Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 18 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797   >

Software: Microsoft Defender вече защитава и Android
Microsoft новини Преди няколко месеца Microsoft обеща да пусне своя антивирус Defender и за мобилни устройства, работещи под Android. Сега компанията е готова с предварителна версия на защитния софтуер, която е достъпна за потребителите на Microsoft 365.

Екосистемата на Android често се сблъсква със злонамерен софтуер, фишинг приложения, троянски коне и др. Google премахва стотици или дори хиляди приложения всеки месец от официалния магазин Google Play, но много от опасните програми стигат до потребителите.

Публикувано 25 Юни, 2020 - 09:18 Още... 'Microsoft Defender вече защитава и Android' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Schneider Electric пуска безплатен софтуер за електропроектиране
Hesup новини Френската компания за енергиен мениджмънт и автоматизация Schneider Electric обяви нов безплатен софтуер за електропроектиране – EcoStruxure Power Design, който ще бъде представен в България онлайн на 25 юни.

EcoStruxure Power Design е софтуер, специално предназначен за електропроектанти. Той предлага лесно изчертаване и оразмеряване на електрически уредби НН и СрН както поотделно, така и разглеждайки ги като едно цяло в рамките на проекта.

Software: Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор
Google новини Google подготвя полезно нововъведение за браузъра Chrome. Най-популярното приложение за сърфиране в уеб ще се превърне и в безплатен редактор на PDF документи, става ясно от публикация в блога на Chromium.

Разработчиците на Google предлагат опростено решение на проблем, за който имаше много отзиви от потребителите на браузъра. Става въпрос за ситуации, в които потребителите попълват полета в PDF файл, отворен с Chrome, а след това го съхраняват на своя компютър и откриват, че промените липсват.

Публикувано 05 Юни, 2020 - 09:02 Още... 'Chrome се превръща и в безплатен PDF редактор' (576 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft
Microsoft новини Успехът на комуникационната платформа Microsoft Teams в условията на пандемия от коронавирус породи опасения, че софтуерната корпорация може да изостави Skype. Това обаче няма да се случи, уверяват от Microsoft.

Microsoft Teams и Skype ще продължат да съжителстват, подобно на Facebook Messenger и WhatsApp. Джеф Тепер, корпоративeн вицепрезидент на Microsoft, отговорен за Microsoft 365, Microsoft Teams, SharePoint и OneDrive, твърди в интервю за VentureBeat, че компанията няма планове да изостави Skype.

Публикувано 27 Май, 2020 - 11:06 Още... 'Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft' (666 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Mozilla къса окончателно с Flash през декември
Mozilla новини Adobe Systems ще прекрати окончателно поддръжката на някога популярната Flash технология в края на годината, а разработчиците на браузъри отдавна се подготвят за този исторически момент, като предприемат поетапни действия.

Mozilla наскоро обяви кога ще направи последната стъпка към премахване на Flash в своя браузър Firefox, за да гарантира сигурността. Поддръжката на технологията ще отпадне напълно с версия Firefox 84, който е планирана да излезе през декември 2020 г.

Публикувано 18 Май, 2020 - 14:07 Още... 'Mozilla къса окончателно с Flash през декември' (579 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: AMD рестартира отворената среда GPUOpen
AMD новини AMD рестартира средата за разработчици с отворени стандарти GPUOpen с напълно обновен дизайн, съобщи компанията в блога си. Освен това AMD ще пусне тази седмица няколко нови програмни средства и технологии за GPUOpen.

Първият нов продукт е разширение на AMD FidelityFX – комплект инструменти с отворен код, с които разработчиците по-лесно ще могат да добавят висококачествени пост-процесинг ефекти към игрите. Четири нови ефекта, добавени към комплекта, подобряват качеството и производителността при рендериране:

Публикувано 13 Май, 2020 - 17:10 Още... 'AMD рестартира отворената среда GPUOpen' (1145 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: iOS beta 13.5 идва с опция за известия, когато сме изложени на Covid-19
Apple новини Apple офиициално пусна бета версия на iOS 13.5 за разработчиците. Този ъпдейт съдържа новия приложно-програмен интерфейс за засичне на Covid-19. Той бе разработен от Apple и Google. Когато двама души са в непосредствена близост, смартфоните ще обемянт анонимно данни помежду си чрез Bluetooth.

Software: Huawei атакува пазара на Windows с HarmonyOS 2.0
Huawei новини Huawei ще се опита да наложи на компютърния пазар собствена операционна система HarmonyOS, като така очевидно ще конкурира Microsoft и Windows, която е доминиращата РС платформа в момента.

Персонални компютри с процесори Kunpeng и операционна система HarmonyOS 2.0 се очакват скоро на китайския пазар, съобщи Huawei Central, позовавайки се на публикации в социалната мрежа Weibo.

Публикувано 03 Май, 2020 - 08:57 Още... 'Huawei атакува пазара на Windows с HarmonyOS 2.0' (604 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Driver Booster 7 Free – мощен актуализатор на драйвери
Hesup новини Случва се да имаме чисто нов Windows, вълнуваща игра или дори нова версия на някой компонент от Windows, но не можем да го ползваме пълноценно, поради липсващи или неправилни драйвери.

Истинско неудобство е да търсим, изтегляме, инсталираме или актуализираме драйверите ръчно. Програмата Driver Booster 7 Free ще се погрижи елегантно за подобни задачи, а последната версия е снабдена с още по-полезни функции от предишната.

Публикувано 29 Апр, 2020 - 09:49 Още... 'Driver Booster 7 Free – мощен актуализатор на драйвери' (886 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Излезе Ubuntu 20.04 LTS с обновено Linux ядро
Linux новини Достъпна за изтегляне е нова дистрибуция на операционната система с отворен код Ubuntu. Версията Ubuntu 20.04 LTS, известна с кодовото име Focal Fossa, ще се поддържа 5 години – до април 2025.

Дистрибуцията идва с обновено ядро Linux 5.4, поддръжка на файлова система AUFS5 и VPN протокол WireGuard, потребителска среда GNOME 3.36 с преработена тема Yaru, оптимизиран програмен код и повишена производителност.

Публикувано 25 Апр, 2020 - 10:02 Още... 'Излезе Ubuntu 20.04 LTS с обновено Linux ядро' (601 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767778797   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.