Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 16 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    123456789101112131415161727374757   >

Internet: Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook
Facebook новини Доскоро приложението Facebook Messenger беше достъпно за ползване от всеки само срещу номер на мобилен телефон. Тази опция вече не е налична – новите потребители трябва да имат акаунт и във Facebook, съобщи Gizchina.

Междувременно, в официалния форум и в портала Reddit се появиха потвърждения, че и съществуващите потребители на Messenger не могат да влязат в акаунта си, ако нямат свързан акаунт във Facebook.

Публикувано 30 Дек, 2019 - 11:27 Още... 'Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook' (571 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google картите с ново улеснение за електромобилистите
Google новини Нова функция в Google Maps позволява на собствениците на електромобили да филтрират станциите за зареждане по типа щепсели. Това е поредно допълнение към картите, насочено към улесняване на притежателите на електрически коли.

Сега, когато търсят място за зареждане на електромобила, водачите могат да зададат конкретен тип щепсел: CHAdeMO, CCS (Combo 1 и 2), Type 2, J1772 и фирмените конектори на Tesla. Така например, Nissan и Mitsubishi използват CHAdeMO, докато Jaguar и BMW разчитат на CCS.

Публикувано 18 Дек, 2019 - 09:08 Още... 'Google картите с ново улеснение за електромобилистите' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Amazon вече знае бъдещето на Lord of the Rings още преди дебюта на сериала
Amazon новини Докато първи сезон на телевизионния сериал Lord of the Rings на Amazon все още не е започнал да се снима, Deadline съобщава, че вече има планове за втори сезон. Всъщност от специализираното издание съобщават, че в момента планът е да се заснемат първите няколко епизода от първи сезон, след което да си направите „почивка от четири до пет месеца“, докато създателите на шоуто разработват сценарии и подходите за останалите два сезона.

Internet: Google ще разбира смисъла на цялата заявка за търсене
Google новини Скоро се очаква актуализация на търсачката Google ще разбира по-добре смисъла на цялата заявка, а не само отделните думи, съобщи Gizchina, позовавайки се на информация от интернет компанията.

За да постигне това подобрение, Google е внедрила технология за машинно обучение, която позволява на търсачката да свърже отделните думи помежду им и по-точно да намира желания резултат. Новата технология вече е преминала успешно етапа на тестване, продължил повече от година.

Публикувано 28 Окт, 2019 - 13:18 Още... 'Google ще разбира смисъла на цялата заявка за търсене' (517 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта
Facebook новини Изминаха няколко месеца, откакто Facebook официално обяви своята криптовалутa Libra, която бе подкрепена от някои големи имена, включително Visa и Mastercard. От тогава до сега не сме научили много за нея освен за увеличаващия се контрол от страна на регулаторите, банкерите и политиците по целия свят, докато тези партньори тънеха в мълчание.

Публикувано 04 Окт, 2019 - 12:17 Още... 'Visa и Mastercard обръщат гръб на Facebook Libra още преди старта' (578 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft пусна облачната услуга Windows Virtual Desktop
Microsoft новини Microsoft пусна нова клауд услуга Windows Virtual Desktop (WVD), която позволява работа с Windows на виртуална машина в облака Azure. Идеята за „виртуален десктоп” всъщност доразвива модерната тенденция за стрийминг на игри и видео услуги, при която клиентът се нуждае само от терминал и достъп до интернет, съобщи TechCrunch.

Виртуалният Windows е достъпен по целия свят в момента. Когато даден потребител използва Windows Virtual Desktop, услугата проследява неговото местоположение, така че обработката на данни да се извършва в най-близкия център за данни на Microsoft.

Публикувано 02 Окт, 2019 - 09:53 Още... 'Microsoft пусна облачната услуга Windows Virtual Desktop' (794 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Български стартъпи с шанс да спечелят $1 млн.
Hesup новини За първи път в България ще се проведе квалификация за „Startup World Cup 2019”. Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за иновации и технологии в Югоизточна Еропа – Innowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, заедно с други 40 стартъпа, ще имат уникалния шанс да се състезават за награден фонд в размер на $ 1 000 000. Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата долина пред Стийв Возняк, Рийд Хофман и редица успешни инвеститори от цял свят. Финалът ще се проведе в Сан Франциско на 22 май 2020 г.

Публикувано 26 Сеп, 2019 - 21:37 Още... 'Български стартъпи с шанс да спечелят $1 млн.' (827 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google пусна Play Pass абонамент за $4,99
Google новини Google пусна в понеделник Play Pass – услуга с месечен абонамент, която предоставя достъп до библиотека с игри и други приложения в онлайн магазина Play Store. Интернет компанията експериментира и с нови модели за ценообразуване на своите услуги, съобщи CNET.

Услугата, която струва $4,99 на месец, включва в момента повече от 350 приложения и игри, сред които „Monument Valley”, „Risk” и „Star Wars: Knights of the Old Republic”. Google обаче възнамерява да разшири услугата и с други видове приложения, вкл. за здраве, фитнес и фотография.

Публикувано 24 Сеп, 2019 - 09:44 Още... 'Google пусна Play Pass абонамент за $4,99' (742 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook затяга правилата за политическа реклама
Facebook новини Нови правила в социалната мрежа Facebook влизат в сила за предстоящите през ноември 2020 г. президентски избори в САЩ. Компанията на Марк Зукърбърг затяга правилата си за политически реклами, изисквайки нови известия във Facebook и платформата за споделяне на снимки Instagram.

Гигантът на социалните медии въвежда етикет „потвърдена организация” за американски политически рекламодатели. Това е удостоверение, издавано от правителството на САЩ, с което рекламодателите ще демонстрират своята легитимност.

Публикувано 29 Авг, 2019 - 15:37 Още... 'Facebook затяга правилата за политическа реклама' (690 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Street View обновява картата на България
Google новини Това лято колите на Google отново ще обиколят улиците и пътищата на България, за да отразят в Google Maps вечно променящата се инфраструктура и пейзаж. При поредното заснемане и обновление ще се включат и кадри, заснети от пешеходци, или т.нар. трекери.

Street View е популярна функция на Google Maps, която в момента е налична в повече от 85 страни по света, както и в части от Арктика и Антарктида. Благодарение на услугата, потребителите могат да гледат 360° изображения на различни улици, културно и национално наследство. Картите са достъпни също в Google Earth и мобилната версия на Google Maps.

Публикувано 16 Авг, 2019 - 16:06 Още... 'Google Street View обновява картата на България' (1200 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789101112131415161727374757   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.