Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 43 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Software

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   1234567891011121314151617181920212232425262728292102   >

Software: NortonLifeLock и Avast може да се слеят
Symantec новини Интересно сливане на пазара за антивирусен софтуер може да стане факт скоро. Два популярни антивируса предстои да се обединят в един нов продукт, според информирани източници.

Американската компания NortonLifeLock е започнала преговори с чешката Avast, твърди публикация на Уол Стрийт Джърнъл. Предполагаемата сделка е на стойност над 7 милиарда долара.

Публикувано 16 Юли, 2021 - 11:22 Още... 'NortonLifeLock и Avast може да се слеят' (773 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android добавя цифрови карти за Covid ваксинация
Android новини Почти веднага след избухване на пандемията от Covid-19, големите ИТ компании започнаха да предлагат своята помощ в борбата със заразата. Така например, Apple и Google внедриха специални услуги за проследяване на болни хора в техните системи.

Сега интернет гигантът Google прави нова стъпка в усилията за контролиране на коронавирусната инфекция. Компанията планира да вгради пълноценни цифрови карти за ваксинация срещу Covid-19 в мобилната платформа Android, съобщи XDA-Developers.

Публикувано 01 Юли, 2021 - 14:25 Още... 'Android добавя цифрови карти за Covid ваксинация' (735 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Microsoft обяви кога ще прекрати поддръжката на Windows 10
Microsoft новини Microsoft разкри важна информация за своята операционна система. Компанията обяви, че ще прекрати поддръжката на Windows 10 на 14 октомври 2025 г., или малко повече от 10 години след пускането на системата.

Новината за „пенсиониране” на Windows 10 се появи в актуализираната страница за жизнения цикъл на операционната система. За първи път Microsoft съобщава официално подобна информация, отбелязва The Verge.

Публикувано 15 Юни, 2021 - 11:00 Още... 'Microsoft обяви кога ще прекрати поддръжката на Windows 10' (960 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: vMix – записва и обработва видео от различни източници
Hesup новини vMix е професионално приложение, което включва множество инструменти за запис на видеопотоци от HDMI, HD-SDI или SDI-съвместими устройства, прилагане на различни филтри и специални ефекти, както и за възпроизвеждане на видео и аудио файлове.

Приложението дава възможност за работа с широк спектър от файлови формати, вкл. AVI, MKPV, MPEG, MP3, WAV, JPEG, PNG, BMP и др. Можете да създавате видео шаблони и да ги съхраните във файл, да превключвате в режим на пълен екран, да задавате преобразуващи ефекти с избрана продължителност и тип на трансформацията.

Software: Apple обяви iOS 15 с редица нови функции
Apple новини Нова версия на мобилната операционна система iOS обяви Apple на голямото си събитие за разработчици WWDC21. Производителят на iPhone представи iOS 15 с редица интересни функции.

iOS 15 идва с нова функция за камерата. Сега iPhone може да записва портретни видеоклипове с размазване на фона, което флагманите на Samsung могат да правят от няколко години.

Публикувано 08 Юни, 2021 - 10:08 Още... 'Apple обяви iOS 15 с редица нови функции' (892 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google пусна официално Fuchsia OS на собствени устройства
Google новини Дългоочакваната операционна система Fuchsia, считана за алтернатива на Android, вече работи на истински устройства, произведени от Google, а именно – първото поколение Nest Hub за умния дом.

От днес Google започва да предлага актуализация за собствениците на първото поколение Nest Hub, пуснато през 2018 г., съобщи The Verge. Тази актуализация няма да промени никоя от функционалностите на Nest Hub, но интелигентният дисплей на устройството ще работи с операционна система Fuchsia вместо с Linux-базирана Cast OS, използвана преди.

Публикувано 26 Май, 2021 - 09:36 Още... 'Google пусна официално Fuchsia OS на собствени устройства' (720 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: HarmonyOS се позиционира като алтернатива на Android
Huawei новини Операционната система HarmonyOS е предназначена не само да замени Android на устройства Huawei и Honor, но и да бъде алтернатива за други марки смартфони, работещи в момента с Android, заявиха представители на Huawei.

„HarmonyOS е достъпна за всички производители на смартфони“, гласи изказването на говорител на компанията в интервю за TechRadar относно плановете на Huawei за HarmonyOS.

Публикувано 20 Май, 2021 - 09:31 Още... 'HarmonyOS се позиционира като алтернатива на Android' (652 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 12 ще почиства дигиталния боклук, който приложенията оставят
Android новини Нов ден, нова функция в предстоящия Android 12. Този път става въпрос за автоматично изтриване на част от вашите приложения и всичката информация, която съдържат за вас и заемат на вашите устройства. Не се стряскайте обаче, причината за това е добра.

Освен че поставя приложението в състояние на дълбок сън, Android 12 ще премахва всички инсталационни и допълнителни файлове, които те заемат. Така на практика операционната система ще играе ролята на някой, който почиства вместо вас устройството ви. Разбира се, ако ползвате минимален брой приложения, няма да усетите полезността на тази функция, но тя ще се прояви, когато имате десетки инсталирани програми. Освен това новата опция ще бъде много полезна за бюджетни апарати, които имат малко налично място за съхранение.

Software: Google създаде нов език за програмиране
Google новини Google разработи нов език за програмиране с отворен код. Logica е призван да замени езика за програмиране Yedalog, става ясно от публикация в блога на интернет компанията.

Новият език Logica е необходим за „решаване на SQL проблеми” чрез синтаксиса на математическата пропозиционна логика, а не чрез естествения английски език. Той прилича на езика за програмиране Datalogic.

Публикувано 19 Апр, 2021 - 10:13 Още... 'Google създаде нов език за програмиране' (493 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Приложение на Samsung превръща iPhone в Galaxy
Samsung новини Samsung изглежда толкова уверена в предимствата на своя One UI интерфейс, че реши да го предложи на собствениците на iPhone. Компанията пусна услуга, което превръща iPhone в смартфон Galaxy.

Безплатното уеб приложение iTest позволява на потребители на iPhone да тестват интерфейса на Samsung на своите смартфони. След инсталиране и активиране на приложението, iPhone потребителите ще имат пълно копие на обвивката One UI с всички стандартни приложения.

Публикувано 12 Апр, 2021 - 10:17 Още... 'Приложение на Samsung превръща iPhone в Galaxy' (624 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314151617181920212232425262728292102   >
Copyright© 2002-2023 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.