Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 34 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: GSM

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767778797107117   >

GSM: Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4
Nokia новини HMD Global обяви две нови попълнения към семейството си бюджетни смартфони – Nokia 3.4 и Nokia 2.4, нова гама мобилни аксесоари и услугата HMD Connect Pro за сигурен глобален роуминг на данни за бизнеса.

Новият Nokia 2.4 предлага подобрени AI изображения, специален нощен режим и портретен редактор, двудневен живот на батерията и голям 6,5-инчов HD+ екран. Удобният сензор за пръстови отпечатъци и AI лицево разпознаване осигуряват лесен достъп до телефона и допълнителна защита.

Публикувано 24 Сеп, 2020 - 09:02 Още... 'Излизат бюджетни смартфони Nokia 2.4 и 3.4' (883 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Виваком стартира 5G мрежата си в областните центрове
Vivacom новини Виваком обяви, че стартира своята 5G мрежа еднoвременно във всички 27 областни центъра на страната. Всеки абонат на оператора със съвместимо 5G устройство може да тества услугата безплатно до края на годината.

Телекомът подарява на съществуващи и нови клиенти на мобилни услуги с 5G устройство по 30 000 МВ месечно интернет трафик на максимална скорост, в допълнение към настоящия им тарифен план. Мегабайтите ще бъдат добавени автоматично за всички абонати с 5G устройство.

Публикувано 23 Сеп, 2020 - 12:53 Още... 'Виваком стартира 5G мрежата си в областните центрове' (999 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Виваком пуска иновативната услуга eSIM
Vivacom новини Частни и бизнес клиенти на абонаментни планове от Виваком могат да ползван от днес мобилни услуги с eSIM, съобщиха от оператора. Предимства на eSIM пред физическите SIM карти са лесната активация чрез QR код, възможността за ползване на повече от един профил в смартфона и оптимизираният дизайн на мобилните устройства.

Новото поколение вградени карти могат да се използват по няколко начина: като единствена и основна карта в телефона, заедно с Nano SIM карта с друг мобилен номер за Dual SIM устройствата, поддържащи eSIM, а също и като допълнителна карта, свалена в устройството, която може да се включва и използва в определени случаи.

Публикувано 31 Авг, 2020 - 10:38 Още... 'Виваком пуска иновативната услуга eSIM' (798 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Android задмина iOS по лоялност на потребителите
Android новини Потребителите на Android смартфони имат по-висока лоялност към бранда от потребителите на iOS, според ново проучване на CIRP. Разликата е малка – лоялността към определена марка Android смартфон е 91%, докато при iOS тя е 86%.

По-рано показателят лоялност беше в полза на iOS, отбелязва Gizchina. Но след като Google значително подобри Android – актуализира потребителския интерфейс, направи по-удобно използването на приложения, пускането на музика, видео и т.н., тази тенденция започна да се променя.

Публикувано 28 Юли, 2020 - 07:44 Още... 'Android задмина iOS по лоялност на потребителите' (619 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Виваком става официален партньор на Apple
Vivacom новини От днес Виваком започва да предлага устройства на Apple в магазините си и онлайн на промоционални цени с избрани тарифни планове в качеството си на официален партньор на американската компания у нас.

Телекомът добавя към портфолиото си най-новите смартфони на марката – iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и iPhone SE, а също и актуалните модели iPhone Xr, iPhone 8 Plus и iPhone 7.

Публикувано 17 Юли, 2020 - 09:48 Още... 'Виваком става официален партньор на Apple' (704 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Samsung пуска Galaxy Note 20 в края на август
Samsung новини Очакваният смартфон Galaxy Note 20 ще излезе на 21 август, макар и засега да изглежда, че това ще важи само за пазара в Южна Корея, съобщават медиите в страната.

Официално потвърждение за датата на пускане на Galaxy 20 все още няма, но шансът информациите за 21 август да се потвърдят е голям. Очакваше се Samsung да започне доставки на нов Note именно в края на август.

Публикувано 10 Юли, 2020 - 12:39 Още... 'Samsung пуска Galaxy Note 20 в края на август' (478 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: А1 Net Protect e най-новата услуга, с която А1 се бори срещу заплахите в дигиталния свят
A1 новини А1 Net Protect е най-новото решение в сферата на дигиталната сигурност, което вече е достъпно до потребителите на смарт устройства в България. Стартиралата от 1 юни услуга на А1 e достъпна за абонати на телекома и предоставя сигурна защита срещу злонамерени опити за придобиване на чувствителна информация, вируси и зловреден софтуер и други заплахи в дигиталната среда.

С помощта на A1 Net Protect могат да бъдат парирани дори и опити за т.нар. cryptomining, при който производителността на процесора на съответното устройство се използва от други сайтове, с цел „добиване“ на различни крипотовалути, както и да разпознава измамни реклами, подлъгващи потребителите на мрежата с несъществуващи награди.

GSM: Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM
Vivacom новини По случай Денят на детето, специално за малчуганите VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък преносима батерия Emoji или слушалки Emoji.

Слушалките Emoji Flip’n’Switch идват в комплект с четири сменяеми диска, подходящи за различните настроения на децата. Те имат вграден микрофон и ограничение на силата на звука, така че да няма опасност от прекалено висока музика. А преносимата батерия Emoji е с голяма капацитет 4000 mAh и свети при зареждане.

GSM: Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама
Telenor новини Приложение SmartAd дава възможност на абонатите на Теленор да получат безплатно допълнителни мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост срещу разглеждане на рекламно съдържание, съобщиха от компанията.

Приложението SmartAd е достъпно за устройства, работещи с операционна система Android, и може да бъде използвано от всички частни и бизнес клиенти на оператора. То се сваля безплатно от секция „Услуги” в приложението MyTelenor или от Google Play.

Публикувано 20 Май, 2020 - 08:43 Още... 'Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама' (598 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: HUAWEI Mate Xs вече се предлага на българския пазар
Huawei новини От 21 април, представителят на новото поколение сгъваеми смартфони HUAWEI Mate Xs става достъпен и за българските потребители, заедно с VIP обслужване за тези, които първи инвестират в новата категория устройства и станат част от формирането на мобилното потребителско изживяване от бъдещето.

HUAWEI Mate Xs e базиран на най-високия клас от най-новите технологии на Huawei, сред които ултрависоко производителния и същевременно енергоспестяващ чипсет Kirin 990 5G, феноменалната Leica камера, играеща ролята едновременно на основна и селфи камерa, и уникалния усъвършенстван Falcon Wing дизайн. Синергията между хардуер и софтуер води до светкавична бързина на работа както в смартфон, така и в таблетен режим, и до омагьосващо гладко превключване между тях.

Публикувано 18 Апр, 2020 - 09:46 Още... 'HUAWEI Mate Xs вече се предлага на българския пазар' (905 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767778797107117   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.