Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 18 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Siemens новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Hardware: Siеmens доставя метровлакове на Лондон за над 1,5 млрд. евро
Siemens новини Siemens Mobility получи голяма поръчка в Обединеното кралство от London Underground (LUL), дъщерно дружество на компанията Transport for London (TfL), която отговаря за градската железница в столицата на Великобритания.

Съгласно договора, Siemens Mobility ще проектира и произведе 94 влака от ново поколение за лондонското метро (Tube) на стойност около 1,5 млрд. паунда (1,54 млрд. евро), които да заменят досегашните мотриси от 70-те години. Влаковете ще обслужват линията „Пикадили“ (Piccadilly), като доставката им ще започне през 2023-та година.

Nokia и Siemens търсят купувач за Nokia Siemens Networks
Siemens новини Мобилните потребители може да свързват името на Nokia с мобилни телефони, но компанията все пак притежава част от Nokia Siemens Networks, която разработва инфраструктурно оборудване, инвестира в някои интересни телекомуникационни технологии и като цяло участва в създаването на стандартите за бъдещите мрежи. Компанията обаче трудно се конкурира с китайските производители, които имат предимството на евтината работна ръка, и в крайна сметка Nokia Siemens Networks не реализира печалба, която да заслужава внимание. Ericsson пък от своя страна има доста богато портфолио, с което също е сериозна конкуренция на финландско-немския джойнт венчър.

Публикувано 18 Юни, 2011 - 10:18 Още... 'Nokia и Siemens търсят купувач за Nokia Siemens Networks' (637 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: ''Дървени'' телефони Siemens
Siemens новини Модата на металите и камъните в плеъри и мобилни телефони е в разгара си. В последно време все по-често започна да се обръща внимание и на устройствата направени от ''дърво''. Преди броени дни компания Mobiado пусна ''дървен'' модел на луксозния си мобилен телефон Professional EM с цена от 2000 долара!

В Siemens тепърва започва показването на подобни устройства. Моделът SK65 е преобразен под названието Limited Edition SK65 Burlwood. Цената на GSM-апарата все още не е обявена, но едва ли ще бъде по-малка от тази на Professional EM.

Публикувано 09 Юли, 2005 - 03:41 Още... '''Дървени'' телефони Siemens' (71 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Чао и на Siemens
Siemens новини Тайванската компания BenQ погълна раздела на Siemens за производство на мобилни телефони, които наброява повече от 6000 души. BenQ също произвежда мобилни телефони, но в момента е по-известна със своите цифрови апарати, скенери и LCD монитори. Търговската марка Siemens ще може да бъде използвана следващите 5 години. Всички подробности може да разберете от тази страница.

Публикувано 08 Юни, 2005 - 18:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.