Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 86 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    1234567891011121314151617273747576777   >

Internet: В Топ 10 сме по производство и износ на велосипеди в ЕС
Hesup новини България е сред първите 10 държави в ЕС по производство и износ на велосипеди и компоненти за тях, съобщи заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анна Михнева-Натова по време на заседание на Неформален съвет на министрите на транспорта на ЕС, което се проведе в Брюксел.

Доброто развитие в тази сфера предпоставя висок икономически потенциал и ползи на територията на страната за малкия и среден бизнес, ангажиран с производството и услугите, добави Натова. Тя даде за пример редица български градове, които вече са разработили програми за развитието на велосипедния транспорт.

Internet: Колите на Google Street View започват нови обиколки в България
Google новини Колите на Google Street View отново ще преминат по пътищата на България тази пролет. През следващите месеци те ще посетят много градове в цялата страна, сред които Смолян, Златоград, Исперих, Кърджали и Перник.

Целта освен да се актуализират изображенията на градовете и пътищата е и да се осигури по-добра навигация и ориентиране на потребителите, както и да се покажат нови маршрути, забележителности и инфраструктура в приложението Google Maps.

Internet: LinkedIn обмисля да добави игри към своята платформа
Hesup новини Професионалната мрежа, известна най-вече с това, че помага за създаване на кариерни връзки и споделя съвети, възнамерява да добави пъзели към своята платформа в стремежа си да повиши ангажираността на потребителите, твърди IT Home, позовавайки се на публикация в X на Nima Omji, придружена с екранни снимки от игрите.

Това е малко странно и неочаквано за анализаторите и професионалните потребители. Само времето ще покаже дали добавянето на игри към LinkedIn ще бъде успешен ход за социалната мрежа.

Публикувано 18 Мар, 2024 - 11:11 Още... 'LinkedIn обмисля да добави игри към своята платформа' (788 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: TP-Link отвори офис в България
TP-Link новини Производителят на мрежово оборудване TP-Link откри първия си офис в България. Това е стъпка от плана на компанията да разшири глобалното си присъствие и по-конкретно в региона на Източна Европа.

Към момента TP-Link има локации в над 170 страни по света. Екипът в софийския офис на компанията ще се фокусира върху продажбите, маркетинга, техническата поддръжка и инженерството. В официално изявление TP-Link подчерта бързо развиващата се технологична среда и квалифицираните професионалисти в България.

Публикувано 14 Мар, 2024 - 09:49 Още... 'TP-Link отвори офис в България' (822 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Vivacom подновява сертификацията за сателитна станция „Плана“ с най-високия стандарт – Tier 4
Vivacom новини Сателитната станция „Плана“ на Vivacom поднови сертификата си в областта на сателитните услуги с най-високата възможна степен – Tier 4. Сертификатът на Световната телепорт асоциация (World Teleport Association – WTA) нарежда станцията сред най-модерните съоръжения от своя тип в света. За да се поднови, съоръжението трябва да отговаря на повече от 170 изисквания, които WTA проверява и анализира при одит на място.

Това доказва, че „Плана“ продължава да покрива високите стандарти за топ локация, двойно подсигурено техническо оборудване и високо професионална денонощна поддръжка – както с технически, така и с търговски експерти. В момента само 31 подобни съоръжения, включително наземната станцията „Плана“, притежават сертификат Tier 4 в света.

Internet: Nvidia поскъпна с $250 милиарда за един ден
Nvidia новини Акциите на Nvidia поскъпнаха рязко след публикуване на финансовия отчет на компанията за миналата година. Производителят на графични ускорители отчете най-голямата еднодневна печалба за всички времена в историята на Уолстрийт.

Пазарната капитализация на Nvidia добави 250 милиарда долара за един ден, надхвърляйки 1,9 трилиона долара. На фона на силните тримесечни и годишни отчети, акциите на компанията поскъпнаха с 15% до $774,18 за брой, предаде Tom’s Hardware.

Публикувано 23 Фев, 2024 - 09:36 Още... 'Nvidia поскъпна с $250 милиарда за един ден' (736 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Генеративният ИИ може да се превърне в огромна заплаха за търсачките през следващите две години
Google новини Според прогноза на анализаторската компания Gartner генериращият изкуствен интелект ще представлява сериозна заплаха за търсачките през следващите две години. В нея се казва, че техният обем ще намалее с една четвърт до 2026 г. поради внедряването на чатботове и други виртуални агенти с ИИ.

Анализаторската компания заяви също, че алгоритмите на търсачките ще предпочитат качественото съдържание, за да компенсират нарастващия обем на съдържанието, генерирано от изкуствен интелект. Освен това се очаква водните знаци да станат по-важни като средство за подчертаване на съдържанието с висока стойност.

Internet: Японците си искат обратно затворените АЕЦ
Hesup новини Анкета сред хората в Япония показва, че повечето участници в проучването искат правителството да рестартира затворените атомни електроцентрали след аварията във Фукушима.

Близо 13 години след аварията в атомната електроцентрала във Фукушима, ново проучване на общественото мнение показва, че подкрепата за включването на неработещите атомни електроцентрали нараства. Според онлайн анкета на японската медия Asahi Shimbun, 50 процента от респондентите подкрепят повторното отваряне на централите, докато 35 процента са против.

Публикувано 20 Фев, 2024 - 09:16 Още... 'Японците си искат обратно затворените АЕЦ' (873 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Maps с полезна функция за собствениците на е-коли
Google новини Популярната услуга за навигация Google Maps скоро ще стане още по-полезна за собствениците на електрически превозни средства. Софтуерът, инсталиран на всеки смартфон, ще показва местоположението на станциите за зареждане Plug and Charge.

Google Maps отдавна показва станции за зареждане на електрически превозни средства, мощността на тези станции и други данни. Скоро обаче услугата ще има още една полезна функция за собствениците на електрически автомобили.

Публикувано 18 Фев, 2024 - 11:44 Още... 'Google Maps с полезна функция за собствениците на е-коли' (935 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Биткойн държи половината от целия крипто-пазар
Hesup новини Стойността на крипто-пазара вече възлиза на повече от 2 трилиона щатски долара, според актуални данни на CoinGecko. Половината от тази стойност се пада на най-популярната криптовалута – биткойн, оценявана на $1 трилион.

В сряда, 14 февруари, цената на биткойн надхвърли 51 000 долара за първи път от декември 2021 г. Така капитализацията на този крипто-актив достигна 1 трилион долара, според CoinGecko.

Публикувано 15 Фев, 2024 - 12:46 Още... 'Биткойн държи половината от целия крипто-пазар' (449 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314151617273747576777   >
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh