Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 51 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Ceska Sporitelna избира NOD32
Пуснат 12 Ное, 2004 - 01:18

Nod32 новини Вид Индустрия: Банково дело
Име на клиента: Ceskа Sporitelna
Брой на потребители: 11 450

Ceska Sporitelna, член на мощната група Erste Bank, поддържа мрежа от 663 клона и повече от 1 070 АТМ машини. Със своята отговорност във всеки един аспект на обслужването всяка година си осигуряват най-престижната банкова награда.
Ceska Sporitelna обслужва голям диапазон от клиенти – търговци на дребно, малки и средни бизнеси, градски и общински съвети, както и големи компании и корпорации. Мрежата се състои 663 клона и повече от 1070 АТМ машини.
Основана през 1825 година и с почти 5.5 милиона клиенти днес, не е изненадващо, че Ceska Sporitelna постоянно печели най-най-престижните награди за банково дело в Чехия всяка година. Банките, които са поканени да се състезават за тези награди, са оценяват не само по тяхното „финансово здраве“, доходи и възвръщаемост на финансите (ROE), но също така и според тяхната способност да използват модерни технологии, с цел да задържат своята пазарна позиция.
Стабилност, последователност, сигурност и отлично обслужване са нормалните очаквания на клиентите на Ceska Sporitelna. Както клиентите изискват видимите операции да протичат гладко, така изискват и компютърните системи да работят ефикасно, съхранявайки техните финанси.

Предизвикателството
Когато предишният антивирусен пакет стана прекалено усложнен и по-неефективен, Ceska Sporitelna започна да търси нов антивирусен продукт, който да осигури максималната защита.
Основен проблем пред Ceska Sporitelna беше стабилността на on-access скенера. Чешката банка се нуждаеше от нещо, което да удовлетворява всички техни технически изисквания и изисквания за поддръжка на продукта. Те избраха NOD32 пред всички други, които бяха тествани.

„NOD32 бе избрана основно заради своята впечатляваща система за централно управление“

Решението
Мирослав Дворак, IT директор на Ceska Sporitelna, обясни, че NOD32 избрана основно заради своята впечатляваща система за централно управление, която може да бъде интегрирана в настоящата система на Ceska Sporitelna с минимална трудност. Програмата също така е избрана заради качеството на нейния Напреднал Евристичен анализ и нейните изключителни характеристики – скорост, ниски изисквания и точност, всичко това се предлага в проста и лесна програма.

Лицензът е закупен за 11 450 потребители. „ Имайки предвид структурата на нашата мрежа, ние решихме да имаме mirroring на три нива за обновените файлове, така че винаги да е на разположение в Локалната Мрежа, дори и ако част от мрежата ни е извън строя,“ казва Дворак.

„NOD32 е изключителна добавка към нашата гаранция за сигурност. Нейният Напреднал Евристичен енджин осигурява най-точното откриване с минимален брой фалшиви тревоги и стабилността на продукта, скоростта и ниското ниво на използване на ресурси, отделят NOD32 конкуренцията. Защитавайки нашите клиенти с NOD32, не е чудно, че сме избрани за Най-надеждната Марка в Република Чехия, според експертното мнение на Reader's Digest, за четвърта година поред,“ завършва Дворак.

www.nod32.bg
Copyright© 2002-2022 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.