windows 12. Потребител публикува в интернет изображение, за което се твърди, че е направено на компютър, изпълняващ тестова компилация Windows 12 Build 12.0.30000.

Публикувано 26 Юли, 2021 - 10:50 Още... 'Microsoft вече тествала версия Windows 12' (542 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft поскъпна до над 2 трилиона долара
Microsoft новини Акциите на Microsoft се покачват почти непрекъснато от 4 юни тази година и вчера достигнаха 265,5 долара за брой. Ръстът от 1,1% през деня беше достатъчен пазарната капитализация на компанията да надхвърли границата от 2 трилиона долара. По този начин гигантът от Редмънд вече струва почти толкова, колкото Nvidia, Samsung, Visa и Tesla взети заедно.

Котировките на технологичните компании се повишиха вчера след като председателят на Федералния резерв Джером Пауъл заяви, че инфлационният натиск ще бъде временен въпреки значителното увеличение през последните месеци. По думите на Пауъл, цитиран от Bloomberg, има „известна степен на увереност”, че цените в крайна сметка ще спаднат, като същевременно е „много, много малко вероятно” да се наблюдава инфлацията от 1970-те.

Публикувано 23 Юни, 2021 - 12:46 Още... 'Microsoft поскъпна до над 2 трилиона долара' (711 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.