Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 26 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516172737   >

Hardware: Microsoft ще прави AR каски за американската армия
Microsoft новини Microsoft спечели 10-годишен договор за изграждане на усъвършенствани системи за добавена реалност (AR) за американската армия. Новият проект за Интегрирана система за визуално подобряване (IVAS) ще донесе 21,88 милиарда щатски долара на фирмата.

Проектът наследява друг подобен, започнал през 2018 г., където инженерите на Microsoft AR работиха заедно с войници, за да разработят и тестват AR каски, предназначени да дадат на въоръжените сили ново ниво на информираност за ситуацията на бойното поле, както и извънредни възможности за командване и тренировка на екипите. Всичко това обещава да направи бойното поле на утрешния ден подобно на смъртоносна видео-игра.

Публикувано 02 Апр, 2021 - 09:19 Още... 'Microsoft ще прави AR каски за американската армия' (790 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft ще пусне Office 2021 без абонамент
Microsoft новини Microsoft обяви нова версия на пакета си от приложения Office 2021 за потребители на компютри под управление на Windows и macOS, която ще се предлага без абонамент. Софтуерът ще излезе на пазара по-късно тази година.

Подобно на предишната версия, Office 2019, пакетът Office 2021 е предназначен за потребители, които предпочитат да платят еднократно и да притежават софтуера, вместо да се абонират за Microsoft 365 и да плащат регулярно такси.

Публикувано 20 Фев, 2021 - 11:11 Още... 'Microsoft ще пусне Office 2021 без абонамент' (650 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft Word вече има и нощен режим
Microsoft новини Миналата година се появиха информации, че Microsoft ще добави пълноценен нощен режим в своя текстов редактор Word. Е, това вече е факт, съобщиха официално от компанията.

И досега потребителите можеха да използват Word с тъмна лента с инструменти, но цветът на редактирания документ оставаше ярко бял. Новият „Dark Mode” в текстообработващата програма прави и самия документ тъмен.

Публикувано 15 Фев, 2021 - 11:57 Още... 'Microsoft Word вече има и нощен режим' (878 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft създава нова фирма Vault, за да придобие ZeniMax
Microsoft новини Юридически документи показват, че Microsoft възнамерява да създаде ново дъщерно дружество – компания на име Vault, за да завърши сделката за придобиване на ZeniMax Media. Не е ясно дали ZeniMax ще си смени името след приключване на сделката.

Понастоящем Европейският съюз трябва да реши дали да одобри придобиването на стойност 7,5 милиарда долара, което бе оповестено още през септември 2020 г., припомня IGN. Документите, които се виждат на правния уебсайт на Европейския съюз EUR-Lex, се отнасят до логистиката на придобиването, като се споменава „сливане, съгласно което новосъздаденото дъщерно дружество на Microsoft (Vault) ще бъде обединено със и в ZeniMax”.

Публикувано 12 Фев, 2021 - 08:50 Още... 'Microsoft създава нова фирма Vault, за да придобие ZeniMax' (552 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft реши „вековен” спор в Word
Microsoft новини Microsoft сложи точка на голям дебат, като зае страната на всички, които вярват, че е правилно да се оставя един празен интервал след точката вместо два. Софтуерният гигант започна да актуализира текстовия редактор Word, за да подчертае два интервала след точката като грешка и да предложи корекция с един.

Наскоро Microsoft започна да тества тази промяна с настолната версия на Word, предлагайки корекция чрез функцията Editor на приложението, съобщи The Verge. Ако все още (странно защо) се застъпвате за два интервала след точката, ще можете да игнорирате предложението от Word.

Публикувано 21 Яну, 2021 - 10:28 Още... 'Microsoft реши „вековен” спор в Word' (919 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Актуализация на Windows 10 премахва Adobe Flash
Microsoft новини Незадължителна актуализация на Windows 10 отваря пътя за окончателната „смърт” на Flash, която според плановете на всички разработчици на софтуер ще настъпи през 2021 година.

Ъпдейтът под номер KB4577586 премахва Adobe Flash от Windows 10 и предотвратява повторното инсталиране на плейъра. По-конкретно, премахва се само Flash версията, включена в Windows 10, а не самостоятелните версии, които потребителите са инсталирали сами, нито Flash от Microsoft Edge или други браузъри, уточнява Engadget.

Публикувано 29 Окт, 2020 - 09:24 Още... 'Актуализация на Windows 10 премахва Adobe Flash' (974 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент
Microsoft новини Microsoft ще изпълни желанието на милиони потребители на Office пакета, като пусне нова версия, която няма да се предлага на абонаментен принцип. Очаква се това издание на Office да излезе през втората половина на 2021 г. във версии за Windows и macOS.

Когато Microsoft представи Office 2019, много потребители се опасяваха, че това може да е последната версия, налична без абонамент. Компанията обаче планира да пусне нова версия на Office, която може да се плати еднократно вместо на повтарящи се вноски.

Публикувано 25 Сеп, 2020 - 10:48 Още... 'Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент' (584 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok
Microsoft новини Microsoft потвърди в неделя, че води преговори с китайската компания ByteDance за придобиване на нейното подразделение TikTok, известно с едноименната услуга за кратки видеа, в САЩ и няколко други държави.

Американският ИТ гигант обяви в блога си готовност да продължи дискусиите относно възможността за придобиване на TikTok след разговор между изпълнителния директор Сатя Надела и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Публикувано 07 Авг, 2020 - 15:49 Още... 'Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.
Microsoft новини Акциите на Microsoft поскъпнаха с над 30% от началото на годината, в резултат на пандемията от коронавирус COVID-19, която стимулира търсенето на облачни услуги и други инструменти за работа и учене от дома. Анализаторите очакват компанията да обяви високи финансови резултати за четвъртото фискално тримесечие, което приключи в края на юни 2020 г.

Според Barron’s, средната прогноза на Уолстрийт за тримесечните приходи на Microsoft е 36,5 милиарда долара, а печалбата – 1,38 долара на акция. Анализатори очакват повишени приходи от публичните облачни услуги на Azure, офис приложенията Office 365 и видеоконферентната услуга Microsoft Teams.

Публикувано 22 Юли, 2020 - 10:17 Още... 'Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.' (1119 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft Defender вече защитава и Android
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обеща да пусне своя антивирус Defender и за мобилни устройства, работещи под Android. Сега компанията е готова с предварителна версия на защитния софтуер, която е достъпна за потребителите на Microsoft 365.

Екосистемата на Android често се сблъсква със злонамерен софтуер, фишинг приложения, троянски коне и др. Google премахва стотици или дори хиляди приложения всеки месец от официалния магазин Google Play, но много от опасните програми стигат до потребителите.

Публикувано 25 Юни, 2020 - 09:18 Още... 'Microsoft Defender вече защитава и Android' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.