Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 30 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Cars

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    123456789   >

Cars: Android става основна платформа за колите на Ford
Hesup новини Милиони автомобили с марките Ford и Lincoln ще използват операционната система Android от 2023 г. нататък, обяви производителят. Това е част от шестгодишно партньорство, което обещава водачите на коли от Ford да получават „наготово” всички приложения и услуги на Google, вградени в самия автомобил.

Ford и Google заявиха, че като част от партньорството ще създадат нова група за сътрудничество, наречена Team Upshift, която ще се използва за разработване на нови потребителски услуги и „преживявания”, в основата на които ще е операционната система Android Automotive.

Публикувано 03 Фев, 2021 - 13:08 Още... 'Android става основна платформа за колите на Ford' (523 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Новият Model S на Tesla има пробег 830 км
Tesla новини Tesla представи обновения вариант на електромобила Model S. Това е първият основен редизайн от появата на седана през 2012 г. Забележителна сред всички нови характеристики е, че колата може да измине „най-малко 830 километра с едно зареждане”.

Външният вид на Model S остава практически непроменен. Основните новости са в интериора на автомобила. Пътниците ще могат да се насладят на стъклен покрив – тази опция става стандартна част от модела.

Публикувано 29 Яну, 2021 - 09:42 Още... 'Новият Model S на Tesla има пробег 830 км' (582 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели
LG новини LG Electronics и Magna International обявиха в края на миналата година съвместно предприятие за производство на електрически двигатели, инвертори и зарядни устройства, a за някои автомобилни производители – свързани системи за електронно задвижване в подкрепа на глобалната промяна към електрификация на превозните средства.

Новата компания, наречена към момента LG Magna e-Powertrain, съчетава опита на Magna в системите за електрически задвижвания и автомобилната промишленост с експертизата на LG в разработването на компоненти за електронни двигатели и инвертори. Съвместното предприятие ще позволи на двете компании да разширяват предлаганите от тях продукти за електрически задвижвания.

Публикувано 06 Яну, 2021 - 09:34 Още... 'LG и Magna ще произвеждат електрически двигатели' (768 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Toyota пуска евтин електромобил със 100 км пробег
Toyota новини Електрически автомобил на народна цена подготвя за пазара японският производител Toyota. Двуместният модел за около 16 000 долара ще може да изминава 100 км с едно зареждане на батерията.

Очаква се новото електрическо возило да излезе на пазара през следващата година, твърди Nikkei Asia. Първоначално Toyota планира да продаде около 100 броя на бизнес клиенти и местните власти, а по-късно да предложи колата на масовия пазар.

Публикувано 25 Дек, 2020 - 10:57 Още... 'Toyota пуска евтин електромобил със 100 км пробег' (813 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Apple планира да пусне собствен електромобил през 2024 г.
Apple новини Apple планира да започне производство на собствен електромобил през 2024 г., според източници от индустрията. Твърди се, че колата ще използва батерии от следващо поколение.

Инженерите на Купертино работят по проекта за електромобил, известен като Project Titan, още от 2014 г. В един момент обаче компанията искаше да затвори проекта и да се съсредоточи само върху софтуера за автопилот, припомня Ройтерс.

Cars: Зареждането на Tesla със Supercharger вече е по-скъпо от сипването на бензин
Tesla новини Tesla колите вече са по-скъпи за зареждане, отколкото e зареждането на еквивалентен бензинов автомобил - поне ако използвате мрежата на Tesla Supercharger, пише австралийският сайт WhichCar.

Неотдавнашното увеличение на цените за използване на бързо зареждащите се Tesla Supercharger станции и погрешни данни за гориво на уебсайта на Tesla означават, че твърденията, че зареждането със Supercharger е „по-евтино от цената на бензина“, са неверни.

Cars: Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS
Huawei новини Интелигентен екран за автомобили е част от новата система HiCar на Huawei под управление на HarmonyOS, стана ясно от презентация на Кевин Хо, президент на Handset бизнеса на Huawei Consumer Business Group (CBG).

Над 5 милиона нови автомобила ще бъдат оборудвани с фирмената система HiCar през 2021 г., съобщи Huawei Central. Приложението за този нов интелигентен екран поддържа мобилна синхронизация.

Публикувано 31 Окт, 2020 - 09:17 Още... 'Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS' (847 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Toyota разработва батерия за 1000 км пробег на електромобилите
Toyota новини Цената и плътността на съхранение на заряда в литиево-йонните батерии са ограничаващи фактори за разпространението на електрическите превозни средства. Ето защо създаването на нови видове тягови батерии е предизвикателство за много изследователски екипи. Toyota, например, финансира разработката на иновативни батерии за 1000 км пробег с едно зареждане.

Според публикация на Nikkei ***** Review, екип от изследователи от Университета в Киото и експерти от Toyota Motor работи по създаване на флуор-йонни батерии, които ще осигурят седем пъти по-голяма плътност на съхранение от сегашните литиево-йонни батерии.

Cars: Android Auto стигна най-сетне до автомобилите на BMW
BMW новини Сагата с дългоочакваната поддръжка на Android Auto за автомобили BMW продължава няколко години. Досега немският автомобилен производител предлагаше интеграция само със смартфони на Apple, но вече и притежателите на Android устройства ще получат същите удобства.

През 2017 г. BMW дори заяви, че няма планове да добавя Android Auto в колите си. През декември м.г. обаче компанията съобщи, че поддръжката на Android Auto скоро ще стане налична в нейните автомобили и по-конкретно – във всички модели BMW с фирмена система iDrive 7.0 в 20 страни по света през юли 2020 г.

Публикувано 02 Авг, 2020 - 09:26 Още... 'Android Auto стигна най-сетне до автомобилите на BMW' (577 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla прави електромобилите по-достъпни с евтина батерия
Tesla новини На 22 септември Tesla ще представи евтини батерии, които ще намалят цената на нейните електрически возила до нива, достъпни за по-широка база от купувачи.

Събитието трябваше да се състои през април, но беше отложено поради пандемията, отбелязва Engadget. Самото му наименование Battery Day показва каква ще бъде основната тема.

    123456789   >
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.