Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 60 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Panda новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12345   >

Software: Panda Dome Essential – спасява от вируси и хакери
Panda новини Софтуерът Panda Dome Essential е решение за защита от вируси, спайуер и хакери, което се базира на ресурси от общността на потребителите.

Panda Dome Essential, известен по-рано като Panda Antivirus Pro, предлага базова защита срещу заплахи от рода на вируси, троянци, червеи, фишинг, руткитове и хакерски атаки. В допълнение, програмата следи имейлите и прикачените към тях файлове, както и файловете, изпращани с месинджъри, наред с уеб сайтовете.

Пакетът включва анивирусен модул, скенер, защитна стена, монитор на процеси, модул за контрол на приложенията и други инструменти за защита, всеки от които е представен в отделен файл.

Публикувано 31 Мар, 2018 - 11:44 Още... 'Panda Dome Essential – спасява от вируси и хакери' (1020 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Sality.AO - вирус, съчетаващ в едно стари забравени в миналото и нови съвременни техники.
Panda новини Sality.AO използва техники, които не са срещани от години, като EPO (Entry Point Obscuring) или Cavity. При тях заразяването се постига чрез модификация на оригиналния файл, което допълнително затруднява откриването на вируса. Характерно за техниката EPO e, че заразяването не започва веднага, вирусът се опитва да скрие своята входна точка като изчаква изпълнението на част от легитимния файл и чак тогава влиза в действие.

Software: Panda Internet Security 2009 14.00 Final
Panda новини Проверява за вируси всички файлове, boot сектора, файловете съдържащи се в различни архиви както и RAM паметта. Може да сканира при първоначално зареждане на системата, при поискване от потребителя, както може да се задава и график за автоматично сканиране. Проверява за вируси и входящата поща от MS-Outlook, MS-Exchange и MS-Outlook Express, както и предотвратява заразяването на PC-то ви от Интернет.

Лиценз: Платен (Shareware)

Публикувано 29 Авг, 2008 - 19:49 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Titanium AntiVirus 2007 2.00.03
Panda новини Проверява за вируси всички файлове, boot сектора, файловете съдържащи се в различни архиви както и RAM паметта. Може да сканира при първоначално зареждане на системата, при поискване от потребителя, както може да се задава и график за автоматично сканиране. Проверява за вируси и входящата поща от MS-Outlook, MS-Exchange и MS-Outlook Express, както и предотвратява заразяването на PC-то ви от Интернет.

Публикувано 19 Ное, 2006 - 21:24 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Откриха нов троянец за PDA-устройства
Panda новини Компанията за компютърна сигурност Panda Software предупреди в публичното пространство за появата на троянския кон CXOver.A.

Той е 61,440 байта и бива използван като proof-of-concept с цел да анализира възможностите за развитието на зловреден код, които се разпространява между компютри и PDA устройства. CXOver.A се разпространява чрез ActiveSync връзките между компютри с инсталиран ".NET framework" и мобилните устройства, като PDA-та. The ActiveSync е връзка, която позволява данни да бъдат синхронизирани между мобилни устройства, такива като PDA или Smartphones и компютри с инсталиран Windows. Троянецът се разпознава много трудно, тъй като не показва никакви съобщения или предупреждения, когато е достигнал до компютъра. От Panda препоръчват пълно сканиране на компютъра и проверка на обновяването на вирусните дефиниции.

Публикувано 23 Мар, 2006 - 19:39 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda пуска антивирус за Linux
Panda новини През изминалата седмица Panda представи бета версия на DesktopSecure за Linux. От компанията обясняват решението с факта, че Linux става все по-популярен както сред домашните потребители, така и сред корпоративните клиенти. DesktopSecure е предназначен и за двете категории потребители, предоставяйки антивирусна защита, управлявана през удобен графичен интерфейс. Продуктът включва и защитна стена, която да предпазва мрежата от червеи. Окончателната версия ще е безплатна за домашни потребители и ще е съвместима с всички Linux дистрибуции. За най-разпространените дистрибуции като Red Hat, SuSE, Debian и Fedora ще се предлага допълнителна поддръжка.

Публикувано 02 Мар, 2006 - 00:05 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software проактивно засече появата на червея Mytob.MU
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на червея Mytob.MU. Това е червей с с backdoor характеристики, който се свързва с IRC сървър и получава контролни команди, което позволява заразения компютър да бъде отдалечено администриран.

Този червеи спира процесите, които принадлежат към някои средства за сигурност, като антивирусни програми и защитни стени. От друга страна, някои от тях принадлежат на друг злонамерен код.Mytob.MU, забранява достъпа до определени уеб страници, принадлежащи на антивирусни компании.При компютри с инсталиран Windows XP, Mytob.MU спира Internet Connection Firewall (ICF) и Internet Connection Sharing (ICS).Mytob.MU се разпространява чрез email, в съобщение с променливи характеристики, което съдържа прикачен файл със ZIP разширение.Mytob.MU е написан на Visual C++ v5. Размерът му е 53,248 байта и е компресиран с PESpin.В допълнение, определени стрингове в кода на Mytob.MU са криптирани с алгоритъм ROT13, за да може да се види, когато изпълнимия файл се анализира.

Публикувано 27 Яну, 2006 - 04:53 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software предупреждава за появата на Mytob.MМ
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на червея Mytob.MM. Това е червей с с backdoor характеристики, който се свързва с IRC сървър и получава контролни команди. Това може да позволи заразения компютър да бъде отдалечено администриран.

Този червеи спира процесите, които принадлежат към някои средства за сигурност, като антивирусни програми и защитни стени. От друга страна, някои от тях принадлежат на друг злонамерен код.

Публикувано 18 Яну, 2006 - 03:04 Още... 'Panda Software предупреждава за появата на Mytob.MМ' (486 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software предупреждава за появата на Dasher.B
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на червея Dasher.B.Той инсталира само-разархивиращ се RAR файлon на заразения компютър. Tози файл съържа и инсталира други файлове, някои от които принадлежат на вреден код, като Exploit/MS05-051.A и Hacktool/TCPPortScan.B.

Dasher.B опитва да използва уязвимостите, споменати в Microsoft bulletin MS05-051. Ако успее, позволява на хакери да получат отдалечен контрол върху заразения компютър, като придобиват същите привилегии като включен в системата потребител.

Публикувано 21 Дек, 2005 - 21:45 Още... 'Panda Software предупреждава за появата на Dasher.B' (479 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software предупреждава за появата на WmaDownlder.B
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на троянския кон WmaDownlder.B. Той изтегля и инсталира адуер-ът ISTbar на заразения компютър.

WmaDownlder.B използва технологията вградена в Windows Media Player на Мicrosoft, наречена Windows Media Digital Rights Management (DRM). Тази технология се е развила, за да защити мултимедиино съдържание, защитено с авторски права.

Публикувано 15 Дек, 2005 - 15:48 Още... 'Panda Software предупреждава за появата на WmaDownlder.B' (437 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.