Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 37 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797   >

Software: Microsoft Safety Scanner – открива и премахва малуер
Microsoft новини Microsoft Safety Scanner се явява инструмент за сигурност – скенер, който открива вируси, шпионски софтуер и потенциално нежелан софтуер на компютъра. С негова помощ можете да се уверите, че данните и файловете са защитени и че цялата система е чиста.

Създаден с идеята да е максимално опростен, Microsoft Safety Scanner съдържа съветник, който ви води през стъпките, необходими за започване на сканирането. Ще бъдете подканени да изберете типа сканиране от три опции: бързо, пълно и персонализирано.

Публикувано 13 Яну, 2022 - 09:46 Още... 'Microsoft Safety Scanner – открива и премахва малуер' (679 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Антивирус с 500 млн. потребители добави криптомайнер
Hesup новини Стана модерно разработчиците на антивирусни програми да добавят модули за копаене на криптовалута в своите продукти. Това не би трябвало да е проблем, ако потребителите са ясно уведомени и имат удобни опции да се възползват или откажат от новата функция, която черпи от компютърните им ресурси.

Миналата година популярният Norton 360 интегрира модул за копаене на криптовалута Ethereum. Подобен инструмент се появи и в друга широко разпространена антивирусната програма – Avira, чиято потребителска база наброява около 500 милиона души по целия свят, съобщи специализираният в сигурността ресурс Krebs on Security.

Публикувано 11 Яну, 2022 - 14:49 Още... 'Антивирус с 500 млн. потребители добави криптомайнер' (697 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Популярен антивирус копае криптовалута
Symantec новини Един от най-старите и популярни антивируси в света активира модул за копаене на криптовалута с ресурсите на клиентските компютри. Това е Norton 360, а според публикация във форума Reddit, криптомайнерът се активира без разрешението на потребителите. Всъщност не е съвсем така…

Темата, повдигната в Reddit от потребител с име Pvt_Hudson, провокира над 500 коментара от други членове на общността само за един ден от момента на публикуване. Точният брой потребители, засегнати от скритото копаене в Norton 360, не е установен, но е известно, че самата марка Norton е най-разпознаваемата в света на антивирусите, а нейният разработчик (NortonLifeLock) държи най-голям дял от световния пазар.

Публикувано 10 Яну, 2022 - 09:13 Още... 'Популярен антивирус копае криптовалута' (987 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Mozilla се отказа от даренията в криптовалута
Mozilla новини Изненадващ ход предприе Mozilla Foundation, която стои зад популярни продукти като браузъра Firefox и пощенския клиент Thunderbird. Организацията с нестопанска цел обяви, че спира да приема дарения в криптовалута.

Това решение се дължи на негативната реакция на някои членове на общността по отношение на криптовалутите и тяхното въздействие върху околната среда, тъй като добивът изисква значителни енергийни разходи, отбелязва TechCrunch.

Публикувано 08 Яну, 2022 - 11:54 Още... 'Mozilla се отказа от даренията в криптовалута' (723 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google готви AR операционна система
Google новини Изглежда Google е възвърнала интереса си към така наречената разширена реалност (AR). От публикация в LinkedIn стана ясно, че към фирмата се е присъединил Марк Луковски – доскоро ръководител на проекта за операционната система за смесена реалност в Meta.

Преди това Луковски бе един от ключовите архитекти на Windows NT в Microsoft, припомня Arstechnica. „Моята роля е да ръководя екипа по разработване на операционната система за разширена реалност в Google”, написа сега технологичният лидер.

Публикувано 17 Дек, 2021 - 15:01 Още... 'Google готви AR операционна система' (952 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft най-накрая подменят Windows Media Player
Microsoft новини Технологичният гигант Microsoft е решил да не ни причинява повече неприятни емоции, а да се опита да ребрандира програмата като Media Player. Да, признаваме си, не особено удачен избор на име, но все пак новото приложение е с по-минималистичен дизайн и изцяло ще замести старото приложение, както и това на Groove Music.

Публикувано 21 Ное, 2021 - 12:00 Още... 'Microsoft най-накрая подменят Windows Media Player' (372 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Възкресяват легендарния плейър Winamp
Hesup новини Легендарният медиен плейър Winamp, който някога беше абсолютен „стандарт” за възпроизвеждане на музиката от дигитални устройства, се готви за възраждане. Екип от разработчици стартира отново Winamp.com и показа новото лого на медийния плейър. Освен това на уебсайта на проекта е възможно да се кандидатства за участие в бета-тестването, което трябва да започне скоро.

Winamp беше най-популярната програма за слушане на музика във времената преди възхода на стрийминга. Тогава хората изтегляха любимите си музикални изпълнения като mp3 файлове локално на своите дигитални устройства и използваха програми за възпроизвеждане на музика, за да слушат.

Публикувано 20 Ное, 2021 - 13:15 Още... 'Възкресяват легендарния плейър Winamp' (674 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft разширява достъпа до Android приложения в Windows 11
Microsoft новини Microsoft разшири програмата за тестване на подсистемата на Windows за Android (WSA), която бе въведена с операционната система Windows 11 и позволява на потребителите да пускат Android приложения на компютрите си.

По-рано тази полезна функция беше достъпна само за участниците в програмата Windows Insider – в бета канала, но сега достъп до нея имат и разработчиците от Dev канала, съобщи Gizchina.

Публикувано 08 Ное, 2021 - 22:03 Още... 'Microsoft разширява достъпа до Android приложения в Windows 11' (556 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10
Microsoft новини Instagram е една от най-завладяващите социални медии, тъй като позволява на своите потребители да споделят всичко от ежедневието си, най-красивите места в света и вълнуващи моменти. И всичко това може да стане още по-приятно за окото с помощта на множество лесни за използване филтри.

Независимо какъв телефон имате, Instagram ще работи еднакво добре. Що се отнася до използването на настолни компютри, можете да изберете уеб приложението, което обаче не предлага пълна функционалност.

Публикувано 08 Окт, 2021 - 09:50 Още... 'Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10' (466 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: LineageOS 18.1 ще зарадва модели на Samsung и Xiaomi
Android новини Проектът LineageOS се радва на огромна популярност. Той позволява да вземете почти всеки Android телефон, без значение колко е нов или стар, и да му дадете изчистена версия на най-новата ревизия на Android. Сега идва LineageOS 18.1, който става съвместим с поредица нови смартфони с марките Samsung и Xiaomi.

Ако притежавате Galaxy A5 или Galaxy A7 от 2017 г., както и Galaxy M20, вече може да ги освежите с LineageOS 18.1. На свой ред Xiaomi Mi 11 X, Redmi K30 Pro, Redmi K40, Poco F2 Pro, Росо F3 и Росо Х3 Pro вече също имат сови версии на LineageOS 18.1. Освен тези модели, ако случайно имате Fairphone 3, той също е поддържан.

Публикувано 03 Сеп, 2021 - 09:14 Още... 'LineageOS 18.1 ще зарадва модели на Samsung и Xiaomi ' (473 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767778797   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.