Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 66 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   1112131415161718191101102103104105106107108109110111112   >

Software: Google пуснаха услугата ''My search history''
Google новини Google Labs пуснаха "My Search History" - услуга за всички имащи account в Google. След оторизиране, горе в дясно се появява линк със същото име, от където можете да проверите какво и кога сте търсили. Удобен за навигация календар също ще ви помогне в откриването на определени резултати, които някога сте получили след запитване към Google. Това не е нещо ново от гледната точка на услугата като такава (Ask Jeeves и други са правили нещо такова преди), но за разлика от тях Google е с няколко крачки напред в удобството на ползване на услугата и допълнителните "пинизи", които предлагат.

Публикувано 22 Апр, 2005 - 17:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Coyote Linux Windows Disk Creator 2.2.0 Beta 1
Linux новини Windows помощник с който ще можете да създадете Coyote Linux, събран на ЕДНА дискета! Добавени са всички възможности от Coyote Linux 2.0 - ip таблици, 2.4 kernel и др.
Основното му предназначение е споделяне на Интернет връзката.
Поддържа още:
firewall services и помощна информация за защита на вътрешната мрежа.

Изисквания: 1 дискета, 8 Мб РАМ, БЕЗ харддиск!

Публикувано 22 Апр, 2005 - 01:10 Още... 'Coyote Linux Windows Disk Creator 2.2.0 Beta 1' (96 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Apple анонсира нова версия на Final Cut Studio
Apple новини В обновеният пакет за професионално редактиране на видео е включена и новата програма за повишение качеството на звука - Soundtrack Pro
Освен нея, в пакета влизат Final Cut Pro 5, Motion 2 и DVD Studio Pro 4. Final Cut Pro 5 се използва за монтаж в реално време на формати DV, SD, HD и на кинолента. Motion 2 е предназначена за работа с графика. DVD Studio Pro 4 позволява обработката на видео-, фото- и аудиоматериали и записването им с HD DVD качество по стандартите High Definition. В САЩ пакетът ще се продава от май за около US$ 1300.

Публикувано 20 Апр, 2005 - 18:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Нова услуга на Google
Google новини Google потребителите вече ще могат да качват собствените си видеофайлове на сървърите на компанията.
Новата услуга на Интернет гиганта се казва Google Video Upload
Услугата е достъпна за всички желаещи. След като файлът бъде одобрен, потребителят ще получи е-съобщение, че клипът се добавя в архива на търсачката. При желание, потребителят може да изтрие файла си или да го обнови. Google ще приема документи във форматите MPEG4, MPEG2, QuickTime, Windows Media и RealVideo.

Публикувано 19 Апр, 2005 - 14:46 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: HDD Life 2.0.50
Hesup новини Много лека и удобна програма за диагностика и следене на HDD-тата ви. По всяко време може да разберете температурата и функционалността на вашия хард диск, както и ако достигне критична точка на напрежение или топлина програмата ви известява и можете да предприемете нещо (желателно е веднага :). Работи 30 дни като пълна версия, след това пак работи но без известяването (по мейл или като съобщение, като и това е самата разлика от платената и неплатената версия).

Публикувано 18 Апр, 2005 - 21:27 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Mozilla Firefox 1.0.3 Final
Mozilla новини Интересен браузър, използващ ядрото на Mozilla. Според създателите си той е значително по-бърз от другите браузъри, в това число Netscape и Mozilla. Притежава pop-up blocker, extentions и т.н. По нов начин е реализирана възможността за настройка на панела с инструментите. Бързината се усеща не само при зареждането на web страници, но и при търсене в сайтове, отбелязани като любими и при вече посетените. Промените можете да прочетете тук. Лиценз: Open-Source.

Публикувано 18 Апр, 2005 - 08:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Nero Burning ROM 6.6.0.12
Nero новини Ето я и новата версия на един от най-добрите софтуери за запис на CD и DVD - Nero Burning ROM. Той работи успешно с всички познати до момента периферни устройства, справя се и не натоварва процесите при многозадачна работа на Windows.

Публикувано 18 Апр, 2005 - 02:23 Още... 'Nero Burning ROM 6.6.0.12' (442 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Нови драйвери на ATI за Linux
Linux новини ATI пуснаха нова версия на драйверите за графичните си карти под Линукс - 8.12.10. В новата версия се наблюдават най-вече поправки на бъгове и официална поддръжка на RedHat и Suse Linux. От ATI заявяват, че и други Линукс дистрибуции също ще сработят с новите драйвери, но само ако стриктно се следват инструкциите за инсталиране. Пълно описание на драйверите и техните характеристики, ще намерите тук, а самите драйвери можете да свалите от тук.

Публикувано 15 Апр, 2005 - 01:00 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google и Yahoo следят потребителите?
Yahoo новини Търсещите машини - използването им се е превърнало в нещо съвсем ежедневно и обикновено, но дали това е толкова невинно? Големите търсачки използват cookies за идентифициране на потребителите, в които cookies се записва уникална информация за потребителя, без лична информация. Напоследък се появяват все повече услуги, които изискват въвеждане на лична информация (имена, адреси и др.) и това са пощенските акаунти, като по този начин кръгът се затваря и не е сложно да се свържат отделните части. След като информацията бъде обработена, е възможно някой ден да се изненадате. Седмица след като сте търсили готварски рецепти в някоя търсачка, да получите на е-мейла си предложения за готварски книги, например. Удобно, нали? Ами ако сте търсили нещо друго?

Публикувано 10 Апр, 2005 - 10:00 Още... 'Google и Yahoo следят потребителите?' (224 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Panda Software предупреждава за появяването на Cabir.J
Panda новини Panda Software предупреждава за появата на Cabir.J. Това е червей, който заразява клетъчни телефони, които използват операционна система Symbian от серия 60.

Cabir.J се разпространява по Bluetooth устройства, които са близо до заразения клетъчен телефон, като им изпраща SIS файл. Освен това наблюдава SMS и MMS съобщенията, получени в клетъчния телефон, и автоматично им отговаря с MMS съобщение, в което включва копие на червея, наречен INFO.SIS.

Имайте предвид, че Cabir.J се нуждае от намесата на потребителя, за да бъде стартиран на клетъчния телефон. Преди да бъде инсталиран злонамерения файл, потребителят получава предупредително съобщение.

Публикувано 10 Апр, 2005 - 00:00 Още... 'Panda Software предупреждава за появяването на Cabir.J' (2029 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1112131415161718191101102103104105106107108109110111112   >
pinterest vkontakte instagram tiktokCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh