Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 9 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Cars

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    1234567   >

Cars: Tesla добавя Netflix и YouTube в електромобилите си
Tesla новини В електромобилите Tesla скоро ще се появи поддръжка на видео стрийминг от Netflix и YouTube, съобщи Engadget, позовавайки се на изявление на шефа на американската компания Илон Мъск.

Първоначално собствениците на Tesla ще могат да се възползват от новите услуги за видео само когато са паркирали колите си. Но с въвеждане на пълноценен автопилот, гледането на Netflix и YouTube ще става и в движение.

Публикувано 29 Юли, 2019 - 12:24 Още... 'Tesla добавя Netflix и YouTube в електромобилите си' (512 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla разработва батерии в секретна лаборатория
Tesla новини Достъпът до технологии за създаване на по-ефективни батерии е ключово условие за стабилното развитие на Tesla, тъй като по-голямата част от разходите за електрически автомобили се падат именно на тяговата батерия, а ограниченият пробег възпира потенциалните купувачи повече отколкото високата цена.

Повишаването на капацитета на тяговата батерия ще позволи на Tesla да увеличи пробега на електромобилите и същевременно да намали броя на клетките, необходими за постигане на същия показател на автономност. Търсейки решение, през май тази година Tesla придоби Maxwell Technologies, разработчик на батерии от Сан Диего, в сделка на стойност 235 млн. долара.

Публикувано 28 Юни, 2019 - 10:31 Още... 'Tesla разработва батерии в секретна лаборатория' (957 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla скоро щяла да изминава по 400 мили
Tesla новини Добри новини за напредъка в технологиите на Tesla чуха акционерите в компанията лично от главния изпълнителен директор Илон Мъск по време на традиционната годишна среща в Маунтин Вю, Калифорния, този вторник.

„Не след дълго ще имаме кола с пробег 400 мили [643 км]”, заяви Мъск, цитиран от CNBC. Именно пробегът с едно зареждане на батерията е сред най-важните характеристики на електромобилите, за което този нов вид превозни средства са често критикувани от скептиците.

Публикувано 14 Юни, 2019 - 11:03 Още... 'Tesla скоро щяла да изминава по 400 мили' (523 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Volkswagen влага милиарди в дигитална трансформация
Volkswagen новини Дигиталната трансформация обхваща всички индустрии, а автомобилните производители се очертават като едни от най-големите инвеститори в привеждане на бизнеса си към изискванията на Индустрия 4.0.

Германският автомобилен гигант Volkswagen ще инвестира до 4 млрд. евро в следващите пет години – до 2023 г., за да цифровизира своята администрация и производство, съобщи Ройтерс, позовавайки се на изявление на компанията.

Публикувано 06 Юни, 2019 - 13:32 Още... 'Volkswagen влага милиарди в дигитална трансформация' (540 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla залага на собствен AI процесор за автопилот
Tesla новини Tesla Motors разработва собствен процесор с изкуствен интелект, предназначен за използване в системите за самоуправление (автопилот). Чипът ще послужи като хардуерна основа за функциите на автопилота в цялата линия електромобили на компанията, заменяйки Nvidia DGX.

Новият AI чип се нарича Tesla FSD (full self-driving) и фактически вече се използва в последните партиди Model S и Model X, пуснати през март тази година. В перспектива същият чип ще се появи и в Model 3, съобщи TechPowerUp.

Публикувано 24 Апр, 2019 - 09:43 Още... 'Tesla залага на собствен AI процесор за автопилот' (610 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Microsoft и BMW създават отворена облачна платформа
BMW новини Microsoft започва партньорство с автомобилния гигант BMW Group с цел създаване на отворена облачна платформа за производството. Очаква се Open Manufacturing Platform да стимулира иновациите в авто-индустрията и да ускори създаването на умни заводи, съобщи Ройтерс.

„Microsoft обединява усилия с BMW Group за преобразуване на ефективността на цифровото производство в цялата индустрия“, казва изпълнителният вицепрезидент на подразделението Microsoft Cloud + AI Group – Скот Гатри.

Публикувано 02 Апр, 2019 - 18:08 Още... 'Microsoft и BMW създават отворена облачна платформа' (604 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla подготвя за производство Model Y
Tesla новини Model Y, джипът на компанията за електромобили Tesla, ще влезе в серийно производство до края на 2020 г. Това става ясно от писмо на американската фирма до нейните акционери, разпратено в сряда.

Иновативният автомобилен производител все още не е показал прототип на превозното средство, но от компанията заявиха, че тази година ще започне калибрирането на машините за предстоящия производствен процес.

Публикувано 04 Фев, 2019 - 10:14 Още... 'Tesla подготвя за производство Model Y' (945 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Hitachi продава навигационния си бизнес Clarion на европейци
Hitachi новини Японският производител Hitachi възнамерява да продаде подразделението си Clarion, специализирано в навигационните системи за автомобили, на френския доставчик на резервни части Faurecia. Двете страни преговарят за сделка на стойност 80 млрд. йени (около 713 млн. долара).

Към края на март т.г. Hitachi притежаваше 63% от акциите на Clarion. Предполага се, че компанията ще продаде на Faurecia над 50% дял в дъщерното си предприятие, съобщи агенция Nikkei.

Cars: Три автомобилни марки минават на Android
Android новини Алианс от три водещи автомобилни компании обяви, че ще възприеме операционната система Android на Google в бъдещите си модели. Колите на Renault, Nissan и Mitsubishi ще интегрират приложенията и услугите на Google, вкл. Maps и гласово управление с Google Assistant, съобщи Ройтерс.

Новината потвърждава тенденцията автомобилната индустрия да се опира все по-сериозно на технологичните гиганти. Много от производителите обаче се опасяват, че по този начин биха загубили контрола върху връзката си с клиентите, данните и потенциално значителните бъдещи приходи от „свързани услуги“.

Публикувано 20 Сеп, 2018 - 11:22 Още... 'Три автомобилни марки минават на Android' (926 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Сглобяването на Model 3 не отстъпва на BMW и Mercedes
Tesla новини Електромобилът Model 3 на Tesla не отстъпва по качество на сглобяване от топ марки като Mercedes, BMW и Audi, заявиха от американския производител по повод критиките от различни медии и компании.

Наскоро Munro & Associates сравни Model 3 с бюджетен автомобил отпреди 20 години, имайки предвид големия размер на пролуките между панелите и други несъвършенства. По този повод Tesla излезе с официално изявление, че е отстранила всички недостатъци в първите модели на Model 3.

Публикувано 01 Май, 2018 - 16:27 Още... 'Сглобяването на Model 3 не отстъпва на BMW и Mercedes' (635 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    1234567   >
Copyright© 2002-2019 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.