Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 24 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Microsoft новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345678910111213141516172737   >

Software: Актуализация на Windows 10 премахва Adobe Flash
Microsoft новини Незадължителна актуализация на Windows 10 отваря пътя за окончателната „смърт” на Flash, която според плановете на всички разработчици на софтуер ще настъпи през 2021 година.

Ъпдейтът под номер KB4577586 премахва Adobe Flash от Windows 10 и предотвратява повторното инсталиране на плейъра. По-конкретно, премахва се само Flash версията, включена в Windows 10, а не самостоятелните версии, които потребителите са инсталирали сами, нито Flash от Microsoft Edge или други браузъри, уточнява Engadget.

Публикувано 29 Окт, 2020 - 09:24 Още... 'Актуализация на Windows 10 премахва Adobe Flash' (974 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент
Microsoft новини Microsoft ще изпълни желанието на милиони потребители на Office пакета, като пусне нова версия, която няма да се предлага на абонаментен принцип. Очаква се това издание на Office да излезе през втората половина на 2021 г. във версии за Windows и macOS.

Когато Microsoft представи Office 2019, много потребители се опасяваха, че това може да е последната версия, налична без абонамент. Компанията обаче планира да пусне нова версия на Office, която може да се плати еднократно вместо на повтарящи се вноски.

Публикувано 25 Сеп, 2020 - 10:48 Още... 'Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент' (584 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok
Microsoft новини Microsoft потвърди в неделя, че води преговори с китайската компания ByteDance за придобиване на нейното подразделение TikTok, известно с едноименната услуга за кратки видеа, в САЩ и няколко други държави.

Американският ИТ гигант обяви в блога си готовност да продължи дискусиите относно възможността за придобиване на TikTok след разговор между изпълнителния директор Сатя Надела и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Публикувано 07 Авг, 2020 - 15:49 Още... 'Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.
Microsoft новини Акциите на Microsoft поскъпнаха с над 30% от началото на годината, в резултат на пандемията от коронавирус COVID-19, която стимулира търсенето на облачни услуги и други инструменти за работа и учене от дома. Анализаторите очакват компанията да обяви високи финансови резултати за четвъртото фискално тримесечие, което приключи в края на юни 2020 г.

Според Barron’s, средната прогноза на Уолстрийт за тримесечните приходи на Microsoft е 36,5 милиарда долара, а печалбата – 1,38 долара на акция. Анализатори очакват повишени приходи от публичните облачни услуги на Azure, офис приложенията Office 365 и видеоконферентната услуга Microsoft Teams.

Публикувано 22 Юли, 2020 - 10:17 Още... 'Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.' (1119 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft Defender вече защитава и Android
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обеща да пусне своя антивирус Defender и за мобилни устройства, работещи под Android. Сега компанията е готова с предварителна версия на защитния софтуер, която е достъпна за потребителите на Microsoft 365.

Екосистемата на Android често се сблъсква със злонамерен софтуер, фишинг приложения, троянски коне и др. Google премахва стотици или дори хиляди приложения всеки месец от официалния магазин Google Play, но много от опасните програми стигат до потребителите.

Публикувано 25 Юни, 2020 - 09:18 Още... 'Microsoft Defender вече защитава и Android' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft
Microsoft новини Успехът на комуникационната платформа Microsoft Teams в условията на пандемия от коронавирус породи опасения, че софтуерната корпорация може да изостави Skype. Това обаче няма да се случи, уверяват от Microsoft.

Microsoft Teams и Skype ще продължат да съжителстват, подобно на Facebook Messenger и WhatsApp. Джеф Тепер, корпоративeн вицепрезидент на Microsoft, отговорен за Microsoft 365, Microsoft Teams, SharePoint и OneDrive, твърди в интервю за VentureBeat, че компанията няма планове да изостави Skype.

Публикувано 27 Май, 2020 - 11:06 Още... 'Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft' (666 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Microsoft ще инвестира 1 млрд. долара в Полша
Microsoft новини Microsoft възнамерява да инвестира 1 милиард долара за „ускоряване на дигиталната трансформация” на Полша. Планът предвижда изграждане на център за данни в страната, който е част от глобалния облак на компанията.

Предполага се, че центърът ще предоставя широк спектър от облачни услуги за бизнеса и държавния сектор. Microsoft вече е подписала стратегическо споразумение с местния клауд доставчик Chmura Krajowa, съобщи CDR Info.

Публикувано 06 Май, 2020 - 12:05 Още... 'Microsoft ще инвестира 1 млрд. долара в Полша' (659 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Голяма актуализация на Windows 10 излиза през май
Microsoft новини Два пъти годишно Microsoft пуска значими актуализации на Windows 10 – през пролетта и есента. Поредното голямо обновяване на платформата, с добавяне на функции, се очаква през май, според различни източници.

Подготвяната актуализация Windows 10 v2004 (20H1) е известна в момента с кодовото име Manganese. По-рано в интернет циркулираха само приблизителни дати за появата й, но сега сроковете са по-конкретни. Т.нар. „feature” ъпдейт ще започне да се разпространява през март, твърди TechPowerUp.

Публикувано 13 Апр, 2020 - 10:36 Още... 'Голяма актуализация на Windows 10 излиза през май' (921 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft Teams в помощ на дистанционното обучение
Microsoft новини Пандемията Covid-19 засегна живота на хората по целия свят. Ежедневието на милиони, включително преподаватели и учащи, беше повлияно, отбелязва Microsoft, чийто екип за образователни инициативи е отдаден да помага на учители и ученици да остават свързани и ангажирани.

Много училища продължат обучението от разстояние, заради безопасността на техните ученици и преподаватели. Платформата Microsoft Teams for Education подпомага този процес, като осигурява онлайн класна стая, така че учащите и учителите да намерят нови начини, чрез които да се фокусират върху ученето.

Публикувано 02 Апр, 2020 - 09:27 Още... 'Microsoft Teams в помощ на дистанционното обучение' (1938 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19
Microsoft новини Microsoft разработи онлайн инструмент за проследяване на разпространението на коронавируса COVID-19 в глобален мащаб. Това е интерактивна карта, вградена в търсещата машита Bing.

Картата показва броя на диагностицираните случаи, излекуваните и починалите общо и поотделно за всяка държава. Контролният панел позволява на потребителя да избере държава, след което получава и достъп до местни новини и видеоклипове.

Публикувано 17 Мар, 2020 - 10:20 Още... 'Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19' (503 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.