Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 52 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767   >

Internet: eBay отвори портал за реновирана техника
eBay новини eBay разширява бизнеса си с нов раздел за употребявана техника. В портала „Certified Refurbished” ще се продават реновирани продукти от марки като Lenovo, Microsoft и Makita.

Идеята е клиентите да могат да си купят продукти втора ръка със значителни отстъпки спрямо новите, но все пак да получат две години гаранция, възможност за връщане на парите и 30-дневно „безпроблемно” връщане, заедно с нови аксесоари, ръководства и опаковане от производителя.

Публикувано 22 Окт, 2020 - 08:47 Още... 'eBay отвори портал за реновирана техника' (1276 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Apple олекна с $500 млрд. за три седмици
Apple новини Точно преди месец Apple стана първата американска компания и втората в историята с пазарна капитализация от 2 трилиона долара. Гигантът от Купертино достигна тази оценка много по-бързо, отколкото очакваха анализаторите.

Към 1 септември акциите на компанията се повишиха до 134 долара, а капитализацията ѝ надхвърли 2,3 трилиона долара. Това беше максимумът за Apple, след което котировкитe започнаха да падат и процесът продължава.

Публикувано 22 Сеп, 2020 - 18:57 Още... 'Apple олекна с $500 млрд. за три седмици' (572 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google ще строи уникален град в Маунтин Вю
Google новини Интернет гигантът Google възнамерява да построи цял малък град, в който да разположи офиси, жилищни помещения и всички свързани елементи от инфраструктурата на пешеходно разстояние едни от други.

Градчето ще се разгърне на площ от 40 акра в Маунтин Вю, Калифорния, съобщи CNBC, позовавайки се на представители на холдинга Alphabet (компанията- майка на Google). Изпълнен с ИТ фирми и стартъпи, този компактен кампус в сърцето на Силициевата долина ще предложи най-удобната среда за професионалистите.

Публикувано 04 Сеп, 2020 - 11:28 Още... 'Google ще строи уникален град в Маунтин Вю' (1083 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok
Microsoft новини Microsoft потвърди в неделя, че води преговори с китайската компания ByteDance за придобиване на нейното подразделение TikTok, известно с едноименната услуга за кратки видеа, в САЩ и няколко други държави.

Американският ИТ гигант обяви в блога си готовност да продължи дискусиите относно възможността за придобиване на TikTok след разговор между изпълнителния директор Сатя Надела и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Публикувано 07 Авг, 2020 - 15:49 Още... 'Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици
Vivacom новини От днес потребителите у нас могат да ползват интерактивна телевизия (IPTV) от Виваком, дори ако са свързани към друг интернет доставчик, съобщиха от телекома. Това е възможно с нова услуга VIVA IPTV GO, която изисква единствено интернет свързаност.

VIVA IPTV GO позволява използване на до 2 приемника едновременно, а до края на август услугата е без активационна такса. С интерактивна телевизия от Виваком в чужда интернет мрежа потребителите получават достъп до пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и възможност да активират допълнително съдържание според интересите си.

Публикувано 03 Авг, 2020 - 14:24 Още... 'Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици' (878 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.
Microsoft новини Акциите на Microsoft поскъпнаха с над 30% от началото на годината, в резултат на пандемията от коронавирус COVID-19, която стимулира търсенето на облачни услуги и други инструменти за работа и учене от дома. Анализаторите очакват компанията да обяви високи финансови резултати за четвъртото фискално тримесечие, което приключи в края на юни 2020 г.

Според Barron’s, средната прогноза на Уолстрийт за тримесечните приходи на Microsoft е 36,5 милиарда долара, а печалбата – 1,38 долара на акция. Анализатори очакват повишени приходи от публичните облачни услуги на Azure, офис приложенията Office 365 и видеоконферентната услуга Microsoft Teams.

Публикувано 22 Юли, 2020 - 10:17 Още... 'Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.' (1119 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта
Yahoo новини Бивш инженер на Yahoo е осъден на 5-годишен пробен период и домашен арест за проникване в лични акаунти на повече от 6000 мейл потребители с цел търсене на сексуално съдържание.

Даниел Руис Рейес на 34 години от Трейси, Калифорния, ще може да напуска дома си единствено по работа, религиозни дейности, медицински прегледи или за изпълнение на съдебни задължения.

Публикувано 08 Юли, 2020 - 09:10 Още... 'Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Meet конкурира Zoom с нови функции
Google новини Платформата за видеоконференции Google Meet получава някои нови функции, подобни на Zoom, включително замъгляване на фона, поддръжка на Nest Hub Max, въпроси и отговори (Q&A) и анкети, съобщи Google.

В момента на пазара има много приложения за видеоконференции, като сред най-популярните са Zoom, Skype, Microsoft Teams и др. След като направи Meet безплатен за всички потребители, Google въведе няколко функции, с които директно конкурира Zoom.

Публикувано 29 Юни, 2020 - 14:36 Още... 'Google Meet конкурира Zoom с нови функции' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay стартира нова програма за българските търговци
eBay новини Нова програма на гиганта в онлайн търговията eBay ще помогне на предприемачите в България да управляват бизнеса си дори след непредвидимо предизвикателство като пандемията COVID-19, съобщиха от компанията.

Always Open разкрива нови възможности за износ на дребно за компании от малкия и среден бизнес, които разполагат с над 100 различни артикула в инвентара си, като същевременно предоставя повечето от услугите си безплатно.

Публикувано 19 Юни, 2020 - 08:15 Още... 'eBay стартира нова програма за българските търговци' (1075 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook с полезна функция за скриване на стари публикации
Facebook новини Facebook въвежда нова функция, която несъмнено ще бъде полезна за много потребители. Ще можем да скриваме стари публикации и статуси, които вече не са актуални, но не бихме искали да ги изтриваме.

Функцията се нарича „Управление на активността” (Manage Activity) и позволява определени публикации във Facebook да се направят достъпни само за техния автор, вместо да се изпращат директно в кошчето.

    12345678910111213141516172737475767   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.