Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 33 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678910111213141516172737475767   >

Internet: Tartube – изтегля медийни файлове от YouTube
Hesup новини Откакто станаха популярни уебсайтове като YouTube, все повече хора искат да си изтеглят видеоклипове, за да им се наслаждават и офлайн. Приложението Tartube е създадено именно за тази цел.

То е достъпно за Windows и Linux платформи и позволява изтегляне на медийни файлове не само от YouTube, но и от други подобни уебсайтове. Работи добре, но има и недостатък – може да експортира съдържание само в MP4. Така че, ако искате да изтеглите музикални видеоклипове като аудио файлове, ще ви трябва и конвертор.

Публикувано 04 Яну, 2021 - 12:33 Още... 'Tartube – изтегля медийни файлове от YouTube' (767 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Биткойн счупи всички рекорди, превиши 26 500 долара
Hesup новини Биткойн, най-популярната криптовалута, продължава да изкачва нови върхове. В последните дни биткойн преодоля с лекота бариерата от 20 000 долара и вече превишава 26 000 долара. Никога досега криптовалутата не е достигала подобни нива.

От пролетта на настоящата година биткойн непрекъснато намира фактори за растеж и надмина някои от най-смелите прогнози. Много фондове и частни инвеститори купуват биткойни за десетки и стотици милиони долари, което тласка криптовалутата нагоре.

Публикувано 27 Дек, 2020 - 11:38 Още... 'Биткойн счупи всички рекорди, превиши 26 500 долара' (621 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail
Google новини Google улесни значително редактирането на документи от Microsoft Office, изпратени като прикачени файлове към Gmail. Нова функция на Google Workspace (известен преди като G Suite) позволява на потребителите да редактират документи директно от входящата си поща.

С тази промяна прикачените файлове от Microsoft Office ще имат нова опция „редактиране”. И когато редакциите приключат, ще се появи нова опция за споделяне на документа по имейл. И двете промени ще спестят време на потребителите на Gmail, като елиминират няколко стъпки.

Публикувано 12 Дек, 2020 - 09:32 Още... 'Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail' (661 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Над 160 000 деца вече учат в електронното училище на България – „е-просвета“
A1 новини По данни към 3 декември 160 824 ученици, както и 15 851 учители от общо 668 училища вече използват интерактивната образователна платформа е-prosveta.bg от А1. Хиляди други са се възползвали от инициативата „Вземи и тествай безплатно“, която А1 стартира с издателство „Просвета“ миналия месец. До 31 декември всеки може да заяви безплатен тест за 30 дни, без значение дали дистанционното обучение в страната ще бъде продължено, или не.

Електронното училище на България e-prosveta.bg стартира за началото на настоящата учебна година като съвместен проект на А1 и издателство „Просвета“. За изминалото време той се утвърди като незаменим помощник на ученици и учители. Абонаментите за достъп до портала се заявяват онлайн, през платформата на А1, но от възможността могат да се възползват всички, независимо дали са абонати на телекома, или не.

Internet: Brother се нареди сред най-добрите работодатели
Brother новини Японската компания Brother Industries влезе в списъка „Най-добрите работодатели в света” за 2020 г., съставен от Forbes Magazine в партньорство със Statista. Списъкът се изготвя за четвърта поредна година, а Brother попада за първи път в него (под № 130) заедно със 750 мултинационални дружества и корпорации от 45 страни.

„Това е признание за нашите ценности и отдадеността към нашите служители, които всеки ден придават реален смисъл на мотото на Brother – „На Ваша страна”, коментира президентът на компанията Ичиро Сасаки.

Публикувано 01 Дек, 2020 - 12:59 Още... 'Brother се нареди сред най-добрите работодатели' (955 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Криптовалутата Facebook Libra излиза през януари
Facebook новини Сериозно раздвижване около проекта за криптовалута на Facebook се наблюдава в края на годината. Според неофициално потвърдени информации, Facebook Libra ще стане достъпна на пазара през януари 2021 г.

Подготовката за старта на Libra е съпътствана от продължително съгласуване с регулаторните органи, за да бъдат спазени изискванията на законодателствата в редица страни, съобщи Файненшъл таймс, позовавайки се на анонимни източници.

Публикувано 30 Ное, 2020 - 16:48 Още... 'Криптовалутата Facebook Libra излиза през януари' (556 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Интернет се разрасна до над 370 милиона домейна
Hesup новини Към края на третото тримесечие на 2020 г. в глобалната мрежа са регистрирани 370,7 милиона имена във всички домейни от най-високо ниво, според нов доклад на VeriSign, публикуван тази седмица.

Това е увеличение с около 0,6 милиона домейн имена, или 0,2%, в сравнение с второто тримесечие. На годишна база ръстът в регистрациите е приблизително 10,8 милиона или 3,0%.

Публикувано 24 Ное, 2020 - 09:30 Още... 'Интернет се разрасна до над 370 милиона домейна' (722 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: IBM и AMD премахват бариера пред хибридния облак
IBM новини IBM и AMD обявиха дългосрочен договор за съвместни разработки, с цел вдигане на нивото и разширяване на предложенията за сигурност и изкуствен интелект (ИИ) на двете компании.

Споразумението ще се базира на софтуер с отворен код, отворени стандарти и отворени системни архитектури за придвижване на „конфиденциалните изчисления” (Confidential Computing) в хибридни облачни среди и поддръжка на широка гама ускорители за високопроизводителни изчислителни среди (HPC), както и важни за бизнеса възможности като виртуализация и криптиране.

Публикувано 13 Ное, 2020 - 09:37 Още... 'IBM и AMD премахват бариера пред хибридния облак' (1060 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Подаваме по е-път и данъчни декларации за недвижими имоти
Hesup новини Данъчната декларация за недвижими имоти вече може да се заявява и по електронен път с нова услуга, съобщиха днес от Държавна агенция „Електронно управление”.

Става въпрос за данъчните декларации по чл.14 от Закона за местните данъци и такси за облагане с данък върху недвижимите имоти. Услугата вече е достъпна за потребителите на Единния портал - https://egov.bg/wps/portal/egov/services/taxes-for-citizens/community-taxes/ за достъп до електронни административни услуги.

Internet: Google Maps добавя нови функции за колоездачите
Google новини Рекордно високо ниво на заявките за упътвания от велосипедисти в Google Maps се наблюдава напоследък. От февруари досега ръстът е 69%, по данни на Google. Ето защо компанията добавя нови функции за колоездачите в своята популярна услуга.

Известно е, че маршрутите за автомобили и велосипеди не са съвсем еднакви. Колоездачите могат да се възползват от нестандартни маршрути, което прави пътуването им по-бързо. Поради нарастването на заявките за упътвания, Google Maps вече предлага някои актуализации за колоездачни маршрути в големите градове.

Публикувано 25 Окт, 2020 - 08:01 Още... 'Google Maps добавя нови функции за колоездачите' (888 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678910111213141516172737475767   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.