Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 10 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    123456789101112131415161727374757   >

Internet: Cisco отпуска $225 млн. за борба с коронавируса
Cisco новини Производителят на мрежово оборудване Cisco отпусна 225 милиона долара за борба с пандемията от коронавирус Covid-19. Помощта се предоставя както директно – в брой, така и в продукти, които компанията ще осигури безплатно.

Освен това Cisco призова своите 77 хиляди служители по света да помогнат на онези, които са пряко ангажирани в борбата срещу пандемията, и на организации с нестопанска цел, които също участват в този процес.

Публикувано 26 Мар, 2020 - 11:00 Още... 'Cisco отпуска $225 млн. за борба с коронавируса' (709 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google пусна специален сайт за Covid-19
Google новини Интернет гигантът Google пусна специален сайт, посветен на пандемията от коронавирус. Уеб ресурсът предоставя достоверна информация само от надеждни източници.

На сайта Google Covid-19 хората могат да намерят полезна информация по всички въпроси, свързани с коронавируса, включително начини на разпространение на заразата, симптоми, превенция, лечение и т.н.

Публикувано 22 Мар, 2020 - 12:02 Още... 'Google пусна специален сайт за Covid-19' (712 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Envision Play безплатно за учителите до 13 април
Hesup новини От 19 март всички учители в страната могат да се възползват напълно безплатно от платформата за дистанционно обучение Envision Play, съобщиха от разработчика – компанията Нимеро.

С помощта на платформата преподавателите могат да задават задачи и упражнения на учениците, които те на свой ред да решават от собствените си устройства – компютри, таблети или мобилни телефони.

Публикувано 20 Мар, 2020 - 12:18 Още... 'Envision Play безплатно за учителите до 13 април' (1002 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19
Microsoft новини Microsoft разработи онлайн инструмент за проследяване на разпространението на коронавируса COVID-19 в глобален мащаб. Това е интерактивна карта, вградена в търсещата машита Bing.

Картата показва броя на диагностицираните случаи, излекуваните и починалите общо и поотделно за всяка държава. Контролният панел позволява на потребителя да избере държава, след което получава и достъп до местни новини и видеоклипове.

Публикувано 17 Мар, 2020 - 10:20 Още... 'Microsoft пусна интерактивна карта за COVID-19' (503 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google услугите с над 2 млрд. активни потребители месечно
Google новини Активната месечна аудитория на Google услуги по света е повече от 2 милиарда души, според източници от компанията, на които се позовава Gizchina. Става въпрос за услугите, включени в пакета Google G Suite.

В скорошно интервю Хавиер Солтеро, ръководител на проекта Google G Suite, обяви, че компанията е завършила 2019 година с повече от 2 милиарда активни потребители всеки месец.

Internet: Twitter добави възможност за превключване между акаунти
Twitter новини Twitter вече позволява превключване между пет акаунта едновременно. Преди въвеждане на новата функционалност потребителят трябваше да излезе от акаунта си, за да може да ползва друг акаунт.

Опцията за управление на множество акаунти от смартфони или компютри улеснява съществено потребителите. Достъпът до втори акаунт досега се извършваше с помощта на уеб браузър или от допълнителни приложения като TweetDeck или Hootsuite.

Internet: Очертават се ясни лидери на пазара за умни колонки
Amazon новини Ново изследване на анализаторската компания Canalys очертава лидерите на бързо развиващия се пазар на смарт колонки. Продажбите на тези устройства за умния дом нарастват бързо, сочат данните.

През четвъртото тримесечие на 2019 г. на световния пазар са доставени 49,2 милиона умни колонки, което е ръст от 52% на годишна база, т.е. спрямо същия период на 2018 г.

Публикувано 03 Мар, 2020 - 09:22 Още... 'Очертават се ясни лидери на пазара за умни колонки' (541 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Play блокира стотици приложения с реклами
Google новини Google редовно почиства онлайн магазина за Android приложения (Google Play) от разработки, които нарушават правилата или са опасни за потребителите. В последната „чистка” бяха премахнати 600 приложения.

Става въпрос за приложения, които съдържат натрапчива реклама и така нарушават правилата за публикуване в Google Play. Нещо повече, Google е блокирал и разработчиците на тези приложения, става ясно от публикация в CNET.

Публикувано 25 Фев, 2020 - 09:53 Още... 'Google Play блокира стотици приложения с реклами' (470 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: YouTube навърши 15 години с 2 млрд. потребители месечно
Google новини YouTube, най-популярният видео портал в интернет, навърши вчера 15 години. Услугата, притежавана в момента от Google, се появи на 14 февруари 2005 г., а сега е част от ежедневието на милиарди хора по света.

„Всяко тримесечие се опитвам да кажа на авторите на YouTube какво е важно за мен и какво се е случило през последните няколко месеца. Тази година, в която празнуваме 15-я рожден ден на YouTube, искам да се обърна към цялата ни общност, за да разкажа накратко за миналото и да споделя нашите планове за следващата година”, написа в блога на Google главният изпълнителен директор на YouTube – Сюзън Войчицки.

Публикувано 16 Фев, 2020 - 12:35 Още... 'YouTube навърши 15 години с 2 млрд. потребители месечно' (817 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Мобилната мрежа на Виваком е най-бърза според Speedtest
Vivacom новини Виваком е телекомът с най-бързата мобилна мрежа в България през четвъртото тримесечие на 2019 г., според потребителски тестове за даунлоуд с приложението Speedtest на Ookla, съобщиха от компанията.

В периода октомври-декември са направени близо 70 000 теста от почти 27 000 уникални устройства в мрежите на трите големи оператора у нас. Резултатите са базирани на анализ на Ookla, основан на данните от Speedtest Intelligence за средна скорост на изтегляне в мобилната мрежа.

Публикувано 15 Фев, 2020 - 14:20 Още... 'Мобилната мрежа на Виваком е най-бърза според Speedtest' (550 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727374757   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.