Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 29 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: М-Тел ще таксува 5-минутни разговори на цената на една минута
Пуснат 14 Яну, 2008 - 16:59

A1 новини За 7,98 лева закупилите предплатения пакет ще получат SIM карта с включено време за разговори на стойност 5 лева. Те ще се възползват от бонусите при всяко презареждане на “Пет за едно”

За всеки разговор от пет минути към номерата от услугата „Семейство и приятели”, потребителите на новата Prima „Пет за едно” ще заплащат само първата една минута, съобщи мобилният оператор.

На цена от 7,98 лева закупилите предплатения пакет ще получат SIM карта с включено време за разговори на стойност 5 лева. Те ще могат да се възползват от бонусите при всяко презареждане на своята Prima.По този начин петминутен разговор ще се таксува колкото едноминутен - за 0,23 лева, а десетминутен – 0,46 лева.

Потребителите на новата Prima ще имат възможност да закупят в комлект с нея мобилен телефон Motorola W180 на цена 88,80 лева.
Промоциите са в сила от 15 януари. За да могат да се възползват от предлаганите бонуси, потребителите на М-Тел трябва да активират новозакупените карти до 30 април т.г.

Междувременно М-Тел пусна на промоционална цена от 39 лева новия модел на Nokia – 1208, като предложението е валидно с всички абонаментни планове на оператора.
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.