Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 204 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    1234567891011121314151617273747576777   >

Internet: Yettel TV доставя емоциите от EURO 2024 със специално предложение за феновете на футбола
Yettel новини С наближаването на Европейското първенство по футбол Yettel TV осигурява страхотна възможност за всички любители на футбола. До края на юли Yettel предлага интерактивна телевизия за 1 лев на месец за първите шест месеца с включени спортните канали на MAX Sport и DIEMA XTRA за 3 месеца, при сключване на двугодишен абонамент. Клиентите на оператора могат да закупят и телевизор на лизинг, като през първите три месеца няма да се дължат лизингови вноски.

Yettel TV може да се използва навсякъде в България, където има достъп до интернет. Потребителите могат да комбинират телевизионната услуга с Интернет за дома от Yettel или да ползват свързаност от друг доставчик.

Internet: Три български компании се обединиха в Wiser Technology
Hesup новини Три български компании – Бианор Холдинг, Прайм Холдинг и Диджитал Лайтс – подписаха окончателни договори, с които “Бианор Холдинг” АД придобива 100% от “Диджитал Лайтс” ООД и 51% от “Прайм Холдинг” АД, с опция да придобие останалите 49%. Новият бранд Wiser Technology обединява всички дружества в групата и ги позиционира като европейска компания за разработка на високотехнологични софтуерни решения.

Проформа консолидираните приходи на Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс за изминалата година са 54 млн. лв., а обединеният екип надвишава 500 програмисти, учени и консултанти. Това превръща Wiser Technology в една от водещите български софтуерни компании и я нарежда сред най-големите ИТ компании, търгувани на Българска Фондова Борса.

Публикувано 31 Май, 2024 - 09:32 Още... 'Три български компании се обединиха в Wiser Technology' (711 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Lenovo ускори растежа си през последното тримесечие
Lenovo новини Lenovo Group отчете ръст на приходите на годишна база във всички бизнес групи през последното фискално тримесечие. Постъпленията на компанията се увеличават с близо 10% до 13,8 млрд. долара, а нетната печалба се удвоява до 248 млн. долара. Миксът от приходи извън звеното на персоналните компютри достига исторически връх от 45%.

Четвъртото тримесечие и цялостното представяне през второто полугодие на фискалната 2023-2024 показват, че Lenovo усвоява възможностите за растеж, предоставени от изкуствения интелект, на фона на спад в индустрията, гласи отчетът на компанията.

Публикувано 27 Май, 2024 - 09:09 Още... 'Lenovo ускори растежа си през последното тримесечие' (604 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Италия забрани фотоволтаиците върху земеделска земя
Hesup новини Италианското правителство издаде нов указ за пълна забрана на изграждането на фотоволтаични инсталации върху земеделски земи. Новите разпоредби няма да се прилагат за проекти, които в момента са в процес на одобрение.

Забраната касае разполагането на широкомащабни соларни централи върху продуктивни земеделски земи. Крайната цел на указа е „да се избегне опустиняването“ на земеделската земя в Италия.

Internet: Бил Гейтс все още дърпа конците в Microsoft
Microsoft новини От дълго време основателят на Microsoft Бил Гейтс не ръководи официално компанията, но всъщност продължава да „дърпа конците” в Редмънд, оставайки в сянката на настоящия топ мениджмънт, твърди публикация на Business Insider. Именно той стои зад манията на Microsoft по изкуствения интелект.

Бил Гейтс никога не е напускал Microsoft и продължава да ръководи компанията, въпреки че столът на изпълнителния директор отдавна е зает от съвсем друг човек, според служители на Редмънд. Много от тях потвърждават, че корпорацията се движи в посоката, която Бил Гейтс сочи.

Публикувано 09 Май, 2024 - 10:28 Още... 'Бил Гейтс все още дърпа конците в Microsoft' (844 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: IBM купува HashiCorp за $6,4 милиарда долара
IBM новини IBM ще придобие разработчика на облачен софтуер HashiCorp в сделка на стойност 6,4 милиарда долара. Новината, която съвпадна с обявяване на по-ниски от очакваните приходи за тримесечието, понижи акциите на компанията с 9% на борсата в сряда, предаде CNBC.

По-рано Уолстрийт Джърнъл съобщи, че IBM е близо до придобиване на HashiCorp, което оскъпи акциите. Междувременно Блумбърг съобщи, че американският ИТ гигант ще плати по $35 на акция за новата си придобивка.

Публикувано 26 Апр, 2024 - 09:58 Още... 'IBM купува HashiCorp за $6,4 милиарда долара' (803 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: В Топ 10 сме по производство и износ на велосипеди в ЕС
Hesup новини България е сред първите 10 държави в ЕС по производство и износ на велосипеди и компоненти за тях, съобщи заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анна Михнева-Натова по време на заседание на Неформален съвет на министрите на транспорта на ЕС, което се проведе в Брюксел.

Доброто развитие в тази сфера предпоставя висок икономически потенциал и ползи на територията на страната за малкия и среден бизнес, ангажиран с производството и услугите, добави Натова. Тя даде за пример редица български градове, които вече са разработили програми за развитието на велосипедния транспорт.

Internet: Колите на Google Street View започват нови обиколки в България
Google новини Колите на Google Street View отново ще преминат по пътищата на България тази пролет. През следващите месеци те ще посетят много градове в цялата страна, сред които Смолян, Златоград, Исперих, Кърджали и Перник.

Целта освен да се актуализират изображенията на градовете и пътищата е и да се осигури по-добра навигация и ориентиране на потребителите, както и да се покажат нови маршрути, забележителности и инфраструктура в приложението Google Maps.

Internet: LinkedIn обмисля да добави игри към своята платформа
Hesup новини Професионалната мрежа, известна най-вече с това, че помага за създаване на кариерни връзки и споделя съвети, възнамерява да добави пъзели към своята платформа в стремежа си да повиши ангажираността на потребителите, твърди IT Home, позовавайки се на публикация в X на Nima Omji, придружена с екранни снимки от игрите.

Това е малко странно и неочаквано за анализаторите и професионалните потребители. Само времето ще покаже дали добавянето на игри към LinkedIn ще бъде успешен ход за социалната мрежа.

Публикувано 18 Мар, 2024 - 11:11 Още... 'LinkedIn обмисля да добави игри към своята платформа' (788 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: TP-Link отвори офис в България
TP-Link новини Производителят на мрежово оборудване TP-Link откри първия си офис в България. Това е стъпка от плана на компанията да разшири глобалното си присъствие и по-конкретно в региона на Източна Европа.

Към момента TP-Link има локации в над 170 страни по света. Екипът в софийския офис на компанията ще се фокусира върху продажбите, маркетинга, техническата поддръжка и инженерството. В официално изявление TP-Link подчерта бързо развиващата се технологична среда и квалифицираните професионалисти в България.

Публикувано 14 Мар, 2024 - 09:49 Още... 'TP-Link отвори офис в България' (822 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567891011121314151617273747576777   >
pinterest vkontakte instagram tiktok threadsCopyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh