Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 11 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: GSM

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   1112131415161718191101111112113114115116117118119120121   >

GSM: Vivatel тръгва в началото на ноември?
BTK новини Според появила се в медиите информация от източници в БТК, мрежата на vivatel вероятно ще заработи още в началото на ноември, като точната дата все още се пази в тайна. Изглежда, вече са изчистени и техническите затруднения с билинг системата, които дълго време занимаваха специалистите в компанията. Много е вероятно vivatel да предложи значително по-изгодни цени за обаждания от фиксиран телефон на БТК към мобилен на компанията.

Публикувано 10 Сеп, 2005 - 04:32 Още... 'Vivatel тръгва в началото на ноември?' (91 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: СТИЛЯН ПЕТРОВ ИЗТЕГЛИ НОМЕРА НА ВТОРИЯ ЩАСТЛИВЕЦ В ИГРАТА НА GLOBUL ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ 4
Теленор новини На 8 септември 2005 г. в шоурума на PORSCHE Bulgaria късметът се усмихна на втория абонат на GloBul, който спечели чисто нов автомобил PORSCHE Cayenne с едногодишна застраховка от играта ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ 4.

Капитанът на националния отбор по футбол Стилян Петров изтегли номера на Георги Сомов от гр. София, който е абонат на GloBul от началото на 2005 г.

GSM: GSM3 около Коледа
BTK новини Третият GSM оператор в България ще се казва "Вивател", оповести късно във вторник компанията собственик БТК. Дата за стартирането му на българския пазар още не е ясна, очаква се това да стане преди Коледа. Непосредствено около финализирането на приватизационната сделка за БТК преди година, телекомът получи и лиценз да изгради трети мобилен оператор в страната, от който се очаква да създаде сериозна ценова конкуренция на първите два - "МобилТел" и "Глобул". Първоначалните заявки от новите собственици на БТК бяха, че третият GSM ще тръгне през април т.г. След това стартът му се измести за лятото, а при смяната на главния изпълнителен директор Уилям Ейлуърд с новия Денис Уолах бе посочен нов начален срок - до края на тази година.

Публикувано 29 Авг, 2005 - 14:22 Още... 'GSM3 около Коледа' (856 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Cisco Systems поглъща Nokia - да, ама не...
Nokia новини John Chambers, управител на Cisco Systems хвърли светлина върху слуховете за закупуване на финландския гигант Nokia. Cisco наистина планира да разшири своите интереси и да се появи в още 5-6 високотехнологични области. Но това няма да стане чрез закупуване на Nokia... Конкретните направления, към които Cisco Systems проявява апетит не са споменати.

Публикувано 17 Авг, 2005 - 14:43 Още... 'Cisco Systems поглъща Nokia - да, ама не...' (459 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Нов бизнесцентър на М-Тел в Перник
A1 новини Нов бизнесцентър на М-Тел, който се намира в кв. Изток в Перник, отвори врати на 3 август 2005 г. Отец Стоян, по стара българска традиция, освети офиса. Сред гостите на тържеството бяха полк. Илиев – директор РДВР Перник, Наташа Ангелова – председател на КНСБ Перник, управителите на големи фирми от региона.

Публикувано 13 Авг, 2005 - 04:51 Още... 'Нов бизнесцентър на М-Тел в Перник' (498 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: GLOBUL С ДВА МИЛИОНА АБОНАТИ
Теленор новини Най-динамично развиващият се мобилен оператор в България – GloBul, вече има своя двумилионен абонат.

Малко преди да отбележи своето четиригодишно присъствие на пазара на телекомуникационни услуги в страната през септември т.г., GloBul фиксира броя на своите абонати на внушителната цифра от два милиона. Краткият срок, в който компанията достигна до своя двумилионен абонат още веднъж потвърждава изключително бързото темпо на развитие на оператора.

Публикувано 12 Авг, 2005 - 00:57 Още... 'GLOBUL С ДВА МИЛИОНА АБОНАТИ' (1722 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Mtel пуска видеоразговори
A1 новини Първите услуги от третото поколение мобилни комуникации в мрежата на "Мобилтел" ще се появят преди края на тази година, заяви новият главен изпълнителен директор Йозеф Винатцер. Според него първи ще са видеоконферентните разговори.

Преди дни "Телеком Аустрия" финализира сделката за покупката на "Мобилтел". "До няколко дни ще сменим финансиращите банки и ще търсим финансиране на компанията с по-ниски лихви", заяви Зундт. Австрийският телеком поема около 500 млн. евро задължения на "Мобилтел" към банки и с тази сума се намалява стойността на сделката. Други 200 млн. евро ще се платят до края на годината.

Публикувано 18 Юли, 2005 - 17:06 Още... 'Mtel пуска видеоразговори' (201 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: ''Дървени'' телефони Siemens
Siemens новини Модата на металите и камъните в плеъри и мобилни телефони е в разгара си. В последно време все по-често започна да се обръща внимание и на устройствата направени от ''дърво''. Преди броени дни компания Mobiado пусна ''дървен'' модел на луксозния си мобилен телефон Professional EM с цена от 2000 долара!

В Siemens тепърва започва показването на подобни устройства. Моделът SK65 е преобразен под названието Limited Edition SK65 Burlwood. Цената на GSM-апарата все още не е обявена, но едва ли ще бъде по-малка от тази на Professional EM.

Публикувано 09 Юли, 2005 - 03:41 Още... '''Дървени'' телефони Siemens' (71 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: GoogleMaps и в телефоните
Google новини Услугата GoogleMaps, с помощта на която можете да разглеждате карти на планетата вече ще бъде достъпна и за потребителите на мобилни телефони. Авторът на безплатното приложение Mobile Gmaps за притежателите на телефони и комуникатори с Java, предупреди, че тя не поддържа GoogleMaps, но въпреки това може да ви покаже интересуващата ви местност. Адресът за посещение е wap.mgmaps.com

Публикувано 07 Юли, 2005 - 17:57 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Nokia PC Suite 6.6
Nokia новини Това е една прекрасна програма, разработена от компанията Nokia за телефоните им. Благодарение на тази програма притежателите на мобилен телефон Nokia и data кабел или IRDA ще могат да управляват изцяло телефона си от компютър. Възможности на програмата: качване на мелодии, съставяне на ММS, рисуване на картинки за стартовия екран и много, много други. Лиценз: Freeware.

Публикувано 06 Юли, 2005 - 16:23 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1112131415161718191101111112113114115116117118119120121   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.