Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 44 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Telenor новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Hardware: Теленор пуска отново лаптопи в магазините си
Telenor новини Теленор отново започва да предлага в своите магазини лаптопи на лизинг или с плащане в брой. Първите модели в каталога на телеком оператора са от китайските производители Huawei и Lenovo.

При покупка на Huawei MateBook D15 и Lenovo V15 с план от оператора клиентите получават и MiFi устройство или 4G USB модем, както и възможност за покупка на аксесоари с 30% отстъпка.

Публикувано 09 Сеп, 2020 - 10:10 Още... 'Теленор пуска отново лаптопи в магазините си' (741 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама
Telenor новини Приложение SmartAd дава възможност на абонатите на Теленор да получат безплатно допълнителни мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост срещу разглеждане на рекламно съдържание, съобщиха от компанията.

Приложението SmartAd е достъпно за устройства, работещи с операционна система Android, и може да бъде използвано от всички частни и бизнес клиенти на оператора. То се сваля безплатно от секция „Услуги” в приложението MyTelenor или от Google Play.

Публикувано 20 Май, 2020 - 08:43 Още... 'Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама' (598 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Теленор добави безплатни разговори и мобилен интернет
Telenor новини Теленор обяви безплатни допълнителни минути за разговори и мобилен трафик за данни, във връзка със ситуацията в страната и обявените мерки за борба с коронавируса.

В продължение на 1 месец – от 18 март до 18 април 2020 г. операторът ще предостави на клиентите си пакети за допълнителни минути и мобилен интернет, както и достъп до дигитални услуги безплатно.

GSM: Теленор предупреди за опити за измама
Telenor новини Теленор предупреди за зачестили опити за измами чрез придобиване на нерегламентиран достъп до профили на потребители на оператора в приложението MyTelenor.

Измамниците използват различни претексти, за да излъжат клиенти на телекома да им предоставят еднократни ПИН или парола за достъп до приложението MyTelenor, алармираха от компанията.

Публикувано 23 Авг, 2019 - 11:24 Още... 'Теленор предупреди за опити за измама' (664 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Теленор ще тества 5G още тази година
Telenor новини Заявление за временно ползване на спектър за тест на 5G технологията е подал операторът Теленор в Комисията за регулиране на съобщенията, съобщи на среща с медии Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на телекома.

Компанията планира да направи тест на новата технология след разрешение от Регулатора и да демонстрира приложението ѝ в различни области от реалния живот, стана ясно на срещата.

Публикувано 31 Май, 2019 - 19:22 Още... 'Теленор ще тества 5G още тази година' (852 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Теленор с 5,4% ръст на приходите за първото тримесечие
Telenor новини Теленор България запазва тенденцията за ръст на приходите и печалбата (преди данъци, лихви и амортизации – EBITDA) през първото тримесечие на годината, според разпространения днес финансов отчет на компанията.

Общите приходи за тримесечието достигат 179 милиона лева, отбелязвайки ръст от 5,4% спрямо същия период на 2018 г., основно поради по-високия среден приход от потребител (ARPU). През разглеждания период той се е повишил с 8,4%, в сравнение с първото тримесечие на 2018 г., и достига 15,0 лева.

Internet: Теленор предлага услугата за онлайн пазаруване Купи онлайн
Telenor новини Услугата Купи онлайн позволява на клиентите на оператора да подновят своя договор, както и да закупят мобилно устройство или да го получат на лизинг към договора си. В зависимост от предпочитанията на клиента, доставката може да бъде както до посочен от клиента адрес, така и до най-удобния за него магазин на Теленор.

Доставката е напълно безплатна на територията на цялата страна. Условията по избрания нов абонаментен план са активни в момента на получаване на доставката. В случаите, в които не се изисква предплащане, клиентите избрали доставка с куриер, имат възможност да изберат и как да заплатят за направената поръчка – онлайн с банкова карта или в брой при получаване на доставката.

GSM: Теленор обяви ръст на приходите и печалбата
Telenor новини И през третото тримесечие на годината Теленор България запазва тенденцията за ръст на приходите и печалбата преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA), която се наблюдава от началото на 2018 г.

Общите приходи на телекома за периода юли-септември възлизат на 187 милиона лева, най-вече заради ръста в средния приход на потребител (ARPU), който достига 15,30 лв. за тримесечието. В допълнение, приходите от продажби на устройства също допринасят за увеличение на общите приходи, поради фокуса на потребителите върху смарт-устройства от висок клас.

Публикувано 09 Ное, 2018 - 09:06 Още... 'Теленор обяви ръст на приходите и печалбата' (801 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Xiaomi Mi 8 вече е в магазините на Теленор
Telenor новини Теленор стартира предлагането на смартфонa Xiaomi Mi 8 в своите търговски обекти, както и в магазините на официалните си партньори.

Xiaomi Mi 8 е с 6.21-инчов безрамков AMOLED дисплей с резолюция 2248x1080 пиксела и съотношение на страните 18,7:9. Основната камера има два 12MP сензора, като единият е с телефото обектив, който осигурява двоен оптичен зуум. Камерата има dual pixel автофокус и оптична стабилизация. Селфи камерата е с 20MP сензор и има режими за снимки с боке ефект и разкрасяване.

Публикувано 13 Окт, 2018 - 12:41 Още... 'Xiaomi Mi 8 вече е в магазините на Теленор' (628 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Теленор предлага 4G таблети Prestigio за 1 лев с абонаментен план Интернет
Telenor новини Теленор предлага 4G таблетите Prestigio Grace 3157 (7) и Prestigio Wize 3418 на промоционална цена от 1 лев с двугодишен абонамент за план Интернет при плащане в брой за устройството.

Prestigio Grace 3157 (7) е на цена 1 лев с план Интернет 15,99, който включва 5 000 MB мобилен интернет, 2 800 MB в роуминг в зона ЕС и 50 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture за 15,99 на месец. Таблетът има 7-инчов HD екран, 64-битов четириядрен процесор и 8GB памет.

    12   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.