Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 38 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Micron Technology

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Hardware: Излиза карта памет 1TB за видеонаблюдение
Micron Technology Micron Technology пуска на пазара карта памет i300 microSDXC с капацитет 1 TB. Според производителя, този сменяем носител е предназначен за използване в системи за видеонаблюдение и други индустриални приложения.

Новата карта използва 96-слойна 3D NAND QLC флаш памет, собствено производство на Micron. Картите Micron i300 microSDXC UHS-I са налични и в по-малки обеми от 128 GB.

Публикувано 15 Ное, 2019 - 10:12 Още... 'Излиза карта памет 1TB за видеонаблюдение' (548 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: DRAM паметта ще продължи да поскъпва
Micron Technology Цената на оперативната памет ще продължи да се покачва. След като през третото тримесечие DRAM чиповете поскъпнаха с 5%, в последната четвърт на годината повишението ще бъде с 10-15%, пише Dgitimes.com, позовавайки се на експерти от DRAMeXchange.

В периода юли-септември Samsung е продал памети за 3,78 млрд. долара, заемайки 58,3% от пазара, в сравнение с 61,5% в предходното тримесечие, сочи анализът на DRAM сегмента.

Публикувано 24 Ное, 2017 - 11:36 Още... 'DRAM паметта ще продължи да поскъпва' (640 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.