Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 34 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Fujitsu новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Hardware: Canon ще елиминира етапа на прототипиране
Fujitsu новини Японската компания Fujitsu обяви, че е получила поръчка от Canon за нова суперкомпютърна система. PRIMEHPC FX1000 използва технологиите на най-бързия в света суперкомпютър Fugaku с теоретична производителност 648,8 терафлопа (TFLOPS).

Суперкомпютърът ще играе ключова роля в инициативата на Canon за премахване на фазата на прототипиране при разработката на нови продукти, вкл. многофункционални устройства, принтери, камери и полупроводникови литографски съоръжения.

Публикувано 28 Сеп, 2020 - 08:55 Още... 'Canon ще елиминира етапа на прототипиране' (945 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Fujitsu ще трансформира банките с изкуствен интелект
Fujitsu новини Fujitsu обяви партньорство с технологичната компания Personetics, която предлага на банките по цял свят решения, базирани на изкуствен интелект. В рамките на партньорството двете компании ще работят за трансформиране на финансовия сектор.

Платформата на Personetics комбинира технологии за автоматизиран диалог на естествен език, консултантски услуги в конкретна област, базирани на машинно обучение, както и задълбочени познания за финансовия сектор и банковите услуги за физически лица.

Публикувано 30 Окт, 2019 - 10:27 Още... 'Fujitsu ще трансформира банките с изкуствен интелект' (677 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Fujitsu ще ползва технология на Онтотекст
Fujitsu новини Офисът на Fujitsu Technology Solutions в Мадрид закупи лицензи на клъстерната конфигурация GraphDB Enterprise, разработка на българската софтуерна компания Онтотекст.

Партньорството между Онтотекст и Fujitsu – седмия по големина доставчик на ИТ услуги в света и номер едно в Япония – датира от миналата година. Още три други доставчици на ИТ услуги от Топ 10 използват технологията на българската фирма като част от своите платформи с изкуствен интелект – InfoSys, Atos Origin и NTT Data.

Публикувано 27 Ное, 2018 - 11:12 Още... 'Fujitsu ще ползва технология на Онтотекст' (662 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Fujitsu повдигна завесата пред най-мощния суперкомютър
Fujitsu новини Fujitsu разкри част от спецификациите на нов суперкомпютър, с който японската компания ще се бори за лидерство с конкурентите от САЩ и Китай, окупирали в момента върха на класацията Топ 500.

Post-K, разработван съвместно с Института по физико-химични изследвания RIKEN, превъзхожда 100 пъти своя предшественик и 10 пъти най-производителния в момента суперкомпютър IBM Summit, според предварителните информации.

Публикувано 24 Авг, 2018 - 17:10 Още... 'Fujitsu повдигна завесата пред най-мощния суперкомютър' (803 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Изкуствен интелект на Fujitsu за по-сигурно банкиране в ЕС
Fujitsu новини Технология за изкуствен интелект на Fujitsu ще бъде използвана в проект на Европейската комисия за управление на рисковете и сигурността на финансовите институции, съобщиха от компанията.

Проектът FinSec е част от „Хоризонт 2020“ на Европейската комисия и цели да подобри възможностите на финансовите институции в Европа за предвиждане и защита срещу сложни атаки в сигурността и да им позволи да отговорят на по-строгите регулации за сигурност.

Software: Fujitsu обнови партньорска си програма
Fujitsu новини Технологичният гигант Fujitsu обнови партньорската си програма SELECT Partner Program, която е разработена така, че да насърчи партньорите на компанията в процеса на дигитална трансформация на техните клиенти.

SELECT Partner Program 2018 е структурирана около три основни стълба – опростеност, иновации и засилена ангажираност, формирани след директната обратна връзка от текущите партньори, съобщиха от Fujitsu.

Публикувано 12 Апр, 2018 - 15:58 Още... 'Fujitsu обнови партньорска си програма' (985 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Fujitsu Arrows M04 може да се мие със сапун
Fujitsu новини Японската компания Fujitsu пуска нов смартфон с висока степен на защита от всевъзможни въздействия, които са пагубни за други електронни устройства. Моделът Arrows M04 издържа дори измиване с вода и сапун.

Fujitsu Arrows M04 е сертифициран по стандарта IP65/68, както и по военния MIL-STD-810G, което означава, че е устойчив на екстремни температури и падане от височина до 1,5 метра, като издържа и на потапяне под вода на същата дълбочина в продължение на половин час.

Публикувано 12 Юли, 2017 - 11:05 Още... 'Fujitsu Arrows M04 може да се мие със сапун' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Fujitsu отговаря на нуждите на бизнес потребителите с три нови мощни хибридни таблета
Fujitsu новини Fujitsu анонсира появата на три нови хибридни устройства, които осигуряват качествено ново ниво на гъвкавост и мобилност на деловите потребители благодарение на олекотения си дизайн и мощните изчислителни способности.

Вдъхновени от девиза "По всяко време и навсякъде", в лицето на трите модела инженерите на компанията са създали продукти, които на практика елиминират трудната дилема "компютър или таблет".

Hardware: Япония възнамерява да изпревари Китай, създавайки най-бързия суперкомпютър в света
Fujitsu новини Япония обяви плановете си да създаде най-бързия суперкомпютър в света, с цел да помогне на някои индустрии в страната да извършват проучвания от жизненоважно значение за растежа и експанзията им.

Министерството на икономиката, търговията и индустрията на Япония обяви, че този суперкомпютър ще струва около 173 милиона щатски долара. Запознати със ситуацията източници твърдят, че той ще бъде в състояние да изпълнява 130 квадрилиона изчисления в секунда. Проектът е насрочен да стартира през 2017г.

Hardware: Fujitsu и Lenovo обявиха глобално РС партньорство
Fujitsu новини Две от водещите технологични компании в света, Fujitsu и Lenovo, обявиха, че започват стратегическо глобално партньорство в областта на персоналните компютри. Новината не е изненада, предвид изтеклите по-рано информации за преговори между ИТ гигантите.

В частност, Fujitsu Limited (Fujitsu), Fujitsu Client Computing Limited (FCCL) и Lenovo Group Limited (Lenovo) ще си сътрудничат в изследванията, разработката, проектирането и производството на РС за глобалния пазар. Все още се уточняват детайли по споразумението.

Публикувано 28 Окт, 2016 - 12:06 Още... 'Fujitsu и Lenovo обявиха глобално РС партньорство' (790 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.