Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 29 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Adobe новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Software: Adobe обнови Photoshop за 30-годишния юбилей
Adobe новини Първата версия на Adobe Photoshop излезе преди 30 години – на 19 февруари 1990 г., за компютри Apple Macintosh. През последните три десетилетия той стана неразделна част от живота на професионалистите в графиката, а и не само на тях.

Дори хората, които никога не са използвали Photoshop, знаят това име, тъй като то отдавна се е превърнало в нарицателно. Графичният редактор на Adobe е най-популярният графичен в света. По повод 30-годишния юбилей на Photoshop разработчикът пусна няколко полезни актуализации на софтуера.

Публикувано 20 Фев, 2020 - 11:22 Още... 'Adobe обнови Photoshop за 30-годишния юбилей' (529 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe разработват илюстратор за iPad, който да бъде пуснат през 2020
Adobe новини Дългоочакваният Photoshop за iPad е достъпен за изтегляне днес и с цел да се запази инерция Adobe обявяват разработването на илюстратор за iPad, който да бъде пуснат до края на 2020.

Програмата с векторни графики е оптимизирана за таблет и включва основните за илюстратора инструменти като пътеки и типография, в допълнение към някои нови инструменти, разработени специално за touch experience-а.

Software: Adobe спря услугите си във Венецуела
Adobe новини Американският разработчик на софтуер Adobe деактивира всички потребителски акаунти във Венецуела, поради санкциите, наложени от правителството на САЩ срещу латиноамериканската държава.

Компанията съобщи за решението си на своя официален уеб сайт, както и в Twitter. Всички потребители във Венецуела, засегнати от новите ограничения, скоро ще получат известие по имейл за блокиране на акаунтите им.

Публикувано 10 Окт, 2019 - 10:52 Още... 'Adobe спря услугите си във Венецуела' (565 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Пълноценен Photoshop за iPad излиза през 2019 г.
Adobe новини Професионалният софтуер за обработка на изображения Photoshop на Adobe ще излезе в пълния си блясък за епълските таблети iPad през следващата, 2019 година, съобщи Блумбърг.

И в момента потребителите на iPad имат на разположение мобилно приложение Photoshop, но то е с ограничени възможности, като предлага само базовите функции на пакета. За много потребители това е достатъчно, но професионалистите се нуждаят от пълноценен Photoshop, наличен сега само за настолни компютри.

Публикувано 14 Юли, 2018 - 12:20 Още... 'Пълноценен Photoshop за iPad излиза през 2019 г.' (624 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe пусна кросплатформен видеоредактор Rush
Adobe новини Adobe въвежда на пазара нов продукт – кросплатформения видеоредактор Rush, създаден за творчески настроени потребители, които постоянно променят мястото си и искат оперативно да коригират своите проекти.

Rush работи на компютри под управление на macOS и Windows, както и на таблети с Android и iOS. Видеоредакторът се явява облачно приложение и може да се ползва при наличие на интернет връзка.

Публикувано 20 Юни, 2018 - 12:11 Още... 'Adobe пусна кросплатформен видеоредактор Rush' (581 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe купува платформата за е-магазини Magento
Adobe новини Софтуерният гигант Adobe съобщи, че придобива компанията Magento и едноименната платформа за управление на е-магазини в сделка на стойност 1,68 млрд. долара.

Magento се явява една от най-популярните отворени системи за организация на електронна търговия. На нейна база функционират над 100 хиляди интернет магазина.

Публикувано 23 Май, 2018 - 10:53 Още... 'Adobe купува платформата за е-магазини Magento' (684 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Само 8% от уеб потребителите се натъкват на Flash
Adobe новини Все по-малко потребители се натъкват на Flash съдържание в уеб, сочи статистика за аудиторията на най-популярния браузър – Chrome, публикувана от BleepingComputer.com.

От няколко години интернет е в процес на преход от технологията Flash на Adobe към по-съвременната разработка HTML5. Сред най-големите агитатори на тази трансформация са Google и Apple, благодарение на които HTML5 постигна изключителни резултати за кратко време.

Публикувано 03 Мар, 2018 - 11:26 Още... 'Само 8% от уеб потребителите се натъкват на Flash' (505 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe Sensei прави селфито по-привлекателно
Adobe новини Нов софтуер с изкуствен интелект на Adobe позволява на потребителите лесно да създават привлекателни селфи снимки със своите смартфони, както се вижда от видеоклип, публикуван в YouTube от Adobe Research.

Adobe Sensei съчетава възможности на изкуствен интелект и технологии за машинно обучение, способни да обработват съдържание и големи масиви от данни. От видеото се вижда как посредствено селфи може да се превърне в привлекателен портрет, като се подобряват не само чертите на лицето и кожата, но и ракурсът и стилът на снимката.

Публикувано 11 Апр, 2017 - 08:43 Още... 'Adobe Sensei прави селфито по-привлекателно' (559 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Adobe расте уверено от облачен бизнес
Adobe новини Софтуерната компания Adobe отчете по-високи от очакваните приходи за първото тримесечие на финансовата 2017 г., благодарение на облачния си бизнес.

Вече три години поред Adobe бележи ръст на приходите. През последното тримесечие, приключило на 3 март, постъпленията на компанията са достигнали $1,68 млрд., в сравнение с $1,38 млрд. за същия период на предходната година. Анализаторите очакваха приходи в размер на $1,65 млрд. за тримесечието, отбелязва Ройтерс.

Публикувано 20 Мар, 2017 - 09:47 Още... 'Adobe расте уверено от облачен бизнес' (719 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe пенсионира Flash Professional
Adobe новини Adobe прекратява пускането на нови версии на своя софтуер за създаване на флаш съдържание Flash Professional под същото име, съобщи компанията в блога си. В началото на следващата година разработчикът ще въведе на пазара Animate CC с акцент върху HTML5.

В момента една трета от цялото съдържание, създадено с помощта на Flash Professional, се преобразува във формат HTML5, по данни на Adobe. Новият софтуер Animate CC е ориентиран към работа именно с HTML5, като позволява съхранение на дизайнерските проекти практически във всеки съществуващ формат, вкл. SVG.

Публикувано 02 Дек, 2015 - 16:16 Още... 'Adobe пенсионира Flash Professional' (676 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.