Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 50 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797107   >

Software: xrOS е новото име на софтуера за смесена реалност на Apple
Apple новини Apple реши да нарече софтуера, който ще работи на предстоящия AR/VR шлем, „xrOS“: актуализация от оригиналния „RealityOS или „rOS“, който компанията планира да наименува, предава Bloomberg.

Промяната на името идва, когато Apple започва да се подготвя за пускането на шлема, което се очаква в някакъв момент през 2023 г. Той ще разполага със собствена операционна система, подобно на Apple TV и Apple Watch, и ще имат специален App Store.

Software: Windows 11 добавя индикатор за състоянието на VPN
Microsoft новини Microsoft пусна тази седмица предварителна версия на Windows 11 под номер 25252, която вече е достъпна за членовете на програмата Windows Insider в канала Dev. Едно от най-забележимите нововъведения е появата на индикатор за наблюдение на състоянието на VPN (частна виртуална мрежа) в системната лента.

„Добавихме възможност за преглед на състоянието на VPN в лентата на задачите, когато сте свързани към разпознат VPN профил. Иконата на VPN под формата на малък щит в цвета на системния акцент ще бъде насложена върху активната мрежова връзка“, се казва в изявление на Microsoft в блога на Windows.

Публикувано 02 Дек, 2022 - 13:14 Още... 'Windows 11 добавя индикатор за състоянието на VPN' (929 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows 11 22H2 може да забави игрите, потвърди Microsoft
Microsoft новини Microsoft потвърди, че голямата актуализация Windows 11 22H2, която излезе наскоро, може да доведе до влошаване на производителността в игрите.

Windows 11 22H2, която се разпространява от септември, се явява функционална актуализация на популярната операционна система. Сега Microsoft потвърди официално, че инсталирането на тази версия на Windows може да доведе до влошаване на производителността в някои игри и приложения.

Публикувано 13 Ное, 2022 - 09:45 Още... 'Windows 11 22H2 може да забави игрите, потвърди Microsoft' (693 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows 7 без поддръжка в Chrome от февруари 2023
Google новини След броени месеци Google ще прекрати поддръжката на операционната система Windows 7 в своя браузър Chrome. Това несъмнено ще доведе до рязко намаляване на популярността на системата, особено след като и Microsoft спря поддръжката ѝ преди близо три години – през януари 2020 г.

Chrome е най-популярният браузър в света, с дял от 65,7% по данни на StatCounter за септември 2022 г. Липсата на поддръжка за определена ОС в браузъра на Google неизменно води до загуба на интерес към нея от страна на потребителите.

Публикувано 27 Окт, 2022 - 09:44 Още... 'Windows 7 без поддръжка в Chrome от февруари 2023' (1149 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове
Vivacom новини Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден и голям бизнес за максимално удобство на своите бизнес клиенти.

Пандемичната обстановка, в която продължаваме да живеем, създаде редица предизвикателства за бизнеса. Малкият бизнес изпитва най-големи трудности в това да се адаптира към новите условия на работа. Поради тази причина Vivacom предприема стъпка, чиято цел е да предоставят достъп на своите корпоративни клиенти до редица приложения, които могат да им помогнат да вършат работата си по-ефективно, да се организират и свързват по-лесно с колегите си.

Публикувано 26 Окт, 2022 - 09:11 Още... 'Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове' (681 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft разработи аналог на CCleaner за Windows
Microsoft новини Microsoft работи върху ново приложение PC Manger, което е предназначено да подобри производителността на компютъра и се явява аналог на популярната помощна програма CCleaner.

Бета версията на PC Manger, засега достъпна само в Китай, позволява на потребителите на Windows да управляват паметта на компютъра си, да изключват изпълнявани задачи и да контролират кои приложения да се стартират при зареждане на операционната система.

Публикувано 24 Окт, 2022 - 10:38 Още... 'Microsoft разработи аналог на CCleaner за Windows' (563 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google подготвя безплатна алтернатива на Dolby
Google новини На частно събитие с производители на хардуер Google говори за програмата Project Caviar, в рамките на която се разработват медийни формати за HDR видео и пространствено аудио – те ще станат безплатни алтернативи на Dolby Vision и Dolby Atmos.

Решенията, създадени от разработчиците на Project Caviar, ще бъдат интегрирани в във видео платформата YouTube, която не поддържа Dolby технологии. Google се стреми да привлече и други играчи от индустрията в проекта, включително производители на хардуер и доставчици на устройства, съобщи Protocol.

Публикувано 27 Сеп, 2022 - 09:45 Още... 'Google подготвя безплатна алтернатива на Dolby' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Adobe купува ключов конкурент за 20 милиарда долара
Adobe новини Софтуерната компания Adobe обяви, че придобива Figma, популярна платформа за дизайн, за около 20 милиарда долара в брой и акции. След като рано днес се появиха слухове за потенциално придобиване, Adobe го направи официално с публикуване на прессъобщение.

Това е голяма новина в света на дизайна и разработката, особено след като Figma се конкурира силно с XD продуктите на Adobe през последните години, коментира сделката The Verge.

Публикувано 16 Сеп, 2022 - 11:50 Още... 'Adobe купува ключов конкурент за 20 милиарда долара' (758 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Украинска ИТ компания отвори офис в София
Hesup новини Шведско-украинската ИТ компания Sigma Software Group разширява присъствието си в България с отваряне на нов офис в София. През юни тази година компанията откри първия си офис у нас – в Бургас.

В рамките на 12 месеца Sigma планира да наеме поне 50 души в софийския си офис. Компанията е един от най-големите украински ИТ консултанти и обслужва клиенти от Австралия до източното крайбрежие на САЩ. Към момента оперира с повече от 30 офиса в 16 страни по целия свят.

Публикувано 02 Сеп, 2022 - 09:22 Още... 'Украинска ИТ компания отвори офис в София' (687 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: iOS 16 е готова, macOS Ventura и iPadOS 16 са насрочени за октомври
Apple новини Инженерите на Apple приключиха работата по официалната версия на iOS 16. Както съобщи Марк Гърман от Bloomberg в неговия бюлетин Power On, предстоящата операционна система за iPhone е подготвена за публично пускане, тъй като инженерите приключиха с разработката миналата седмица.

Не е необичайно Apple да дава на разработчиците и публичните бета тестери версии на операционна система, върху която са работили допреди няколко седмици. Тъй като вече сме на iOS 16 бета 6 и публична бета 4, Apple завършва цикъла си на тестване само няколко седмици преди слуховете за събитието на 7 септември – както също беше съобщено от Bloomberg.

    12345678910111213141516172737475767778797107   >
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.