Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 21 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767   >

Internet: Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok
Microsoft новини Microsoft потвърди в неделя, че води преговори с китайската компания ByteDance за придобиване на нейното подразделение TikTok, известно с едноименната услуга за кратки видеа, в САЩ и няколко други държави.

Американският ИТ гигант обяви в блога си готовност да продължи дискусиите относно възможността за придобиване на TikTok след разговор между изпълнителния директор Сатя Надела и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Публикувано 07 Авг, 2020 - 15:49 Още... 'Microsoft преговаря с китайците за поглъщане на TikTok' (590 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици
Vivacom новини От днес потребителите у нас могат да ползват интерактивна телевизия (IPTV) от Виваком, дори ако са свързани към друг интернет доставчик, съобщиха от телекома. Това е възможно с нова услуга VIVA IPTV GO, която изисква единствено интернет свързаност.

VIVA IPTV GO позволява използване на до 2 приемника едновременно, а до края на август услугата е без активационна такса. С интерактивна телевизия от Виваком в чужда интернет мрежа потребителите получават достъп до пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и възможност да активират допълнително съдържание според интересите си.

Публикувано 03 Авг, 2020 - 14:24 Още... 'Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици' (878 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.
Microsoft новини Акциите на Microsoft поскъпнаха с над 30% от началото на годината, в резултат на пандемията от коронавирус COVID-19, която стимулира търсенето на облачни услуги и други инструменти за работа и учене от дома. Анализаторите очакват компанията да обяви високи финансови резултати за четвъртото фискално тримесечие, което приключи в края на юни 2020 г.

Според Barron’s, средната прогноза на Уолстрийт за тримесечните приходи на Microsoft е 36,5 милиарда долара, а печалбата – 1,38 долара на акция. Анализатори очакват повишени приходи от публичните облачни услуги на Azure, офис приложенията Office 365 и видеоконферентната услуга Microsoft Teams.

Публикувано 22 Юли, 2020 - 10:17 Още... 'Microsoft поскъпна с 30% от началото на 2020 г.' (1119 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта
Yahoo новини Бивш инженер на Yahoo е осъден на 5-годишен пробен период и домашен арест за проникване в лични акаунти на повече от 6000 мейл потребители с цел търсене на сексуално съдържание.

Даниел Руис Рейес на 34 години от Трейси, Калифорния, ще може да напуска дома си единствено по работа, религиозни дейности, медицински прегледи или за изпълнение на съдебни задължения.

Публикувано 08 Юли, 2020 - 09:10 Още... 'Инженер на Yahoo хакнал 6000 имейл акаунта' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Meet конкурира Zoom с нови функции
Google новини Платформата за видеоконференции Google Meet получава някои нови функции, подобни на Zoom, включително замъгляване на фона, поддръжка на Nest Hub Max, въпроси и отговори (Q&A) и анкети, съобщи Google.

В момента на пазара има много приложения за видеоконференции, като сред най-популярните са Zoom, Skype, Microsoft Teams и др. След като направи Meet безплатен за всички потребители, Google въведе няколко функции, с които директно конкурира Zoom.

Публикувано 29 Юни, 2020 - 14:36 Още... 'Google Meet конкурира Zoom с нови функции' (890 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay стартира нова програма за българските търговци
eBay новини Нова програма на гиганта в онлайн търговията eBay ще помогне на предприемачите в България да управляват бизнеса си дори след непредвидимо предизвикателство като пандемията COVID-19, съобщиха от компанията.

Always Open разкрива нови възможности за износ на дребно за компании от малкия и среден бизнес, които разполагат с над 100 различни артикула в инвентара си, като същевременно предоставя повечето от услугите си безплатно.

Публикувано 19 Юни, 2020 - 08:15 Още... 'eBay стартира нова програма за българските търговци' (1075 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Facebook с полезна функция за скриване на стари публикации
Facebook новини Facebook въвежда нова функция, която несъмнено ще бъде полезна за много потребители. Ще можем да скриваме стари публикации и статуси, които вече не са актуални, но не бихме искали да ги изтриваме.

Функцията се нарича „Управление на активността” (Manage Activity) и позволява определени публикации във Facebook да се направят достъпни само за техния автор, вместо да се изпращат директно в кошчето.

Internet: Предстоят сериозни промени в Google търсенето
Google новини Google обяви нов алгоритъм, който ще се използва в бъдеще в най-популярната търсеща машина. Нови фактори ще влияят съществено при подреждане на резултатите от заявките за търсене.

Интернет компанията нарича новите критерии „Page Experience”, това е начина по който потребителите взаимодействат с уеб страниците, удобството и др. Казано по-просто, ако даден сайт е неудобен и на потребителя не му е приятно да го ползва, Google ще понижи неговата позиция в резултатите от търсене.

Публикувано 31 Май, 2020 - 07:30 Още... 'Предстоят сериозни промени в Google търсенето' (940 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Нов световен рекорд в скоростта на интернет
Hesup новини Изследователи от три австралийски университета постигнаха нов световен рекорд за скорост на интернет връзка. Те са успели да предадат данни със скорост 44,2 терабита в секунда (Tbps) на разстояние 76 км.

Подобна скорост позволява сваляне на хиляда филма с резолюция HD за части от секундата. За сравнение, средната скорост на интернет връзките в САЩ е близо 1 милион пъти по-ниска – около 50 мегабита в секунда (Mbps).

Публикувано 26 Май, 2020 - 09:31 Още... 'Нов световен рекорд в скоростта на интернет' (536 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Messages ще се сдобие с криптиране „от край до край”
Google новини Google подготвя нова и много полезна функция за своето базово приложение за обмен на съобщения чрез Android смартфони – Messages. Криптиране от „край до край” ще направи комуникациите много по-сигурни.

Доказателството за подготвяната нова функционалност е открито в кода на „вътрешен” APK файл за Messages версия 6.2 от журналистите на 9to5Google, наред с други нововъведения.

    12345678910111213141516172737475767   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.