Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 40 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* VIVACOM изгради фитнес площадки на открито във Враца и Козлодуй
Пуснат 28 Окт, 2011 - 15:12

Vivacom новини София, 28 октомври 2011 г. - От днес жителите на Враца и Козлодуй ще могат да се възползват от нови мултифункционални фитнеси на открито. Спортните площадки са част от националната инициатива VIVA FIT, посветена на здравословния начин на живот.

Откритите фитнес центрове включват уреди, подходящи за активен спорт и комплексно натоварване на всички мускулни групи, които могат да се ползват безплатно и свободно от жителите и гостите на Враца и Козлодуй. Уредите са подходящи за всички възрастови групи.

Фитнес площадката във Враца се състои от единадесет мултифункционални комбинирани уреда, които могат да се използват от един до трима възрастни едновременно и натоварват всички най-важни мускулни групи. За хората с увреждания са предвидени два уреда, като те могат да се използват и от деца. Фитнесът се простира на площ oт 200 кв.м., намираща се в ж.к. Дъбника до бл.16. Площадката в Козлодуй разполага с девет уреда и са намира на пл. „Христо Ботев".

Проектът е финансиран от VIVACOM и осъществен в партньорство с Общините Враца и Козлодуй. Наскоро проведено проучване от МБМД показа, че 95% от българите подкрепят инициативата за изграждане на безплатни фитнес площадки на открито и биха спортували повече при наличието на такива съоръжения. Това провокира телекома да стартира изграждането на фитнес комплекси в градовете като част от политиката си за корпоративна социална отговорност.
Copyright© 2002-2021 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.