Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 23 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Cars

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    123456789   >

Cars: Зареждането на Tesla със Supercharger вече е по-скъпо от сипването на бензин
Tesla новини Tesla колите вече са по-скъпи за зареждане, отколкото e зареждането на еквивалентен бензинов автомобил - поне ако използвате мрежата на Tesla Supercharger, пише австралийският сайт WhichCar.

Неотдавнашното увеличение на цените за използване на бързо зареждащите се Tesla Supercharger станции и погрешни данни за гориво на уебсайта на Tesla означават, че твърденията, че зареждането със Supercharger е „по-евтино от цената на бензина“, са неверни.

Cars: Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS
Huawei новини Интелигентен екран за автомобили е част от новата система HiCar на Huawei под управление на HarmonyOS, стана ясно от презентация на Кевин Хо, президент на Handset бизнеса на Huawei Consumer Business Group (CBG).

Над 5 милиона нови автомобила ще бъдат оборудвани с фирмената система HiCar през 2021 г., съобщи Huawei Central. Приложението за този нов интелигентен екран поддържа мобилна синхронизация.

Публикувано 31 Окт, 2020 - 09:17 Още... 'Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS' (847 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Toyota разработва батерия за 1000 км пробег на електромобилите
Toyota новини Цената и плътността на съхранение на заряда в литиево-йонните батерии са ограничаващи фактори за разпространението на електрическите превозни средства. Ето защо създаването на нови видове тягови батерии е предизвикателство за много изследователски екипи. Toyota, например, финансира разработката на иновативни батерии за 1000 км пробег с едно зареждане.

Според публикация на Nikkei ***** Review, екип от изследователи от Университета в Киото и експерти от Toyota Motor работи по създаване на флуор-йонни батерии, които ще осигурят седем пъти по-голяма плътност на съхранение от сегашните литиево-йонни батерии.

Cars: Android Auto стигна най-сетне до автомобилите на BMW
BMW новини Сагата с дългоочакваната поддръжка на Android Auto за автомобили BMW продължава няколко години. Досега немският автомобилен производител предлагаше интеграция само със смартфони на Apple, но вече и притежателите на Android устройства ще получат същите удобства.

През 2017 г. BMW дори заяви, че няма планове да добавя Android Auto в колите си. През декември м.г. обаче компанията съобщи, че поддръжката на Android Auto скоро ще стане налична в нейните автомобили и по-конкретно – във всички модели BMW с фирмена система iDrive 7.0 в 20 страни по света през юли 2020 г.

Публикувано 02 Авг, 2020 - 09:26 Още... 'Android Auto стигна най-сетне до автомобилите на BMW' (577 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla прави електромобилите по-достъпни с евтина батерия
Tesla новини На 22 септември Tesla ще представи евтини батерии, които ще намалят цената на нейните електрически возила до нива, достъпни за по-широка база от купувачи.

Събитието трябваше да се състои през април, но беше отложено поради пандемията, отбелязва Engadget. Самото му наименование Battery Day показва каква ще бъде основната тема.

Cars: OMV изгражда бързозарядни станции в България и Румъния
Hesup новини OMV започва изграждане на своята мрежа от бързозарядни станции за електромобили на територията на страната в сътрудничество с Елдрайв Чарджинг. Двете компании подписаха рамков договор за инсталиране на над 30 бързозарядни станции на обектите на OMV в България и Румъния през следващите години.

Станциите ще бъдат инсталирани на OMV обекти, разположени на главни пътни артерии и ще позволяват зареждане на най-масовите модели електромобили в рамките на 20 минути до час.

Cars: Новото лого на VW трябва да изведе гиганта към електрическата епоха
Volkswagen новини Volkswagen иска светът да забрави за скандала си с дизеловите емисии. Hummer беше емблема на бензиновата мощ, но също иска да захвърли това възприятие. И двете марки желаят чисто нов имидж на превозни средства с нулеви емисии. Следователно VW разпространи новото си лого днес, а Hummer подаде серия от търговски марки за своето лого през февруари.

Сега Volkswagen обяви това за „една от най-големите кампании за ребрандинг в света“, както се казва в официално изявление. Новото лого с по-плоски и по-чисти линии ще започне да се разпространява в целия свят до 10 000 дилъри на 171 пазара, обхващащи 154 страни. Кранове ще свалят старото лого на VW и ще повдигнат новото в централата в Германия.

Cars: Tesla обяви най-доброто тримесечие в своята история
Tesla новини Tesla обяви, че първото тримесечие на 2020 година е най-успешното в историята й. Компанията се позова на данни за производството и доставката на автомобили в периода януари-март.

През първите три месеца на годината Tesla е произвела 102 672 автомобила и е доставила 88 400. Производството на кросоувъра Model Y стартира през януари, а доставките започнаха през март – преди планираните срокове.

Публикувано 03 Апр, 2020 - 10:29 Още... 'Tesla обяви най-доброто тримесечие в своята история' (713 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW сменя логото си!
BMW новини BMW представи ново лого като част от актуализация на своята брандова идентичност.

Новата плоска версия на познатия кръг е една от "първите стъпки" на актуализираната идентичност, твърди компанията. Логото бе разкрито с изображенията на автомобила BMW Concept i4 и представлява "поглед напред" към i4, който вече има планирана дата на производство - 2021.

Публикувано 18 Мар, 2020 - 08:48 Още... 'BMW сменя логото си!' (686 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3
BMW новини След като коронавирусът отмени автомобилното изложение в Женева, производителите се насочиха към виртуални премиери. Немският гигант BMW, например, представи впечатляващ електрически модел i4.

Автомобилът, чието серийно производство е планирано за 2021 г., е изграден на базата на нова платформа. Нейната гъвкавост ще позволи на BMW да пусне още тази година електрическа версия на популярния X3 SUV, както и футуристичния iNext.

Публикувано 04 Мар, 2020 - 13:25 Още... 'Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3' (489 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123456789   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.