Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 30 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Cars

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

    12345678   >

Cars: OMV изгражда бързозарядни станции в България и Румъния
Hesup новини OMV започва изграждане на своята мрежа от бързозарядни станции за електромобили на територията на страната в сътрудничество с Елдрайв Чарджинг. Двете компании подписаха рамков договор за инсталиране на над 30 бързозарядни станции на обектите на OMV в България и Румъния през следващите години.

Станциите ще бъдат инсталирани на OMV обекти, разположени на главни пътни артерии и ще позволяват зареждане на най-масовите модели електромобили в рамките на 20 минути до час.

Cars: Новото лого на VW трябва да изведе гиганта към електрическата епоха
Volkswagen новини Volkswagen иска светът да забрави за скандала си с дизеловите емисии. Hummer беше емблема на бензиновата мощ, но също иска да захвърли това възприятие. И двете марки желаят чисто нов имидж на превозни средства с нулеви емисии. Следователно VW разпространи новото си лого днес, а Hummer подаде серия от търговски марки за своето лого през февруари.

Сега Volkswagen обяви това за „една от най-големите кампании за ребрандинг в света“, както се казва в официално изявление. Новото лого с по-плоски и по-чисти линии ще започне да се разпространява в целия свят до 10 000 дилъри на 171 пазара, обхващащи 154 страни. Кранове ще свалят старото лого на VW и ще повдигнат новото в централата в Германия.

Cars: Tesla обяви най-доброто тримесечие в своята история
Tesla новини Tesla обяви, че първото тримесечие на 2020 година е най-успешното в историята й. Компанията се позова на данни за производството и доставката на автомобили в периода януари-март.

През първите три месеца на годината Tesla е произвела 102 672 автомобила и е доставила 88 400. Производството на кросоувъра Model Y стартира през януари, а доставките започнаха през март – преди планираните срокове.

Публикувано 03 Апр, 2020 - 10:29 Още... 'Tesla обяви най-доброто тримесечие в своята история' (713 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW сменя логото си!
BMW новини BMW представи ново лого като част от актуализация на своята брандова идентичност.

Новата плоска версия на познатия кръг е една от "първите стъпки" на актуализираната идентичност, твърди компанията. Логото бе разкрито с изображенията на автомобила BMW Concept i4 и представлява "поглед напред" към i4, който вече има планирана дата на производство - 2021.

Публикувано 18 Мар, 2020 - 08:48 Още... 'BMW сменя логото си!' (686 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3
BMW новини След като коронавирусът отмени автомобилното изложение в Женева, производителите се насочиха към виртуални премиери. Немският гигант BMW, например, представи впечатляващ електрически модел i4.

Автомобилът, чието серийно производство е планирано за 2021 г., е изграден на базата на нова платформа. Нейната гъвкавост ще позволи на BMW да пусне още тази година електрическа версия на популярния X3 SUV, както и футуристичния iNext.

Публикувано 04 Мар, 2020 - 13:25 Още... 'Новият BMW i4 ще конкурира Tesla Model 3' (489 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: С новата Toyota GR Yaris сте като рали състезатели
Toyota новини Toyota представи новия GR Yaris на Автомобилния салон в Токио, който е израз на пренасянето на технологии и дизайн от моторните спортове директно в света на серийните автомобили.

Новият GR Yaris е първият оригинален спортен автомобил с двойно предаване на Toyota и първият хомологационен модел за надпреварата в Световния рали шампионат от края на производството на Celica GT-FOUR през 1999 г. В него са вложени уменията в дизайна и инженеринга на TOYOTA GAZOO Racing и Tommi Makinen Racing, партньорът на Toyota във WRC.

Публикувано 21 Яну, 2020 - 13:19 Още... 'С новата Toyota GR Yaris сте като рали състезатели' (881 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Автомобилите Tesla ще разговарят с пешеходците
Tesla новини Нова полезна функция в електромобилите Tesla обяви шефът на компанията Илон Мъск с публикация в Twitter. Колите на американската компания ще могат да разговарят с пешеходците.

„Tesla скоро ще говори с хората, ако желаете. Това е реално”, написа Илон Мъск в социалната мрежа, където обикновено информира милионите си последователи за новостите в своите проекти.

Публикувано 14 Яну, 2020 - 10:14 Още... 'Автомобилите Tesla ще разговарят с пешеходците' (638 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Китайската фабрика на Tesla произведе първите си коли
Tesla новини Tesla доставиха първите си коли, произведени от китайския си завод, малко по-малко от година след като компанията създаде първата си фабрика, разположена извън САЩ. Model 3 автомобили бяха раздадени на 15 от служителите на компанията, като част от церемонията. Доставките на новите коли са били направени по график. Автомобилите от тази марка вече предлагат големи икономии на цените си, тъй като закупуването на такъв тип кола от вносител оскъпява поръчката. От компанията заявиха, че могат да понижат цените занапред, ако намалеят разходите по производството и се използват повече компоненти с местен произход.

В Китай е най-големият пазар за електрически превозни средства в света. От Tesla се надяват, че местната фабрика ще помогне да се ускорят доставките и ще се изолира компанията от продължаващата търговска война между САЩ и Китай. Гигантската фабрика в Шанхай е първият изцяло чуждестранен автомобилен завод в азиатската държава.

Публикувано 01 Яну, 2020 - 12:14 Още... 'Китайската фабрика на Tesla произведе първите си коли' (716 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: BMW интегрира Android Auto в автомобилите си
BMW новини BMW стана поредният голям производител на автомобили и един от последните в индустрията, който интегрира Android Auto в своите коли. В сряда компанията обяви официално, че ще осигури поддръжка на платформата в автомобилите си от юли 2020 г.

Безжичната свързаност на база Android Auto ще бъде налична в автомобилите BMW, оборудвани с версия 7.0 на фирмения софтуер iDrive и хардуер Live Cockpit Professional, във всички страни по света.

Публикувано 12 Дек, 2019 - 10:38 Още... 'BMW интегрира Android Auto в автомобилите си' (515 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla Cybertruck вече стряска водачи и минувачи по улиците
Tesla новини Прототип на противоречивия Tesla Cybertruck за пръв път бе забелязан в движение посред бял ден в близост до студиото на Tesla в град Хоуторн, където миналата седмица бе неговата премиера. Тогава на подиума можехме да огледаме добре Tesla Cybertruck, макар и в контролирана среда.

Последното, разбира се, е практика на множество потребители. В това няма нищо лошо, защото всяка компания иска да представи новия си продукт в най-добрата възможна светлина – пряко и преносно.

Публикувано 30 Ное, 2019 - 10:15 Още... 'Tesla Cybertruck вече стряска водачи и минувачи по улиците' (682 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12345678   >
Copyright© 2002-2020 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.