Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 45 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   11121314151617181919293949596979899100101102103104105106107108109   >

Software: Microsoft ще покаже нова чат програма
Microsoft новини Microsoft ще представи програма от мигновени съобщения от ново поколение. Наречена е Istanbul. Бил Гейтс съобщи, че след няколко седмици официално ще бъде представена новата програма за мигновени съобщения. Istanbul е все още в стадий на бета-тест. В нея са съчетани функции на клиент за електронна поща, месинджър, видео конференция и интернет-телефония. Очаква се тя да е сериозен конкурент на AOL Instant Messenger, Yahoo! Messenger и на IP телефонията. Официално Istanbul ще се появи в първата половина на тази година.

Публикувано 04 Мар, 2005 - 01:32 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Топ 10 на най-често откриваните от Panda ActiveScan вируси през февруари 2005
Panda новини За девети пореден месец, Downloader.GK оглавява класацията на злонамерения софтуер най-често откриван от Panda ActiveScan
Според данните, събрани от Panda ActiveScan, безплатното online антивирусно решение, Downloader.GK бе злонамереният код отговорен за най-много атаки срещу потребителски компютри за пети пореден месец. Заслужава си също да се обърне внимание на присъствието на семейството Downloader, които заемат четри от десетте места в класацията - и доминирането на троянски коне като цяло.

Software: Mozilla Firefox 1.01 Final
ИТ новини Интересен браузър, използващ ядрото на Mozilla. Според създателите си, той е значително по-бърз от другите браузъри, в това число Netscape и Mozilla. По нов начин е реализирана възможността за настройка на панела с инструментите. Бързината се усеща не само при зареждането на web страници, но и при търсене в сайтове, отбелязани като избрани и при вече посетените.

Публикувано 26 Фев, 2005 - 18:36 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Тихата епидемия на 2005: 84% от злонамерения код в компютрите по целия свят е spyware
Panda новини - Panda ActiveScan, новото безплатно online anti-malware решение, открива spyware и включва Genetic Heuristic Engine, технологична иновация, която интегрира сравнението на дигиталните генетични сигнатури и изследване на кода в дълбочина

- Според класацията на злонамерения код, най-често откриван от новият Panda ActiveScan в първите 24 часа от неговата работа, водещите 74 места бяха окупирани от шпионски софтуер

- Първото място в класацията бе на шпионската програма ISTBar

- Цялата нова продуктова гама на Panda Software включва откриване и дезинфекция на spyware

Software: Антивирусната Система NOD32 празнува 7 години 100% Откриваемост на Вирусите
Nod32 новини Антивирусната Система NOD32 остава единствения продукт в света, който не е пропуснал нито един InTheWild вирус в нито един от знаменитите тестове на Virs Bulletin, в от Май 1998 година! "С възхитителното си представяне, NOD32 отново не остави място за коментар, постигайки последната си награда VB100% с предвидима лекота.“, пише Virus Bulletin във Февруарското си издание, при връчването на рекордната 30-та награда 100%. Приложено към писмото можете да намерите извадки от последните няколко проведени теста. Както оповести Virus Bulletin: "NOD32 запазва правото си да цитира своя неопетнен рекорд в откриването на ItW вредителите"

www.nod32.bg

Публикувано 09 Фев, 2005 - 17:30 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software предупреждава за появяването на троянския кон Downloader.ALQ
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на "Троянеца" Downloader.ALQ. Той изтегля и инсталира adware програми на заразения компютър.

Downloader.ALQ не се разпространява автоматично използвайки собствени средства. Нуждае се от намесата на потребител, за да достигне до заразения компютър. Тези средства за предаване включват floppy disks, CD-ROMs, e-mail съобщения с прикачени файлове, изтеглени от Интернет файлове, FTP, IRC канали, peer-to-peer (P2P) мрежи за споделяне на файлове и т.н.

Software: Microsoft пусна нова търсачка
Microsoft новини Най-големият производител на софтуер Microsoft вчера официално пусна нова интернет търсачка, увеличавайки натиска спрямо конкурента Google. Тя ще замени технологията за търсене на информация на Yahoo, която ползваше уебсайта на Microsoft MSN. Технологията на Yahoo обаче ще бъде ползвана за "спонсорираните" появявания в резултатите на търсенето, за които компаниите са си платили.

Публикувано 03 Фев, 2005 - 16:04 Още... 'Microsoft пусна нова търсачка' (1187 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: 64-битов Windows през Април?
Microsoft новини Според докладите, 64-битовата версия на Windows XP ще е готова за разпространение на 24 април. Според източниците операционната система, която сега е в разширено бета тестване, ще бъде подготвена за продажба най-късно до месец март. От Intel казват, че ще пуснат различни 64-битови процесори, точно по това време. Между тях ще е Celeron 64. От компанията заявиха, че съвпадението на датите е напълно случайно. AMD разпространява още от миналата година своите 64-битови Opteron и AMD64.

Публикувано 03 Фев, 2005 - 00:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Българският компютърен речник с нова версия!
Hesup новини Най-обичания безплатен английско-български и българско-английски компютърен речник SA Dictionary се сдоби с допълнение към последната версия, добавящо английски и български терминологични речници. Ако сте се чудили за всички начини, по които можете да кажете например обичам вече няма да е така!
Ъпдейта ще обнови вашия 2004 Datacenter до 2005 T1.
Информация за това как да дръпнете и инсталирате всичко може да намерите на sa.dir.bg/sa.htm

Публикувано 31 Яну, 2005 - 03:14 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Windows ще се продава без Media Player
Microsoft новини Промяната ще е валидна само за групата от 25 страни членки на ЕС, уточняват производителите.
Софтуерният гигант Microsoft обяви вчера, че няма да обжалва съдебното решение от декември, с което се изисква незабавно съобразяване с постановлението на органите на ЕС от март м.г. Така компанията съвсем скоро ще пусне първите копия на операционната система Windows, които ще са без програмата Media Player. Антитръстовото решение може да стане прецедент за държавната намеса по отношение на това какви допълнителни програми може да добавя към Windows софтуерният гигант. Според Microsoft свободата на определяне какво да се прибавя към Windows е ключова за успеха и анализаторите очакват компанията ожесточено да се бори за правата си. Първите "нови" версии на ОС-a ще достигнат до продавачите на дребно през следващите седмици и ще струват колкото пълната версия.

Публикувано 27 Яну, 2005 - 00:51 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   11121314151617181919293949596979899100101102103104105106107108109   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.