Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 46 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Hardware

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797107117127137147157   >

Hardware: Canyon пусна два смарт часовника за първолаците
Hesup новини Два нови модела детски смарт часовници на Canyon ще осигурят на родителите постоянна връзка с първолаците и безопасност на най-малките ученици. Умните устройства Tony KW-31 и Sandy KW-34 вече са достъпни в търговската мрежа у нас.

Детски телефон във формата на часовник – това е Tony KW-31, предназначен за връзка с детето по време на училище и извънкласни дейности. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за правилното му функциониране не се изисква връзка със смартфон, а освен това включва седем образователни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър.

Публикувано 16 Сеп, 2021 - 09:09 Още... 'Canyon пусна два смарт часовника за първолаците' (924 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Intel ще вложи €80 милиарда в европейски завод
Intel новини Главният изпълнителен директор на Intel Пат Гелсингър разкри плановете на чипмейкъра да похарчи 80 милиарда евро за изграждане на нови производствени мощности за полупроводници в Европа за период от десет години. Това е резултат от разработената от компанията стратегия за драстично увеличаване на глобалния капацитет.

В реч по време на конференция за мобилност, фокусирана върху автомобилите, Гелсингър очерта плана на Intel за европейския проект за увеличаване на производствения капацитет, съобщи Mobile World Live. Анонсът идва след обявяване на инвестиция в размер на 20 милиарда долара, изразходвани за две съоръжения в САЩ, и последвала сделка с Qualcomm за производство на чипове за смартфони.

Публикувано 09 Сеп, 2021 - 10:47 Още... 'Intel ще вложи €80 милиарда в европейски завод' (768 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Dell печели солидно от дистанционната работа
Dell новини Последната година цялата технологична индустрия е в стрес заради дефицита на чипове, приходите в звеното за клиентски решения на Dell са нараснали с цели 27% до рекордните 14,3 милиарда долара през второто тримесечие на финансовата година. С това Dell надмина пазарните прогнози за приходите си.

Обяснението за лудия растеж е в преминаването към „хибридна работа”, отбелязва The Economic Times. Тенденцията сочи като причина за търсенето на компютри от корпоративен клас: бизнесите инвестират в осигуряване на служебни компютри за своите дистанционно работещи служители, както и в облачни услуги.

Публикувано 27 Авг, 2021 - 11:16 Още... 'Dell печели солидно от дистанционната работа' (667 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HUAWEI WATCH 3 Pro печели наградата на EISA за най-добър смарт часовник
Huawei новини Huawei Consumer Business Group получи престижна награда от Експертната асоциация за звук и визия - Expert Imaging and Sound Association (EISA), която обединява специализирани списания, уеб сайтове и журналисти, публикуващи редовни независими технологични ревюта на нови продукти. HUAWEI WATCH 3 Pro бе обявен за EISA Best Smartwatch 2021-2022.

EISA отличи премиум дизайна на HUAWEI WATCH 3 Pro с думите: “Той изглежда отлично на китката благодарение на титановото тяло около 1.43-инчовия му AMOLED дисплей, защитен от сапфирен кристал, който му придава аура на елегантност“. Асоциацията се позовава още на богатството от функции, отбелязвайки, че „Тази модерна операционна система идва с множество приложения и възможности, сред които проследяване на пулса и нивата на кислородно насищане на кръвта, тестване на стреса и разпознаване на падане, както и готови програми за над 100 спортни активности“.

Hardware: Intel прекратява проекта за AI камери RealSense
Intel новини Intel обяви, че прекратява проекта си за камери с изкуствен интелект RealSense. Компанията вече прехвърля талантите и технологиите за компютърно зрение към дейности, които „по-пряко” поддържат нейния основен бизнес – този с чипове.

Полупроводниковият гигант ще изпълни съществуващите ангажименти, но краят очевидно е на хоризонта. Изглежда, че компанията е решена да пренасочи енергията на екипите си по света към своя основен бизнес и да остави част от по-малко съществената си работа „настрана”.

Публикувано 19 Авг, 2021 - 11:37 Още... 'Intel прекратява проекта за AI камери RealSense' (609 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Нова технология на Intel подобрява овърклока
Intel новини До няколко години Intel ще усвои нова технология, която ще позволи по-лесно ускоряване на процесорите чрез овърклок (увеличаване на тактовата честота над нормалните стойности).

За новата разработка става ясно от разговор на германския ентусиаст Der8auer със специалисти на Intel. Става въпрос за технологията PowerVia, която предвижда поставяне на цялото захранващо окабеляване на процесорите на гърба на силициевата пластина.

Публикувано 09 Авг, 2021 - 11:23 Още... 'Нова технология на Intel подобрява овърклока' (639 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: AMD пусна Ryzen 5000 G и за асемблатори
AMD новини AMD започна да предлага процесорите от серията Ryzen 5000 G с вградена Radeon графика и на пазара за сглобяване на компютри, за да отговори на търсенето от страна на геймъри, ентусиасти и създатели на мултимедийно съдържание.

Базирани на Zen 3 архитектура, 7-нм производствен процес и с вградена Radeon графика, процесорите от линията Ryzen 5000 G предлагат сериозни подобрения спрямо предишното поколение APU – с възможности за над 100 FPS в игрите и бързо решаване на задачите, свързани с мултимедийно съдържание.

Публикувано 06 Авг, 2021 - 12:30 Още... 'AMD пусна Ryzen 5000 G и за асемблатори' (520 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Пазарът на лаптопи опроверга скептиците
Hesup новини Не се оправдаха опасенията на някои участници на РС пазара за спад в търсенето на лаптопи през второто тримесечие на годината. Доклад на Strategy Analytics сочи точно обратното – периодът април-юни носи ръст в продажбите на ноутбуци.

През второто тримесечие на световния пазар са доставени 65,6 милиона мобилни компютъра, което е с 15% повече спрямо същия период на миналата година, но и спад от 4% в сравнение с първото тримесечие, според данните на Strategy Analytics.

Публикувано 05 Авг, 2021 - 10:33 Още... 'Пазарът на лаптопи опроверга скептиците' (484 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Samsung пуска телевизор за гледане на открито
Samsung новини Първият телевизор от лайфстайл портфолиото на Samsung, подходящ за открити пространства, излиза на пазара в България. The Terrace е подходящ за гледане на тераси, балкони, веранди и дворни пространства.

Линията включва модели с диагонал на екрана 55, 65 и 75 инча. Дизайнът и функциите на телевизора са подходящи за различни метеорологични условия на открито.

Публикувано 02 Авг, 2021 - 10:19 Още... 'Samsung пуска телевизор за гледане на открито' (950 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Seagate подготвя евтини HDD с капацитет 20TB
Seagate новини Seagate се готви да пусне 20-терабайтови твърди дискове за масовия потребител. Моделите ще използват PMR и SMR технологии за магнитно записване, при които разходите за производство са по-ниски, в сравнение с технологията HAMR, прилагана в корпоративните устройства.

Първите достъпни HDD с капацитет 20TB ще излязат на пазара през втората половина на тази година, съобщи изпълнителният директор на Seagate Дейв Мосли в доклада си за финансовите резултати на компанията.

Публикувано 23 Юли, 2021 - 11:36 Още... 'Seagate подготвя евтини HDD с капацитет 20TB' (1164 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767778797107117127137147157   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.