Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 37 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797   >

Software: Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент
Microsoft новини Microsoft ще изпълни желанието на милиони потребители на Office пакета, като пусне нова версия, която няма да се предлага на абонаментен принцип. Очаква се това издание на Office да излезе през втората половина на 2021 г. във версии за Windows и macOS.

Когато Microsoft представи Office 2019, много потребители се опасяваха, че това може да е последната версия, налична без абонамент. Компанията обаче планира да пусне нова версия на Office, която може да се плати еднократно вместо на повтарящи се вноски.

Публикувано 25 Сеп, 2020 - 10:48 Още... 'Microsoft ще пусне нов Office пакет без абонамент' (584 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 11 Go прави евтините смартфони по-бързи
Android новини Google пусна тази седмица операционната система Android 11 Go, предназначена за т.нар. „бюджетни” устройства със сравнително ниска производителност. Компанията твърди, че новата Go платформа, която се появи заедно с Android 11, ще ускори евтините смартфони с 20%, в сравнение с текущата версия на системата.

Както Android 11, олекотената версия Go идва с нови функции, включително за повишена поверителност при работа със смартфона. Така например, потребителите ще могат да дават на приложенията еднократни разрешения за достъп до микрофона, камерата или GPS приемника.

Публикувано 14 Сеп, 2020 - 10:22 Още... 'Android 11 Go прави евтините смартфони по-бързи' (808 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Linux дистрибуция копира 100% интерфейса на Windows 10
Linux новини Разработчици от бразилската компания Linuxfx Software обновиха едноименната Linux дистрибуция, чийто интерфейс е като две капки вода с този на Windows 10. Приликата е почти 100 процента – авторите на проекта са копирали всяка икона и всеки елемент на интерфейса, който влияе върху цялостното възприятие на системата, вкл. старт менюто, лентата на задачите и файловия мениджър.

Новата обвивка се предлага като част от дистрибуцията Linuxfx 10.3, разпространявана безплатно. Към момента на публикуване тя е достъпна за изтегляне за настолни компютри и лаптопи, базирани на процесори Intel и AMD, както и за едноплаткови компютри Raspberry Pi от второ, трето и четвърто поколение.

Публикувано 15 Юли, 2020 - 10:50 Още... 'Linux дистрибуция копира 100% интерфейса на Windows 10' (667 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Cisco Webex добави опция за виртуален фон
Cisco новини В опит да бъде в крак с най-новите тенденции във функционалността на видеоконференциите, услугата Cisco Webex добави възможност за задаване на виртуални фонове по време на сесии.

Потребителите могат да приложат ефект на замаскиране на реалния фон чрез промяна на рязкостта на изображението или да изберат някое от предварително зададените фонови изображения, пояснява The Verge.

Публикувано 14 Юли, 2020 - 07:39 Още... 'Cisco Webex добави опция за виртуален фон' (629 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft Defender вече защитава и Android
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обеща да пусне своя антивирус Defender и за мобилни устройства, работещи под Android. Сега компанията е готова с предварителна версия на защитния софтуер, която е достъпна за потребителите на Microsoft 365.

Екосистемата на Android често се сблъсква със злонамерен софтуер, фишинг приложения, троянски коне и др. Google премахва стотици или дори хиляди приложения всеки месец от официалния магазин Google Play, но много от опасните програми стигат до потребителите.

Публикувано 25 Юни, 2020 - 09:18 Още... 'Microsoft Defender вече защитава и Android' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Schneider Electric пуска безплатен софтуер за електропроектиране
Hesup новини Френската компания за енергиен мениджмънт и автоматизация Schneider Electric обяви нов безплатен софтуер за електропроектиране – EcoStruxure Power Design, който ще бъде представен в България онлайн на 25 юни.

EcoStruxure Power Design е софтуер, специално предназначен за електропроектанти. Той предлага лесно изчертаване и оразмеряване на електрически уредби НН и СрН както поотделно, така и разглеждайки ги като едно цяло в рамките на проекта.

Software: Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор
Google новини Google подготвя полезно нововъведение за браузъра Chrome. Най-популярното приложение за сърфиране в уеб ще се превърне и в безплатен редактор на PDF документи, става ясно от публикация в блога на Chromium.

Разработчиците на Google предлагат опростено решение на проблем, за който имаше много отзиви от потребителите на браузъра. Става въпрос за ситуации, в които потребителите попълват полета в PDF файл, отворен с Chrome, а след това го съхраняват на своя компютър и откриват, че промените липсват.

Публикувано 05 Юни, 2020 - 09:02 Още... 'Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft
Microsoft новини Успехът на комуникационната платформа Microsoft Teams в условията на пандемия от коронавирус породи опасения, че софтуерната корпорация може да изостави Skype. Това обаче няма да се случи, уверяват от Microsoft.

Microsoft Teams и Skype ще продължат да съжителстват, подобно на Facebook Messenger и WhatsApp. Джеф Тепер, корпоративeн вицепрезидент на Microsoft, отговорен за Microsoft 365, Microsoft Teams, SharePoint и OneDrive, твърди в интервю за VentureBeat, че компанията няма планове да изостави Skype.

Публикувано 27 Май, 2020 - 11:06 Още... 'Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft' (666 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Mozilla къса окончателно с Flash през декември
Mozilla новини Adobe Systems ще прекрати окончателно поддръжката на някога популярната Flash технология в края на годината, а разработчиците на браузъри отдавна се подготвят за този исторически момент, като предприемат поетапни действия.

Mozilla наскоро обяви кога ще направи последната стъпка към премахване на Flash в своя браузър Firefox, за да гарантира сигурността. Поддръжката на технологията ще отпадне напълно с версия Firefox 84, който е планирана да излезе през декември 2020 г.

Публикувано 18 Май, 2020 - 14:07 Още... 'Mozilla къса окончателно с Flash през декември' (579 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: AMD рестартира отворената среда GPUOpen
AMD новини AMD рестартира средата за разработчици с отворени стандарти GPUOpen с напълно обновен дизайн, съобщи компанията в блога си. Освен това AMD ще пусне тази седмица няколко нови програмни средства и технологии за GPUOpen.

Първият нов продукт е разширение на AMD FidelityFX – комплект инструменти с отворен код, с които разработчиците по-лесно ще могат да добавят висококачествени пост-процесинг ефекти към игрите. Четири нови ефекта, добавени към комплекта, подобряват качеството и производителността при рендериране:

Публикувано 13 Май, 2020 - 17:10 Още... 'AMD рестартира отворената среда GPUOpen' (1145 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767778797   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.