Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 19 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516172737   >

Software: Microsoft Defender вече защитава и Android
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обеща да пусне своя антивирус Defender и за мобилни устройства, работещи под Android. Сега компанията е готова с предварителна версия на защитния софтуер, която е достъпна за потребителите на Microsoft 365.

Екосистемата на Android често се сблъсква със злонамерен софтуер, фишинг приложения, троянски коне и др. Google премахва стотици или дори хиляди приложения всеки месец от официалния магазин Google Play, но много от опасните програми стигат до потребителите.

Публикувано 25 Юни, 2020 - 09:18 Още... 'Microsoft Defender вече защитава и Android' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft
Microsoft новини Успехът на комуникационната платформа Microsoft Teams в условията на пандемия от коронавирус породи опасения, че софтуерната корпорация може да изостави Skype. Това обаче няма да се случи, уверяват от Microsoft.

Microsoft Teams и Skype ще продължат да съжителстват, подобно на Facebook Messenger и WhatsApp. Джеф Тепер, корпоративeн вицепрезидент на Microsoft, отговорен за Microsoft 365, Microsoft Teams, SharePoint и OneDrive, твърди в интервю за VentureBeat, че компанията няма планове да изостави Skype.

Публикувано 27 Май, 2020 - 11:06 Още... 'Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft' (666 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Microsoft ще инвестира 1 млрд. долара в Полша
Microsoft новини Microsoft възнамерява да инвестира 1 милиард долара за „ускоряване на дигиталната трансформация” на Полша. Планът предвижда изграждане на център за данни в страната, който е част от глобалния облак на компанията.

Предполага се, че центърът ще предоставя широк спектър от облачни услуги за бизнеса и държавния сектор. Microsoft вече е подписала стратегическо споразумение с местния клауд доставчик Chmura Krajowa, съобщи CDR Info.

Публикувано 06 Май, 2020 - 12:05 Още... 'Microsoft ще инвестира 1 млрд. долара в Полша' (659 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Голяма актуализация на Windows 10 излиза през май
Microsoft новини Два пъти годишно Microsoft пуска значими актуализации на Windows 10 – през пролетта и есента. Поредното голямо обновяване на платформата, с добавяне на функции, се очаква през май, според различни източници.

Подготвяната актуализация Windows 10 v2004 (20H1) е известна в момента с кодовото име Manganese. По-рано в интернет циркулираха само приблизителни дати за появата й, но сега сроковете са по-конкретни. Т.нар. „feature” ъпдейт ще започне да се разпространява през март, твърди TechPowerUp.

Публикувано 13 Апр, 2020 - 10:36 Още... 'Голяма актуализация на Windows 10 излиза през май' (921 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft Teams в помощ на дистанционното обучение
Microsoft новини Пандемията Covid-19 засегна живота на хората по целия свят. Ежедневието на милиони, включително преподаватели и учащи, беше повлияно, отбелязва Microsoft, чийто екип за образователни инициативи е отдаден да помага на учители и ученици да остават свързани и ангажирани.

Много училища продължат обучението от разстояние, заради безопасността на техните ученици и преподаватели. Платформата Microsoft Teams for Education подпомага този процес, като осигурява онлайн класна стая, така че учащите и учителите да намерят нови начини, чрез които да се фокусират върху ученето.

Публикувано 02 Апр, 2020 - 09:27 Още... 'Microsoft Teams в помощ на дистанционното обучение' (1938 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19
Microsoft новини Microsoft разработи онлайн инструмент за проследяване на разпространението на коронавируса COVID-19 в глобален мащаб. Това е интерактивна карта, вградена в търсещата машита Bing.

Картата показва броя на диагностицираните случаи, излекуваните и починалите общо и поотделно за всяка държава. Контролният панел позволява на потребителя да избере държава, след което получава и достъп до местни новини и видеоклипове.

Публикувано 17 Мар, 2020 - 10:20 Още... 'Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19' (503 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft приключва с легендарния Visual Basic
Microsoft новини Много разработчици започнаха своя професионален път с Visual Basic, но очевидно дните на този език са преброени. Неговото развитие се прекратява след 28 години съществуване, става ясно от изявление на Microsoft.

В официалния блог на .NET екипа компанията съобщава, че в бъдеще не планира да развива езика Visual Basic и да добавя нови функции към него.

Публикувано 13 Мар, 2020 - 13:52 Още... 'Microsoft приключва с легендарния Visual Basic' (442 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft Defender скоро и на смартфоните
Microsoft новини Според мнозина, антивирусният софтуер Microsoft Defender е един от най-добрите за Windows. Повечето обикновени потребители ползват именно Defender, като са улеснени от факта, че антивирусът е интегриран в Windows 10 и е напълно безплатен.

Но скоро и собствениците на мобилни устройства с Android и iOS ще могат да използват този софтуер за сигурност. Microsoft планира да пусне съответните версии преди края на текущата година, съобщи CNBC.

Публикувано 23 Фев, 2020 - 11:02 Още... 'Microsoft Defender скоро и на смартфоните' (548 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Ето как може да изкарате $20 000 от Microsoft
Microsoft новини Microsoft стартира програма за бъгове, специално за мрежата и услугите на Xbox Live и плаща на ловците на бъгове до 20 000 долара. Както при всяка друга подобна програма, изплащането зависи от размера на уязвимостта и започва от 500 долара.

Дупките за сигурност, които правят мрежата на Xbox Live уязвима за атаки, могат да докарат сериозни приходи на програмистите, които ги открият. Експлоатациите за изпълнение на отдалечен код плащат най-много - от 10 000 до 20 000 долара - стига да не са докладвани преди това и открити в последната версия на Xbox Live.

Публикувано 02 Фев, 2020 - 12:57 Още... 'Ето как може да изкарате $20 000 от Microsoft' (723 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft обновява Edge до новата Chromium версия
Microsoft новини Microsoft започна да разпространява новия си браузър Edge, базиран на енджина на проекта с отворен код Chromium, за потребителите на операционна система Windows 10, съобщи компанията.

Преработеният Edge идва с поддръжка за разширение на Chrome, профили на потребители и редица други подобрения. Браузърът е локализиран на повече от 90 езика.

Публикувано 15 Яну, 2020 - 14:22 Още... 'Microsoft обновява Edge до новата Chromium версия' (508 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737   >








Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.