Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 55 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: ИТ новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123456789101112131415   >

Games: Очаквайте новата Need for Speed: Payback
ИТ новини ЕА пусна първия трейлър за соловата кампания на предстоящия рейсър Need for Speed: Payback.

Сюжетът ни пренася във Форчън вали, където ще влезете последователно в ролята на цели трима герои: Тейлър, който е професионален състезател; Мак, който е шоумен зад волана; и Джес, чиято специалност е бързото бягство след успешния удар.

Публикувано 16 Окт, 2017 - 09:30 Още... 'Очаквайте новата Need for Speed: Payback' (316 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Следващата игра на Rovio се казва Amazing Alex
ИТ новини Всички свързваме името на финландската компания Rovio с хитовата игра Angry Birds, която е изключително популярна и достъпна за основните мобилни платформи, но освен това може да се играе и в популярните социални мрежи, и като самостоятелно компютърно приложение. Колкото и да е популярна играта обаче, "възрастта" й вече си казва думата и дори пренасянето на действието в космоса не е достатъчно, за да ни накара да се ентусиазираме отново. Компанията явно е наясно с това и е готова да ни изненада с нещо ново.

Публикувано 13 Май, 2012 - 12:23 Още... 'Следващата игра на Rovio се казва Amazing Alex' (488 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Gran Turismo 5 ще бъде в ръцете ви още преди Коледа
ИТ новини Лондон, 12 ноември 2010 г. - Sony Computer Entertainment днес потвърди, че на 24-ти ноември, Сряда, стартират продажбите на Gran Turismo®5 в цяла Европа, включително и в България.

Според Казунори Ямаучи, президент на Polyphony Digital Inc "Gran Turismo 5 е един много амбициозен проект, с предизвикателства и усложнения, които я правят нашата версия на космическата програма Аполо! Когато през 1997 създадохме първата Gran Turismo, ние искахме да направим нещо съвършенно ново в този жанр. С GT5 и технологичния скок към PlayStation3, целта ни беше да предизвикаме още една революция, която не само ще удовлетворява нашите собствени високи очаквания, но ще изпълни и дори надскочи очакванията на феновете. В основата на всичките ни усилия бе удовлетворяването на изискванията на нашите лоялни последователи. Ето защо ни беше толкова трудно да вземем решение да отложим пускането на играта на пазара – решение, което не се взема с лека ръка. Мога само да се извиня на всички, които чакаха толкова дълго време. Искрено се надявам, че когато опитате огромните възможности за шофиране, които Gran Turismo 5 предлага, няма да останете разочаровани. "

Публикувано 16 Ное, 2010 - 10:06 Още... 'Gran Turismo 5 ще бъде в ръцете ви още преди Коледа' (553 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: До 5 Gbps скорост на трансфер на данни с нов USB 3.0 хъб
ИТ новини USB хъбовете, които ви представяме, най-често са предназначение за стандарт 2.0. С навлизането на все повече представители на 3.0 портовете и съвместимите с тях устройства в света на компютърните конфигурации обаче се увеличават и хъбовете за тях. Днес ви показваме STLab USB 3.0 4-Port Hub, който за разлика от този модел, се придържа към класическата правоъгълна форма. Той ви осигурява четири свръхбързи порта за любимите ви джаджи. Разбира се, ако все още не притежавате нещо, което да свържете към него, можете да го използвате и с по-старите 2.0 и 1.1 стандарти. Така обаче ще забравите за максималната скорост на трансфер от 5 Gbps.

Публикувано 26 Авг, 2010 - 11:59 Още... 'До 5 Gbps скорост на трансфер на данни с нов USB 3.0 хъб' (73 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Първи SMS троянски кон за мобилни телефони с Android
ИТ новини Специалисти от Kaspersky Lab предупреждават, че се е появил първият троянски кон, който се предава чрез SMS на телефони, работещи под операционната система Android. "Заразната" програма носи името Trojan-SMS.AndroidOS.FakePlayer.a. Тя се маскира като обикновен медиаплейър и след проникване в системата започва да изпраща тайно съобщения от ваше име. SMS-ите са насочени към платени номера, от което печелят именно авторите на вируса. Резултатът за собствениците на мобилни телефони е огромни сметки.

От Kaspersky Lab препоръчват всички потребители да бъдат внимателни при инсталирането на програми и да не свалят неизвестни приложения от съмнителни сайтове.

Публикувано 12 Авг, 2010 - 15:28 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Обама с право да “изхвърля” от интернет
ИТ новини Известно е, че американският президент Барак Обама обръща специално внимание на Мрежата и влиянието й върху живота на хората. В предизборната си кампания той заложи на присъствието си в интернет и според анализатори това бе един от ходовете, които му донесоха успех, тъй като по този начин успя да спечели симпатията на младите, пише Saga Technology.

Публикувано 22 Сеп, 2009 - 16:42 Още... 'Обама с право да “изхвърля” от интернет' (2655 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: MyDefrag предлага бързо дефрагментиране
ИТ новини Програмата MyDefrag, наследник на известната по-рано JkDefrag, се сдоби с нова версия.

Безплатният дефрагментиращ инструмент е предназначен за работа с операционни системи Windows 2000/2003/XP/Vista (32/64-битови).

Програмата се отличава с простота на използване - не изисква никакви настройки, работи бързо и стабилно.

Публикувано 04 Авг, 2009 - 21:59 Още... 'MyDefrag предлага бързо дефрагментиране' (320 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Задава ли се нова игра с Michael Jackson
ИТ новини Според немския сайт 9Lives “MJJ Productions” работят над нова игра с участието на Michael Jackson. Тя щяла да бъде част от голямото завръщане на Краля на попа и ще излезе за “Nintendo Wii, PlayStation 2 и PlayStation 3″ през тази Коледа. Все още не се знае дали е истина или не, но се надяваме съвсем скоро да има светлина по темата.

Публикувано 26 Юни, 2009 - 22:09 Още... 'Задава ли се нова игра с Michael Jackson' (391 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Ubisoft празнува 25-тата годишнина на Teenage Mutant Ninja Tutrles с нова игра
ИТ новини Ubisoft обяве предстоящото пускане на пазара на изцяло новата, оригинална видео игра, Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) - първата, която не е обвързана с филма TMNT, телевизионното шоу или комикса - и представлява екшън заглавие с възможност за едновременна игра на четирима човека. Играта се разботва от Game Arts, известни с работата си върху популярното заглавие Super Smash Bros. Brawl за Wii. По план играта трябва да излезе през есента на 2009 и ще бъде ключов момент в "Shell-ebration" - празненството, което ще продължи през цялата година по случай 25-тата годишнина на Teenage Mutant Ninja Turtles. В допълнение към видео играта на пазара ще бъдат пуснати и нови и вълнуващи продукти за феновете на TMNT в САЩ и по целия свят.

Internet: Нов сайт показва трафика в София
ИТ новини Стартира новият информационен сайт sofiatraffic.info с амбицията да се утвърди като обща информационна система на шофьорите в столицата.

“Трафикът в центъра на София е все по-интензивен и днес се е превърнал в основен проблем. Различните решения за известяване в други страни (ТА системи, RDS, информационни табла) по някаква причина не се оказват подходящи за нас”, коментира Цветан Цветанов от sofiatraffic.info.

Публикувано 08 Яну, 2009 - 20:42 Още... 'Нов сайт показва трафика в София' (1043 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.